Gjesteinnlegg


Hellu alle kule lesere som leser denna bloggen her! 

It's catrine her, venninna til Henriette. Fikk æren av å skrive ett gjesteinnlegg her, så yeeaaaaaah, det måtte jeg gjøre!

Men ja, nå er da jeg hos Henriette, vi skal se på film, men veit ikke hvilken, har dere noen tips?

Har mekka oss popcorn og brus nå, så nå skal vi kose oss resten av kvelden. Var veldig heldig med popcorn laginga ista da...


Jadda, hele posen gikk rett på gulvet.. Sånn kan det gikk...

http://www.facebook.com/photo.php?v=2484761327966&notif_t=video_reply  SE PÅ DEN DER HVIS DERE ER VENNER AV HENRIETTE PÅ FACEBOOK, viktig viktig!!

Har ikke noe mer å meddele nå, så ha en riktig god fredagskveld videre! :)

- Catrine Bækkevold

0 kommentarer
28.10.2011

Scary Mary


Ja, jeg har alltid elsket Mary Poppins, det er bare noe spesielt ved filmen og sangene.... Mary Poppins har vært en del av barndommen min, og nei jeg er ikke født på 60 tallet, men filmen betyr noe for meg alikevell! Den siste filmen her ødela det vel kanskje llitt, men de som har klippa den har vært sykt gode til å gjøre Mary Poppins skummel! 

HVILKEN FILM REPRESENTERER BARNDOMMEN DIN?

 

-Turi

0 kommentarer
27.10.2011

Videoblogg: LATTER


HVA SYNES DU?

-Thea og Turi

7 kommentarer
25.10.2011

sniktitt på videoblogg!
hahaha ja gled dere, den kommer om en halvtime! BE PREPARED TO LAUGH!!

-Thea og Turi

2 kommentarer
25.10.2011

ah ja nå.....


er det velfortjent å sette seg i sofaen og slappe av!
Har dømt kamper i dag og tjent cash, det er digg med penger :-) Kan si jeg er døyt gele i beina nå, dømte jo 10 i går og 5 i dag! 

Jentene jeg trener spilte også kamper i dag! Superstolt av de, de var så flinke, aldri sett de kontre så mye før, i dag spilte de som et lag og hadde god fart! Håper noen av jentene ser det her :-)

 

-Turi

 

4 kommentarer
23.10.2011

Film nr.2


Jah film nummer 2 var mennesker i solen. Litt spesiell film men også morsom. Mange bra vitser. Samtidig en dommedags film. Ikke helt min type film men pappa likte den veldig godt. Kanskje denne filmen er noe for deg?

Ja, denne filmen er norsk og flere kjente skuespillere. Jeg likte denne filmen ved kommentarer og sånn! Men litt kjedelig i starten. Også noen ting man irriterer seg over men eller var den kanskje ikke så værst. Finn det ut sjæl, jeg er litt sær når det gjelder film. Hah

Vet ikke helt hvilket terningkast jeg skal gi jeg !?

Har du sett den og hvilket terningkast synes du den fortjener ?

-theaa

1 kommentar
22.10.2011

VIDEOBLOGG: spiller piano


med nesa.....

 

ja okey, var jeg flink?

-Turi

3 kommentarer
22.10.2011

Film marraton og anbefaling


I dag har jeg mamma og pappa leid tre filmer. Er egentlig ikke spesielt glad i film og om det skal være en film så en det en komedie med Jennifer Aniston min store helt! Hah.

Den første filmen vi så var « just go Whit it» den var knall bra synes jeg og mamma og pappa. Selgølgelig elsker jeg filmen men pappa hater sånne filmer og syntes den var bra. Filmen Inneholdt veldig mye humor og bra replikker. Vi lo veldig mye. Hahah okei lol det var lit useriøst!

Dere vare må se denne filmen serr.

Jeg vil gi denne filmen et terningkast eller jeg viser på hånden jeg !

Okei 5!

Sett den ?
-theaaa

1 kommentar
22.10.2011

Min andre side


I dag har jeg vært maskot eller en isbjørn. Det har nemmelig vært isbjørn cup. Så jeg har gått rundt i isbjørn drakt . Det var varmt og litt ekkelt fordi jeg så ikke hvor jeg gikk bare rett forann meg så jeg presterte å gå på en stakkar unge , sorry for det.

Har du vært maskott før ?

-theaa

4 kommentarer
22.10.2011

curls vs straight


Ja okey, siden jeg har lite å blogge om nå + at jeg egentlig er opptatt med å lage videoblogg til dere. Ja jeg lager ferdigspørsmålsrundevideoen, som skulle være ferdig for..... ja samme det. 

KRØLLER ELLER RETT?

-Turi 

1 kommentar
21.10.2011

videoblogg


Ja, jeg vil lage videoblogg, men vet ikke om hvaaaa. TYPISK. 
Så hva skal jeg videoblogge nåå?  -Turi

3 kommentarer
21.10.2011

Turi's nuddelmaking


Okei, for det første, IKKE GIDD Å DISS DETTE, jeg føler meg sinnsykt tøff som tør å drite meg ut på denne måten, og på mange andre måter da XPP 

 

 

SETT DEN FØR? 

-Turi 

4 kommentarer
20.10.2011

Helana tipset


Okei, her kommer et tips jeg fikk av Helena. Hun lærte meg nemmelig å vise finger til noen riktig.. Her får dere se :

FAIL

Helt korrekt ! Sånn skal det gjøres

Ja dette var det jeg lærte av Helena så får vi se om det kommer flere Helena tips!

