ROLLING STONES


Hey!
I'm sorry, but I have to write this post in english since the computer at school doesn't have the three extra letters, haha! So first of all, I'm so so sorry for being absent on the blog, but I've been so busy with basketball and finals, I've had something on my agenda every single day!I'm going to try to be a weekend blogger, because that's when I have most time.

A week ago I also got an "early christmas present" from http://sheinside.com. It was a supercomfy sweater with the Rolling Stones tongue on and I just love this sweater! It is a one size sweater but it fits me perfectly well. I am 5'10 (175cm) and it has the perfect length for me.
Sweater HERE

If you guys have any concerns about my stay here or how the sizes at SHEINSIDE works, don't hesitate to ask me! I promise you guys a supergood post this weekend with whatever you want me to blog about!

-Turi

 

0 kommentarer
18.12.2013

PERFEKTE HØSTKLÆR FRA SHEINSIDE.COM


//reklame

Er du lei av de gamle klærene dine? Trenger du å friske opp klesskapet? Det trenger hvertfall jeg i og med at jeg ikke har noen høstklær her. Dumme meg trodde ikke det kunne bli kaldt i California.....Vel, Sheinside er alltid den første butikken jeg går inn på når jeg skal handle klær på nettet. De har ett vannvittig stort utvalg av alle mulige klær, noe som er bra fordi de har noe for alle. De har også helt fantastisk lave priser på produktene sine, noe som også er helt AMAZING!

Jeg har plukket ut mine høstfavoritter både til vanlige anledninger og til festligheter. Noe av det er også klikket hjem til meg så jeg kan rett og slett ikke vente med å rive opp pakken og ta på meg klærene med en gang! (klikk på navnet på produktet så kommer du til det direkte)


1: Rivet Punk Denim Jakke   2: Batwing Pearl Pullover   3: Zebra Print Jeans


4: Long Sleeve Geometric Cardigan   5: Dog Print Loose T-shirt

6: Backless Bodycon Dress    7: Off the Shoulder Bandeau Dress


8: Sheer Backless Lace Dress

 

Dette er de klærne jeg skulle likt å hatt hos meg HER OG NÅ! Er de ikke fantastiske? Sheinside har i hvertfall klær for meg, om de ikke har klær for deg er det du som må være utrolig spesiell i klesvegen eller bare utrolig sær. Samtlige av disse produktene er på vei hjem til meg nå, så jeg ikke skal fryse i hjel i solstaten!

FALT NOE AV DETTE I SMAK HOS DEG?
HVA ER DIN FAVORITT ONLINE KLESBUTIKK?

-Turi

11 kommentarer
24.09.2013
hits