PUMPKIN PATCH: BILDER
Orker ikke skrive, bilder sier jo mer enn ord. hehehehehe.

 

Turi

0 kommentarer
17.10.2013

MÅ LØPE


Hei!
Bare ett kjapt innlegg her nå! Må forte meg, Garret henter meg nå fordi vi skal på Pupmpkin Patch! Wohoooo! Vet ikke hva det er men samma det. Måtte bare blogge liksom før alle i Norge legger seg, oppdaterer bedre i morgen!


Selfiesunday

 

-Turi

2 kommentarer
13.10.2013

REBELS VS. BULLDOGS


Heihei!
Gårsdagen var faktisk veldig bra! Startet først med skole noe som ikke er så jævla gøy, men det var jo fredag så hvem bryr seg om det? Etter skolen dro jeg til Cassie i Blue Crew for å hjelpe til med å forberede til fotballkampen senere på kvelden med Blue Crew. Var utrolig koselig siden jeg ikke hadde møtt så mange fra Blue Crew før, føler liksom jeg er litt mer med nå og at jeg ble litt bedre kjent med de. Mens vi var der spurte Garret meg om jeg ville være med han og Big Carlosss og se på Vitus (en venn av Garret) sin boksekamp.

Jeg har jo aldri sett en boksekamp i hele mitt liv, men det var sinnsykt gøy faktisk. Ikke at vi fikk sett Vitus da, siden vi måtte rekke å få med oss noe av fotballkampen.HÅPER DU KNUSTE MOTSTANDEREN DIN DA VITUS, selv om han så kjempeskummel ut. Serr jeg ville aldri prøvd meg på boksing i hele mitt liv, og jeg vil heller ikke yppe på 7-åringene som bokset der en gang.

Så kom vi oss endelig på fotballkamp (etter at jeg spanderte burger fra Wendy's på Garrgarr og Big Carloss som takk for at dere vil henge med meg). Vi ledet ganske bra mot erkerivalen vår Bulldogs (Highland High) og bortetribuna var helt fullpakket så var utrolig god stemning! Halftime kom og vi ledet fortsatt ganske bra. Men så BÆM!!!!! De tar oss igjen, kampen er snart ferdig og i siste sekund står det 33-33!!!!!!!! Herregud, trodde vi alle kom til å dø. Det var skummelt, jeg var redd. Også blir det overtidsspill og BÆM Bulldogs leder 39-33, og BÆM så får de ett poeng til! Og alle på bortetribuna tisset på seg, også er det vår tur til å ha ballen, og BÆM vi ligger likt (tror jeg) også BÆM får vi ett poeng til på ett eller annet vis og VI VINNER!!! Herregud jeg har aldri vært så glad under en fotballkamp før, aldri jeg lover pinky swear. Også dro vi hjem da.


Cassie og Garrgarr


Disse er bare 7 år


Blue Crew!!SEIERSBRØL!

 

ER DU SPORTSENTUSIASTISK?

 

-Turi

0 kommentarer
12.10.2013

NIGHT CRUZIN' WITH DALLIN


Hola!
I går gjorde jeg ikkeno og jeg kjedet meg veldig, så jeg tekstet Dallin og sa jeg kjedet meg, også sa han jeg kunne komme over til huset hans siden han kjeda seg og, for et sammentreff. Vi gjorde ikke noe spess, vi så på bilder og videoer på telefonene våre og viste hverandre ting. Også skulle han prøve å lage seg middag, men det klarte han ikke, så han lagde frokost i stedet. Er noe med disse mormonene altså (Dallin er mormon og han er den beste mormonen everrrr). Etter Dallin hadde spist frokost fulgte han meg et stykke på veien hjem og da hadde vi photoshoot liksom. Synd da at han faila på nesten alle bildene siden han hadde fingeren over biltzen. Dallin er en av guttene jeg føler jeg faktisk er VENN med og som ikke er noe annet, det er superkomfortabelt! Skal skrive ett innlegg senere her om hvordan guttene er og hvordan det generelt er med dating!
Jakken min er fra Forever21 om noen lurer! Synes dere forresten jeg skal legge ut mer outfitbilder?


