Hawaii om 3, 2, 1


Heihei!
For øyeblikket sitter jeg på LAX og venter på at gaten skal åpne. For de av dere som ikke vet det skal jeg være en ukes tid i Hawaii nå, det blir så godt å få en liten ferie nå!

Sorry for at det bare er mobilbilder men jeg tar kun bilder med mobilen for tiden, er så tungt å drasse med kameraet hele tiden.

-Turi

0 kommentarer
08.02.2014

TRAVELT SOM F


Heihei!
Når dere leser dette er jeg på vei til Pismo Beach, fordi familien skal på camping! Har desverre vært alt for dårlig på bloggfronten, men til mitt forsvar har jeg hatt det alt for travelt! Begynner også å blogge litt på engelsk så de internasjonale leserene mine forstår litt mer! :-)

//If you go to the end of this post I've written a part in english.//


Siden sist har jeg faktisk kommet med på skolens Varsity Basketballag! Er kjempegøy og har blitt god venn med mange av jentene allerede. Basketball er faktisk drittvanskelig og komplisert for ei skikkelig håndballjente. Haha, trodde egentlig ikke det skulle bli en stor utfordring, men der tok jeg feil. Har hatt treninger i 2 uker nå, 5 dager i uka og jeg begynner å forstå mer hvor på banen jeg hører til! Begynner også å få til litt mer, må bare få gjort noe med de dårlige vanene mine med litt for mye kroppskontakt og skritt hahah!

Ellers har det jo også vært Halloween, det var faktisk veldig gøy og Halloween i statene levde virkelig opp mot forventingene mine! Her snakker vi masse dekoroasjoner, opptil flere haunted houses som folk hadde laget og mer godteri enn jeg kunne drømme om! Basketballaget hadde også carwash for å tjene inn penger og fyttikatta så mange biler vi vasket og for en fortjeneste det ga! Guri malla! Dette var min andre car wash jeg har vært på. Min første var i Florida i fjor hvor vi samlet inn penger til en kirkegruppe som jobbet for å hjelpe folk som sliter økonomisk etter naturkatastorfer. Må si den beste var den med basketballaget i og med at vi vasket biler absolutt hele tiden og at det ikke var så innihampen varmt i forhold til midtsommeren i Florida haha!

Var også i Universal Studios på Fright Night, noe som resulterte i å bli en utrolig morsom kveld! For de som ikke vet hva Fright Night er så er det at de har gjort om attraksjonene/studioene til Haunted Houses inspirert av forskjellige tv-show og filmer. Vi gikk inn til Insidious huset, var utrolig redd i køen og vurderte å gå ut. JEG ER SÅ GLAD JEG IKKE GJORDE DET. Det var seriøst så gøy å se hvor redd alle sammen var, jeg lo meg ihjel. Vi er jo en haug med livredde utvekslingsstudenter. Vi gikk også inn i Black Sabbath mazen (ett rockeband), det var veldig gøy og fascinerende i og med at det var 3D og du visste ikke hva som var ekte eller ikke. Jeg er veldig fan av The Walking Dead, så var utrolig kjipt at vi ikke hadde tid til å gå inn der. Var liksom derfor jeg dro dit, men samme det, er køen 3 timer lang så har man rett og slett ikke energi. Var et par folk som både besvimte og kastet opp i køene så tror ikke vi hadde taklet å stå i en 3 timer lang kø uansett. Får dra tilbake en annen gang! :-)

 

Tenkte også jeg kunne kjøre en spørsmålsrunde siden jeg har kommet mer inn i hele greia med utveksling ogsånn. Er jo sikkert et par nysgjerrige lesere håper jeg. Lover også at jeg skal blogge så mye tiden strekker til. Er litt kjinki med 2 timer trening mandag til fredag, skolearbeid og masse greier i helgene! Egentlig burde det jo bli lettere å blogge siden jeg gjør så mye, men vi får ta det som det kommer eller hva?

 

//TO ALL MY INTERNATIONAL READERS!!!