-theaaa

0 kommentarer
20.10.2011

Hva hva hva


Regner kanskje med at dere ikke synes det er gøy å lese hvordan hverdagen min er hver dag fordi den er nemmelig travel og lik nesten hver eneste dag. Men jeg skal prøve å finne på noe litt annet å blogge om. Og regner med at jeg gjør det i kveld:) for nå skal jeg gjøre litt lekser og trene og ha sånn koselig kveld med klassa! Ojj, kan jo blogge om det. Haha

Men må fortelle om hva som skjedde på skolen i dag fordi det var så tragisk dumt.

Det startet med at jeg lå på en benk inne i friminuttet å Kopet. Og Magnus satt siden av. Så kom det en lærer og sa vi måtte gå ut også gikk den forbi og sa det til flere. Og så kommer Maria og Mia inn også sier jeg på tull at om den snusklysa som hang i taket detter ned dør jeg fordi den var ekkelt og det satt fast rett over ansiktet. Så kommer Maria og skal lippe den av med en papp bit og jeg kaster meg ned fra benken og det ender med at jeg ligger på gulvet og ler meg ihjel men tårene triller fordi det var sykt vondt. Jentespillerne ut som det ble slått en spiker gjennom ankelen. Så jeg sitter resten av timen med en ispose på ankelen . Men har blitt litt bedre nå :)

Nå må det gjøres litt lekser!

-theaa

0 kommentarer
20.10.2011

ANBEFALING AV HELLCATS


Tumblr_ljk72alixm1qdwe10o1_500_large

Ja, da vil jeg bare anbeflae serien Hellcats som går på FEM hver onsdag klokka 20.30! :-)
Hellcats handler om et cheerleaderlag som utrolig nok heter Hellcats, wow. Og serien er egentlig ganske lik Bring It On filmene hvis du har sett de. Det er trening til mesterskap, kjærlighet og krangling, ja, alt som skal til for å lage en god serie mener nå jeg! :-) Hmmm vet ikke helt hva mer jeg kan si enn at hovedpersonene er Savannah som har en utrolig kristen familie og er blitt kjæreste med en gutt som er litt tøff i forhold til det kristne samfunnet, en rebel. Den andre hovedpersonen er Marti, hun er romkameraten til Savannah og er ei røff jente som studerer juss.

Har du sett på Hellcats før? 

Tumblr_l9k3snfyjx1qdt5nvo1_r1_500_largeTumblr_ldrwecgrua1qfd30mo1_500_largeTumblr_lbc5kziphg1qci8ego1_400_large

 

-Turi

0 kommentarer
19.10.2011

shit happens


mostly to me, so don't worry. 

Yes, i dag så skulle late meg liksom ta bussen hjem fordi jeg er så støl. Og greia er at jeg slutter på skolen klokka 2 og bussen kommer 10 på halv tre. Da klokka var ca kvart over ser jeg bussen komme, og svosj, der var den borte, greit nok at den skal på barneskolen og hente smårollingene og pleier å terge oss med å bare kjøre forbi for moro skyld. Men så venta jeg mer, og da klokka var 5 på halv 3 kom den igjen, med smårollinga inni bussen og kjørte forbi IGJEN! Jeg tenkte bare at han tulle igjen, men nei, han kom ikke tilbake. Heldigvis stod jeg ikke alene sånn som jeg pleier å være forever alone, men sammen med Lars Christian og noen til som kom og gikk hele tiden. Og jeg tenker jo at bussen den kommer jo sikkert, det var kanskje to busser. Men NEI jeg måtte vente helt til bussen kom for å hente videregående halv 4!!!! Takk til Lars Christian som var på bussplassen med meg, kun fordi han også skulle ta bussen :*

Åååååå, så sykt karma at ikke jeg gikk i dag. Fuck off haters. 

 

Skjedd med deg før? 

 

-Turi

0 kommentarer
18.10.2011

hallen, i går da


Ja, siden Thea venter på bildene fra i går så må jeg jo bare legge de ut da ;* 

(Ja de er tatt på webcamera, men  det er bare fordi det var det eneste fungerende kameraet jeg hadde i hallen)

jaja, nice ogsånn. 

 

Hejhej! Blogger mer etterpå, har noe irriterende jeg må fortelle dere! 

-Turi 

0 kommentarer
18.10.2011

Planteskolen!


I dag har jeg vært på skoletur til plante skolen. Tror det var det det hette! Men tenkte bare å legge ut noen bilder av det. Så ser dere hva jeg har gjort i dag. Nå skal jeg på Hamar med Henriette ! Ha en fortsatt fin dag:)

Vi skulle lage en bru, vi klarte det ikke helt

-theaaa

0 kommentarer
18.10.2011

Hallen


I mitt liv så er håndball hallen et sted jeg tilbringer mye tid. Jeg både trener selv, trener et jenter 10lag også ser jeg mye kamp og treninger. Så om dere lurte så har jeg vært i hallen fra kvart på fire til ti i dag. Derfor ingen blogging. Regner med at turi legger ut noen bilder av oss, hehe!

Nå skal jeg kose meg ned god mat med mamma og se på ylvis greiene! Ler av det..
Ha en god kveld vidre!

-theaaa

0 kommentarer
17.10.2011

rockchick vs vintagechick


Ja, sykt mye blogging siste 2 timene, sykt mann, sykt. 


ja, visste ikke hva jeg skulle kalle jenta i rød bukse, sorry ppl. 

 

Jaa  rock vs. babe dåå? 
Selv synes jeg "babestilen" er utrolig søt, men jeg føler ikke jeg kler det, så blir litt mer rock på meg.

-Turi
 

1 kommentar
16.10.2011
hits