Dette er Dallin!

I dag skal jeg på fotballkamp igjen og tar selvfølgelig med kameraet mitt! Vi skal spille mot erkerivalen vår så dette blir kjempegøy!

HVA ER DINE PLANER FOR FREDAGSKVELDEN?

-TURI

3 kommentarer
11.10.2013

FOR MYE LEKSER


Heihei!
I går gjorde jeg ingen ting annet enn lekser. Har en prøve, to essays og en presentasjon til i dag! Woho! Jeg er enda ikke ferdig liksom, noe som er litt dritt. Om noen har noen smarte studiemetoder så må dere ikke nøle med å ta kontakt, jeg trenger litt hjelp med konsentrasjon og det å huske ting nå osv...Jeg slet ikke så mye i Norge, men det er faktisk en utfordring for meg å huske alt og få med meg alt når absolutt alt er på engelsk. Dette er noe jeg vil fremtidig utvekslingsstudenter skal husker, ting er virkelig ikke lett til å begynne med. Jeg trodde nesten jeg skulle på ferie i og med at alle jeg hadde snakket med sa skolen var dritlett osv.... Vet jo at det er veldig forskjellig hvordan folk opplever skolen og fagene og ikke minst lekser. Noen sitter maks 10 minutter med lekser fordi de skal finne en ting på google, mens andre sitter 3 timer for mye sånn som meg visse dager. Jeg har også prøver nesten hver uke(hver uke i engelsk), og lærerene er veldig flinke til å sette alt på samme dag, her er det ingen kjære mor, du får ikke argumentert deg til å ha prøven en annen dag.


//bilde til foto-oppgaven min

HVA BESTÅR DIN DAG AV?

-Turi

1 kommentar
10.10.2013

FOTO; DROWNING IN THOUGHTS
HVA SYNES DU?/WHAT DO YOU THINK ABOUT IT?

-Turi

1 kommentar
09.10.2013

UNDERVANNSSHOOT


Heihei!
I går etter skolen dro Farwa og jeg til Iris for å ta bilder av henne i bassenget hennes! Var helt sinnsykt kaldt tro det eller ei, vi holdt nesten på å dø når vi gikk opp av vannet liksom siden det blåser så forferdelig mye her! Livet som ørkenbarn....... Men bildene ble veldig bra og jeg gleder meg til å vise de til dere senere i dag (forhåpentligvis)!ER DU SPENT?

-Turi

0 kommentarer
08.10.2013

THE NAKED TRUTHCanon EOS 60D//50mm f/1.4 USM//Redigert i Photoshop

 

-Turi

3 kommentarer
07.10.2013

outfit 06.10.13
Cardigan: SHEINSIDE Singlett: WetSeal Lue: Frankie Phoenix Bukse: BikBok

 

-Turi

3 kommentarer
07.10.2013

FOOTBALLGAME LITTLE ROCK


Hei! På fredag var jeg på fotballkamp på Little Rock! Var utrolig gøy PG nok en gang utrolig god stemning!

I går var jeg på slumberparty hos Talia! Det var veldig gøy, hehe. Vi så "The house on the end og the street" og den bør dere virkelig se!


Har egt noen få bilder fra slumber'n, men de vil ikke lastes opp.. Sorryyyyy


-Turi

0 kommentarer
06.10.2013

HALLOWEENKOSTYME I BOKS


Heihei!
Da har jeg endelig fått bestemt meg for halloweenkostymet mitt og det er bestilt hjem til meg! Hva det er sier jeg ikke, men dere kan jo gjette. Kan si så mye som at det er to kostymer, det ene er søtt som jeg kan ha på meg på skolen uten å bli dresscoda og det andre er røft!Jeg er så glad nå og gleder meg så fælt til at det kommer i posten at jeg måtte fikse litt på håret i det utløseren på weben gikk av, lol.... Serr den genseren der er favorittgenseren min!

Ellers i dag har jeg kjøpt inn litt nødvendigheter til fotooppgaven min, dere må serr glede dere til å se, jeg gleder meg til å ta bilder av ting jeg ikke har gjort før! Blir nok spennende!