I haven't been blogging in a while, because I've had a looooooot of stuff going on! Basketball, activities with the organisation, halloween and of course the school work we all love. I'm going to write in english in the end off all my posts so you guys can understand it, doesn't this sound great? At the moment I'm having this questionary on this post so if there is anything you're wondering about, just leave a comment!//

ER DET NOE DU LURER PÅ?

-Turi

#explorius #utveksling #usa #california

2 kommentarer
08.11.2013

PUMPKIN PATCH: BILDER
Orker ikke skrive, bilder sier jo mer enn ord. hehehehehe.

 

Turi

0 kommentarer
17.10.2013

MÅ LØPE


Hei!
Bare ett kjapt innlegg her nå! Må forte meg, Garret henter meg nå fordi vi skal på Pupmpkin Patch! Wohoooo! Vet ikke hva det er men samma det. Måtte bare blogge liksom før alle i Norge legger seg, oppdaterer bedre i morgen!


Selfiesunday

 

-Turi

2 kommentarer
13.10.2013

REBELS VS. BULLDOGS


Heihei!
Gårsdagen var faktisk veldig bra! Startet først med skole noe som ikke er så jævla gøy, men det var jo fredag så hvem bryr seg om det? Etter skolen dro jeg til Cassie i Blue Crew for å hjelpe til med å forberede til fotballkampen senere på kvelden med Blue Crew. Var utrolig koselig siden jeg ikke hadde møtt så mange fra Blue Crew før, føler liksom jeg er litt mer med nå og at jeg ble litt bedre kjent med de. Mens vi var der spurte Garret meg om jeg ville være med han og Big Carlosss og se på Vitus (en venn av Garret) sin boksekamp.

Jeg har jo aldri sett en boksekamp i hele mitt liv, men det var sinnsykt gøy faktisk. Ikke at vi fikk sett Vitus da, siden vi måtte rekke å få med oss noe av fotballkampen.HÅPER DU KNUSTE MOTSTANDEREN DIN DA VITUS, selv om han så kjempeskummel ut. Serr jeg ville aldri prøvd meg på boksing i hele mitt liv, og jeg vil heller ikke yppe på 7-åringene som bokset der en gang.

Så kom vi oss endelig på fotballkamp (etter at jeg spanderte burger fra Wendy's på Garrgarr og Big Carloss som takk for at dere vil henge med meg). Vi ledet ganske bra mot erkerivalen vår Bulldogs (Highland High) og bortetribuna var helt fullpakket så var utrolig god stemning! Halftime kom og vi ledet fortsatt ganske bra. Men så BÆM!!!!! De tar oss igjen, kampen er snart ferdig og i siste sekund står det 33-33!!!!!!!! Herregud, trodde vi alle kom til å dø. Det var skummelt, jeg var redd. Også blir det overtidsspill og BÆM Bulldogs leder 39-33, og BÆM så får de ett poeng til! Og alle på bortetribuna tisset på seg, også er det vår tur til å ha ballen, og BÆM vi ligger likt (tror jeg) også BÆM får vi ett poeng til på ett eller annet vis og VI VINNER!!! Herregud jeg har aldri vært så glad under en fotballkamp før, aldri jeg lover pinky swear. Også dro vi hjem da.


Cassie og Garrgarr


Disse er bare 7 år


Blue Crew!!SEIERSBRØL!

 

ER DU SPORTSENTUSIASTISK?

 

-Turi

0 kommentarer
12.10.2013

NIGHT CRUZIN' WITH DALLIN


Hola!
I går gjorde jeg ikkeno og jeg kjedet meg veldig, så jeg tekstet Dallin og sa jeg kjedet meg, også sa han jeg kunne komme over til huset hans siden han kjeda seg og, for et sammentreff. Vi gjorde ikke noe spess, vi så på bilder og videoer på telefonene våre og viste hverandre ting. Også skulle han prøve å lage seg middag, men det klarte han ikke, så han lagde frokost i stedet. Er noe med disse mormonene altså (Dallin er mormon og han er den beste mormonen everrrr). Etter Dallin hadde spist frokost fulgte han meg et stykke på veien hjem og da hadde vi photoshoot liksom. Synd da at han faila på nesten alle bildene siden han hadde fingeren over biltzen. Dallin er en av guttene jeg føler jeg faktisk er VENN med og som ikke er noe annet, det er superkomfortabelt! Skal skrive ett innlegg senere her om hvordan guttene er og hvordan det generelt er med dating!
Jakken min er fra Forever21 om noen lurer! Synes dere forresten jeg skal legge ut mer outfitbilder?


