VIDEOBLOGG: HalloweenDette er en video jeg lagde for ganske lenge siden, og den har vært på bloggen før for de som har fulgt med lenge.


Lillesøster på Halloween i dag................ F*** så skummel!

Om du har kledd deg ut i dag kan jeg veeeldig gjerne tenke meg å se det eller vite hva du gjorde for å få inspirasjon! :D

-Turi

0 kommentarer
31.10.2012

This is Halloween
-Turi

5 kommentarer
28.10.2012

NY SKJORTE


Heihei!

Blogger dessverre fra mobil nå fordi jeg er hos bestemor :-) Var på bedriftsbesøk i byen i dag også hadde vi en utrolig lang og fin lunsjpause, så bi fikk gått litt rundt. Selvfølgelig fant jeg jo de dyreste skjorta ever... Men den er fin og god, har en nesten helt lik en. Samme merke, samme kvalitet, samme størrelse, og nesten samme farge, hehe.....

Den er av merket VANS og kostet 799kr :-)

-Turi

4 kommentarer
24.10.2012

EN GOD LATTER FORLENGER LIVET


Eller hva? Hva er vel ikke bedre enn å se folk som får vondt liksom?

 

-Turi

2 kommentarer
23.10.2012

Fotooppgave-bildene


Heihei! Ja jeg er egentlig ikke sånn som beklager for at jeg ikke har blogga, men nå blir jeg nesten pent nødt. Lovte jo at jeg skulle være 100% tilbake, noe jeg helt klart ikke hr vært. Skal nok komme sterkere tilbake, vi har bare litt mye den uken her :( Men anyway! Jeg er ferdig med bildene til foto-oppgaven og jeg vil veldig gjerne høre hva du synes !

Liten dybdefokus:Stor dybdefokus:


Telelinse


Vidvinkel


Kort lukkertid:


Lang lukkertid:HVA SYNES DU?

-Turi

5 kommentarer
22.10.2012

HVILKET BILDE? (skoleoppgave)


Heihei!
Beklager for at jeg har vært så fraværende i det siste men har jobbet veldig mye med foto, filmet en musikkvideo og vært på musikal ++++...

Dere vet den fotooppgaven jeg snakket om? Den skal bestå av seks bilder, lang lukkertid, kort lukkertid, tele, vidvinkel, stor blenderåpning og liten blenderåpning . Har nå tatt bilder av lillesøster til kategorien telelinse og lurer på hva dere synes og om det i det hele tatt funker. Sikkert noen som lurer på hva slags bilde jeg valgte av lillebroren min og det ble til alle "bilde-nummer-1-fans" sin skuffelse bilde nummer 3! Om dere ønsker det kan jeg komme med en begrunnelse på hvert bilde da oppgaven er levert :)
Lillesøster har ikke så tjukke og mørke bryn, hun har heller ikke mørkt hår, hun er sånn blond som meg, men synes det ble litt kult!!! :-D


HVA MENER DU?

-Turi

8 kommentarer
21.10.2012

ENDELIG ER DEN MIN


ÅH ENDELIG ER DEN MIN! Seriøst har venta i 2 år på at akkuratt DENNE telefonen skulle komme ut. Er så glad nå jeg! Knuste jo min iPhone 3g for 2 år siden, og jeg knuste den skikkelig, men den fungerte fortsatt (heldigvis). Etter litt begynte den å virke dårligere og dårligere og samtlige knapper ville ikke fungere lenger. Derfor byttet jeg over til en av fars gamle telefoner (den eneste vi hadde i huset) nemlig Nokia N95. Den har jo fungert ganske bra da egentlig, til tross for at den er så gammel liksom. Men fortsatt har jeg nesten klikket mentalt over å ikke ha instagram og snapchat på egen telefon. Nå kan jeg jo til og med ha twitter på telefonen så nå blir jeg jo hundre tusen ganger mer aktiv der. YEY!!

HVA SLAGS TELEFON HAR DU?
HAR DU EN TELEFONHISTORIE?

-Turi

6 kommentarer
18.10.2012

HVILKET BILDE SKAL JEG VELGE?


Heihei!
Har en fotooppgave på skolen nå, og klarer ikke heeeeeelt å bestemme meg for hvilket bilde jeg skal velge. De er veldig likt redigert, men er nooooen små forskjeller som gjør de så ulike!Hvilket av de likte du best???

-Turi

29 kommentarer
17.10.2012

FILMANBEFALING: Hotel Transylvania


Heihei!
I dag har jeg vært på kino, og det var ikke akkuratt en voksen-film jeg så. Jeg er utroooooolig glad i animasjoner og det har jo kommet en ny animasjonsfilm nå som heter Hotel Transylvania. Virker ikke som om at så mange har hørt om den så tenkte jeg kunne skrive noen ord om den :-)

Filmen handler om en overbeskyttende far som elsker sin datter. For å beskytte henne best mot menneskeheten velger han å bygge et hotel for monstere som er godt beskyttet for mennesker. Hvert år kommer alle monsterene til hotellet for å feire datterens bursdag og på hennes 118 årsdag skjer det noe som aldri har skjedd før. Hun får endelig lov til å reise utenfor hotellets vegger, men hun kommer fort tilbake.