 

HVA TROR DU JEG SKAL VÆRE?

-Turi

0 kommentarer
04.10.2013

FOTO; Army of Skanks1 bilde av 12 jeg skal ha ferdige innen Mars ellerno! Tittelen er "Army of Skanks", barbiene representerer gjengen og jenta er sjefsberta.

 

HVA SYNES DU OM BILDET?

-Turi

4 kommentarer
03.10.2013

SATO SUSHI - Mitt første møte med SUSHI


Heihei!
I går spiste jeg sushi for første gang i hele mitt liv. Hadde egentlig aldri tenkt å spise sushi i hele mitt liv, men siden bursdagsmiddagen til Iris var på et sted med kun sushi (som jeg kunne se) ble det vanskelig å unngå. Jeg spiste krabbesushi, var faktisk ikke så værst, men det var en rar ost oppå som ødela helt sykt. Neste gang prøver jeg nok en litt mer vanlig sushitype med laks ellerno, laks er jo best i test.


Haha, herregud dere aner ikke hvor sykt blogger jeg føler meg nå. "Hei bloggen, i går var jeg og spiste sushi, sushi er jo bare best"

LIKER DU SUSHI?

-Turi

1 kommentar
02.10.2013

NEW IN: SHEINSIDE


Dette er ikke et sponset innlegg. Alle produktene er kjøpt og betalt.

Ååååååååå jeg ble så glad i dag da pakken min fra sheinside endelig kom! Jeg har jo tross alt venter 9 dager på at den skal komme. Hehe jeg tuller, ventetiden er overkommelig og ikke treig! Jeg tror postmannen ble litt paff da han så hvor glad jeg ble når jeg så at han holdt i pakken min. Følte meg også utrolig voksen som skrev under på den dingsen hans, det har jeg jo aldri gjort før. Har jo aldri opplevd at postmannen faktisk kommer til døra og ringer på heller, så det var såååååå stas! Hhaha, okei nå føler jeg meg teit.....

I hvertfall, jeg var faktisk veldig skeptisk til hvordan klærene skulle sitte på i og med at sheinside nesten bare har one size. Jeg er jo ganske lang (175cm sist jeg målte meg) og jeg elsker det når klærene mine er lange også. Til min lykke satt alt sammen perfekt og så langt ser det ut som at sheinside faktisk er en side der one size passer for de aller fleste!


Fantastisk denimjakke som bare måtte hjem til meg og mor: den er et must. De er desverre utsolgt for denne for øyeblikket men du kan sjekke ut utvalget de har av denimjakker <<HER>> !


Utrolig flott Cardigan, litt mindre enn jeg håpet på, men det er en risk å ta. Bildet viser forresten ryggen siden det er stygt å ta bilde av cardigan forfra når du ikke har den på seff. Du finner cardiganen <<HER>>


Genseren vises ikke så godt på dette bildet. Men er en helt vanlig svart oversized strikkegenser som liksom er "ødelagt" nederst. Finner ikke igjen riktig link men <<HER>> har dere en som ligner veldig!

 

HVEM AV DE ER DIN FAVORITT?

-Turi

0 kommentarer
01.10.2013

SESAME STREET


Heihei!
I går gikk dagen kun til skole, skole, skole, hjem, spise, sove, skolearbeid, spise, skolearbeid. Seriøst skolene her gir oss nesten ikke fritid. Hvertfall ikke lærerene mine. Har også 6 bilder til et svært bildeprosjekt jeg må ta innen neste uke. Noe jeg synes blir sinnsykt ensformig siden jeg ikke kjenner så mange som kan være modell. Blir nok litt selvportrett og lignende. Skal for eksempel sette fyr på hendene mine (for real). Det kan jo bli interessant. Ellers vet jeg ikke helt hva annet jeg kan ta bilde av.


Rosafargen fader ut :((((

FORSLAG TIL HVA JEG KAN TA BILDE AV I FOTO-OPPGAVEN MIN?

-Turi

0 kommentarer
01.10.2013
hits