Dette er Dallin!

I dag skal jeg på fotballkamp igjen og tar selvfølgelig med kameraet mitt! Vi skal spille mot erkerivalen vår så dette blir kjempegøy!

HVA ER DINE PLANER FOR FREDAGSKVELDEN?

-TURI

3 kommentarer
11.10.2013

FOR MYE LEKSER


Heihei!
I går gjorde jeg ingen ting annet enn lekser. Har en prøve, to essays og en presentasjon til i dag! Woho! Jeg er enda ikke ferdig liksom, noe som er litt dritt. Om noen har noen smarte studiemetoder så må dere ikke nøle med å ta kontakt, jeg trenger litt hjelp med konsentrasjon og det å huske ting nå osv...Jeg slet ikke så mye i Norge, men det er faktisk en utfordring for meg å huske alt og få med meg alt når absolutt alt er på engelsk. Dette er noe jeg vil fremtidig utvekslingsstudenter skal husker, ting er virkelig ikke lett til å begynne med. Jeg trodde nesten jeg skulle på ferie i og med at alle jeg hadde snakket med sa skolen var dritlett osv.... Vet jo at det er veldig forskjellig hvordan folk opplever skolen og fagene og ikke minst lekser. Noen sitter maks 10 minutter med lekser fordi de skal finne en ting på google, mens andre sitter 3 timer for mye sånn som meg visse dager. Jeg har også prøver nesten hver uke(hver uke i engelsk), og lærerene er veldig flinke til å sette alt på samme dag, her er det ingen kjære mor, du får ikke argumentert deg til å ha prøven en annen dag.


//bilde til foto-oppgaven min

HVA BESTÅR DIN DAG AV?

-Turi

1 kommentar
10.10.2013

UNDERVANNSSHOOT


Heihei!
I går etter skolen dro Farwa og jeg til Iris for å ta bilder av henne i bassenget hennes! Var helt sinnsykt kaldt tro det eller ei, vi holdt nesten på å dø når vi gikk opp av vannet liksom siden det blåser så forferdelig mye her! Livet som ørkenbarn....... Men bildene ble veldig bra og jeg gleder meg til å vise de til dere senere i dag (forhåpentligvis)!ER DU SPENT?

-Turi

0 kommentarer
08.10.2013

FOOTBALLGAME LITTLE ROCK


Hei! På fredag var jeg på fotballkamp på Little Rock! Var utrolig gøy PG nok en gang utrolig god stemning!

I går var jeg på slumberparty hos Talia! Det var veldig gøy, hehe. Vi så "The house on the end og the street" og den bør dere virkelig se!


Har egt noen få bilder fra slumber'n, men de vil ikke lastes opp.. Sorryyyyy


-Turi

0 kommentarer
06.10.2013

HALLOWEENKOSTYME I BOKS


Heihei!
Da har jeg endelig fått bestemt meg for halloweenkostymet mitt og det er bestilt hjem til meg! Hva det er sier jeg ikke, men dere kan jo gjette. Kan si så mye som at det er to kostymer, det ene er søtt som jeg kan ha på meg på skolen uten å bli dresscoda og det andre er røft!Jeg er så glad nå og gleder meg så fælt til at det kommer i posten at jeg måtte fikse litt på håret i det utløseren på weben gikk av, lol.... Serr den genseren der er favorittgenseren min!

Ellers i dag har jeg kjøpt inn litt nødvendigheter til fotooppgaven min, dere må serr glede dere til å se, jeg gleder meg til å ta bilder av ting jeg ikke har gjort før! Blir nok spennende!

 

HVA TROR DU JEG SKAL VÆRE?