Plutselig skjer det noe uforventet. Et MENNESKE finner veien til Hotel Transylvania, og dette er ikke et enkelt menneske. Jonathan er en vimsete, klumsete og nysgjerrig gutt som kommer og "ødelegger" bursdagsfesten til datteren til Dracula i følge Dracula. En annen litt viktig ting er at ingen må få vite at Jonathan er et menneske, det vil nemlig sette hotellets fare. Det blir en bursdagsfest utenom det vanlige for å si det sånn...

Ja, jeg vet filmen har 7 årsgrense, men hallo, det finnes ikke morsommere filmer enn animasjoner. Elsker animasjoner, det er helt vilt. Synes filmen virkelig er verdt å se, den er gøyal, har en kjærlighetshistorie og viser virkelig et fint far-datter forhold! Dette er faktisk en av de bedre animasjonsfilmene jeg har sett, og jeg har sett maaaaaaaange :-)HAR DU SETT ELLER HØRT OM DENNE FILMEN?

-Turi

3 kommentarer
16.10.2012

LIVET MITT ER OVER


Heihei!


Nå gir jeg seriøst opp. Jeg har sett ferdig Gossip Girl og Awkward og nå aner jeg kke hva jeg skal gjøre (uten om å se Gossip Girl sessong 6 som jeg ikke har funnet enda)..... Jeg kan ikke begynne å se Vampire Diaries eller Pretty Little Liars for tror jeg får en av de til jul.... Omg trenger en serie å se på. Helst en serie som får meg litt deprimert, altså at de har perfekte liv med perfekte kjærester, masse penger og ja, you name it. Litt high-school-ish?

VET DU OM EN SERIE ELLER HVOR JEG KAN FINNE GG SESSONG 6??

-Turi

29 kommentarer
15.10.2012

LITT IRONISK


Haha godbloggeren her!
Synes det er litt ironisk at jeg ikke har blogga på et par dager ikke så lenge etter jeg blogga at jeg var fullt ut tilbake! Haha jaja sånn er det bare :-) Til mitt forsvar har jeg vært hos Anna og Emma og de har ikka internett pluss at jeg har jobbet :-)Hva ønsker dere å se mer på bloggen? Føler liksom det er litt for mye "Foto".....

-Turi

3 kommentarer
13.10.2012

FOTO; Porselen
Mehehehe

HVA SYNES DU ?

-Turi

4 kommentarer
10.10.2012

FOTO; Vampires victim
Litt urealistisk, men pytt pytt! Tenker å begynne med 52 weeks igjen, fortsette der jeg slapp! Har du noen tema jeg kan ta bilde av?

HVA SYNES DU??

-Turi

2 kommentarer
09.10.2012

ØRLITE FRAVÆRENDE


Heihei alle søte små som har lest bloggen til tross for at jeg ikke har blogget!
Noen av dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke har blogget så mye og så bra den siste uken. For det første så hadde vi en oppgave på skolen forrige uke som jeg rett og slett ble helt slukt av og for det andre så har jeg vært hos besta i helgen uten internett. Jeg kan love dere at jeg er tilbake igjen nå da! :-D Tok et par bilder hos besta da, tenkte jo litt på dere ;*HVA ØNSKER DU Å LESE OM?

-Turi

3 kommentarer
09.10.2012

FOTO; Dassen på Hard Rock Café

Location; Dassen på Hard Rock Café :)) Feteste !!

HVA SYNES DU?

-Turi

2 kommentarer
05.10.2012

VIDEO: EF REUNION PARTY 2012!!!

Hadde det helt utrolig på reunion i helg. FOR EN GJENG! Seriøst folkens, dra på språkreise, dere får møte så mange bra folk, det er helt utrolig! Om jeg hadde hatt mulighet hadde jeg helt klart reist igjen, HELT KLART. Åh har så lyst!! Florida folket - dere er best, kunne seriøst ikke møtt bedre folk på en språkreise! Om du fortsatt har spørsmål, enten ang. reunion eller språkreisen min/EF generelt er det bare å spørre. Og om du har tenkt deg på språkreise eller kjenner noen som reiser så for guds skyld, skriv opp navnet mitt når dere bestiller og får spørsmålet "Har et EF Crew anbefalt deg denne pakken". Gjør dere det får dere rabatter !

SPØRSMÅL ELLER KOMMENTARER TIL VIDEOEN??

-Turi

2 kommentarer
04.10.2012

NY GENSERUtrolig fælt bilde, menmen genseren skulle være i fokus anyway !! hehee!

Genseren er fra MONKI og kostet 399 :-) Pleier egentlig aldri å finne meg noe der, men i helga var det fullt av klær som jeg bare ville ha med meg hjem igjen! Synd jeg ikke var smart nok til å spare penger før osloturen da.....

HVORDAN LIKER DU MONKII?

-Turi

7 kommentarer
03.10.2012

VIDEODAGBOK FRA OSLO


HVA SYNES DU OM VIDEOEN?

-Turi

2 kommentarer
01.10.2012

MAXI


Sitter på maxi nå med dissa her. Haha KØDDA de ditcha meg alle sammen, sitter her alene.... Dritt..... VIDEOBLOGGEN KOMMER SNART!

-Turi

0 kommentarer
01.10.2012
hits