-Turi

0 kommentarer
04.10.2013

SATO SUSHI - Mitt første møte med SUSHI


Heihei!
I går spiste jeg sushi for første gang i hele mitt liv. Hadde egentlig aldri tenkt å spise sushi i hele mitt liv, men siden bursdagsmiddagen til Iris var på et sted med kun sushi (som jeg kunne se) ble det vanskelig å unngå. Jeg spiste krabbesushi, var faktisk ikke så værst, men det var en rar ost oppå som ødela helt sykt. Neste gang prøver jeg nok en litt mer vanlig sushitype med laks ellerno, laks er jo best i test.


Haha, herregud dere aner ikke hvor sykt blogger jeg føler meg nå. "Hei bloggen, i går var jeg og spiste sushi, sushi er jo bare best"

LIKER DU SUSHI?

-Turi

1 kommentar
02.10.2013

SESAME STREET


Heihei!
I går gikk dagen kun til skole, skole, skole, hjem, spise, sove, skolearbeid, spise, skolearbeid. Seriøst skolene her gir oss nesten ikke fritid. Hvertfall ikke lærerene mine. Har også 6 bilder til et svært bildeprosjekt jeg må ta innen neste uke. Noe jeg synes blir sinnsykt ensformig siden jeg ikke kjenner så mange som kan være modell. Blir nok litt selvportrett og lignende. Skal for eksempel sette fyr på hendene mine (for real). Det kan jo bli interessant. Ellers vet jeg ikke helt hva annet jeg kan ta bilde av.


Rosafargen fader ut :((((

FORSLAG TIL HVA JEG KAN TA BILDE AV I FOTO-OPPGAVEN MIN?

-Turi

0 kommentarer
01.10.2013

IKKENO


Hei!
I dag har jeg ikke gjort noen ting. Absolutt ingen ting. Har seriøst følt det har vært en skikkelig dagen derpå søndag (ikke at det er innblandet med alkohol fordi det er fyfy her). Det har vært en av de søndagene da jeg burde ha gjort noe, men rett og slett ikke har giddi.HVORDAN VAR SØNDAGEN DIN?

-Turi

3 kommentarer
30.09.2013

HOMECOMING DANCE


Heihei!
I går var det homecoming dance noe som var mye morsommere enn jeg forventet! Vi europeerne tok helt av, vi grinded, fistpumpet skrek og var helt gærne! Hahah var også en gutt som spurte om jeg ville danse med han og seff sa jeg ja, også spurte han hva slags klasse jeg gikk i. Da sa jeg senior også spurte jeg han da, og han var en Sophmore hahahah aka 10. klassing. Herregud jeg klarte ikke holde meg seriøs lenger etter det.


Sabrina (Farwas vertssøster), Marianna (min room-mate) og meg før Homecoming.
Jentene mine! Farwa, (meg), Iris, Elisabeth og Anja ! TEAM EUROPE!

-Turi0 kommentarer
29.09.2013

HOMECOMING GAME


Heihei!
Beklager for veldig sent innlegg, men bedre sent enn aldri? Anyway, i går var det homecoming game og det var faktisk sinnsykt gøy! Jeg forstår fortsatt ikke så mye av amerikansk fotball, men Farwa og jeg har kommet opp med en ide om at vi skriker da de andre skriker hahah!


Midt under kampen var det også kåring av homecoming queen og king. Måten de gjorde dette på var at hver deltager hadde hver sin boks, også ble det telt til tre. Da skulle foreldrene åpne boksen og den boksen med gull og hvite ballonger ble homecomingqueen! Gøy at de ikke gjorde det vanlig sånn "og vinneren er *trommevirvel*!


Aner ikke hvem han er, men lovte at selfiene hans skulle komme på bloggen.
Hadde en utrolig bra kveld i går!

I kveld er det homecoming dance, men før det skal jeg faktisk ha et telefonmøte med ett film institutt her som er interessert i meg! Vi snakkes!

-Turi


0 kommentarer
28.09.2013

DE STØRSTE NERDENE


Heihei!
I går var det nerdedag! Det var seriøst utrolig gøy å se hvor langt folk dro den når det gjelder outfit! Blir litt dårlige bilder i dette innlegget her, de ble liksom tatt litt i farta siden vi så to klasser komme mot oss og det var bare superflaut. Derfor bildene av meg er innendørs også hahah!


Anja, Kevin og Farwa! Var faktisk flere gutter enn jenter som kledde seg skikkelig ut, creds til gutta! Dere ruler!


Mitt outfit var litt kjedelig, jeg hadde liksom ikke noe særlig med nerdeklær. Tok bare skjorta inni høytlivs-shortsen og dro på meg knestrømpene mine! Close enough....

I dag er det extreme-spirit-day og jeg gleder meg skikkelig (er egentlig natt her nå så jeg burde egentlig sove....) skal ha på meg skjørt selv om det er pisskaldt ute, var på senteret og skulle kjøpe bukser i dag, men de selger jo bare stygge bukser på senteret. Slike jallabukser med sleng og glitter og det er ikke måte på.... Endte heller opp med to nye jakker (heh, er utejakker da) litt dilldall til homecoming dance og seff lunsj på mc'ern my love... Begynner på diett i morgen, lover. HEHEH KØDDER.

ER NOEN AV DERE INTERESSERTE I Å SE INNKJØPENE MINE HER? ELLER ER DET BARE TULL OG TØYS?

-Turi

0 kommentarer
27.09.2013

Forberedelser til Footballgame


I går etter skolen dro jeg til Talia så vi kunne lage t-skjorter til kampen, Farwa kom også seff etter hvert! Hvor ellers skulle jeg fått bilder fra da liksom?
Åh Talia min fantastiske!


Dro hjem til Farwa etterpå siden noen/Talia er sykt opptatt hele tiden og skulle på soccertrening i dag. Etter jeg var hos Farwa dro jeg på kjøpesenteret og handlet inn noen nødvendigheter til Nerdedagen som var i dag. GLED DERE TIL Å SE er alt jeg har å si.

 

HAR DU LAGET T-SKJORTE FØR? BLE DET I SÅFALL BRA?

-Turi

0 kommentarer
26.09.2013

OUTFIT PYJAMA-DAY


Wow! Pyjamas-day var såååå gøy! Serr, alle gikk rundt i alle slags pyjamaser og dro den helt ut, dette har vært den beste theme-day'en vi har hatt så langt!


Morgenkåpe: Victoras Secret T-skjorte: Weekday/Cheap Monkey Shorts: Victorias Secret


Åh jeg er blitt så glad i disse jentene! F.V: Elisabeth (Liz), Anja, meg og Farwa

HVA GJØR DU PÅ SKOLEN SÅ LANGT?
SKULLE DU ØNSKE DU HADDE PYJAMA-DAY?

-Turi

0 kommentarer
26.09.2013

HAWAIITUR I BOKS


Hei!
Gjett hvem som skal til Hawaii i Februar? Jo, jeg! 8.-15. februar storkoser jeg meg på Oahu. Åh tenk så herlig at jeg endelig får surfet på Hawaii, scuba dive, reist til Honolulu og ikke minst Pearl Harbor, se kulturen der, smake maten og ellers nyte strandlivet! Herregud klarer nesten ikke vente! Jeg skal dit sammen med Irlin, noe som gjør det bare enda bedre!


Dette er stranden vi mest sansynlig blir å ligge på! Det ser helt fantastisk ut! Endelig får jeg dratt til drømmedestinasjonen!

HVA ER DITT DRØMMEREISEMÅL?

 

-Turi

0 kommentarer
25.09.2013

CAMO TIRSDAG


Heihei!
I går var det som tidligere nevnt Camo/Army day på skolen. Det var litt morsommere siden jeg la litt mer merke til at folk faktisk hadde kledd seg ut haha! Her snakker vi militærdresser og de derre buksene som ligner på gress og full pakke.

I dag er det pyjamaday og jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg, har jo ikke pysj egentlig.... Bare en morgenkåpe men føler det kan bli litt i overkant.... Har også begynt å bli sånn at jeg prøver å poste et innlegg mellom klokka 10 og 12 og ett til mellom 16-20 hver eneste dag.


Bildet lånt av FARWA , endelig fikk hun den linkingen hun så sårt vil ha, mehehehh

 

BLIR DET FOR DRØYT MED MORGENKÅPE?

 

-Turi

0 kommentarer
25.09.2013
hits