YOU CAN'T SIT WITH US 2014


Ikke bruk tanktopper to dager på rad, sitt der du skal, ikke skyld på alkoholen for at du er horete, bruk rosa klær på onsdager, skjørt, shorts og kjoler må være armlengde. Forholder du deg til disse reglene kan du være så heldig at du får sitte med disse 19 elverumsjentene. You Can't Sit With Us lever etter Regina George regime fra filmen Mean Girls. De regjerer skolen og er virkelig hva man kan kalle "bombdiggitys". Watch out The Plastics are back!

 

 

De har ingen svarteliste, men heller en Burn Book, og tro meg, du vil ikke ende opp i Burn Book! For å minske sjangsene dine til å havne i Burn Book vil jeg anbefale dere sende ÅRETS YOUCANT til 1933 !!! Låta ligger på 8. plass at the moment og om jeg spår rett kommer den til å vinne! Den er jo rett og slett råååååå! Lik også facebooksiden dems <<HER>>  Er du en av de utkårede kan det hende du faktisk kan sitte med dem, bare ikke bruk sweatpants fordi ingen ting annet passer, er dette tillfelle får du mest sansynlig en "Boo, you whore" slengt i trynet! Sangen er også snart ute på spotify, så følg med på facebooksiden dems for saftige sladder og oppdateringer! 

 

-Turi

1 kommentar
30.09.2013

IKKENO


Hei!
I dag har jeg ikke gjort noen ting. Absolutt ingen ting. Har seriøst følt det har vært en skikkelig dagen derpå søndag (ikke at det er innblandet med alkohol fordi det er fyfy her). Det har vært en av de søndagene da jeg burde ha gjort noe, men rett og slett ikke har giddi.HVORDAN VAR SØNDAGEN DIN?

-Turi

3 kommentarer
30.09.2013

HOMECOMING DANCE


Heihei!
I går var det homecoming dance noe som var mye morsommere enn jeg forventet! Vi europeerne tok helt av, vi grinded, fistpumpet skrek og var helt gærne! Hahah var også en gutt som spurte om jeg ville danse med han og seff sa jeg ja, også spurte han hva slags klasse jeg gikk i. Da sa jeg senior også spurte jeg han da, og han var en Sophmore hahahah aka 10. klassing. Herregud jeg klarte ikke holde meg seriøs lenger etter det.


Sabrina (Farwas vertssøster), Marianna (min room-mate) og meg før Homecoming.
Jentene mine! Farwa, (meg), Iris, Elisabeth og Anja ! TEAM EUROPE!

-Turi0 kommentarer
29.09.2013

HOMECOMING GAME


Heihei!
Beklager for veldig sent innlegg, men bedre sent enn aldri? Anyway, i går var det homecoming game og det var faktisk sinnsykt gøy! Jeg forstår fortsatt ikke så mye av amerikansk fotball, men Farwa og jeg har kommet opp med en ide om at vi skriker da de andre skriker hahah!


Midt under kampen var det også kåring av homecoming queen og king. Måten de gjorde dette på var at hver deltager hadde hver sin boks, også ble det telt til tre. Da skulle foreldrene åpne boksen og den boksen med gull og hvite ballonger ble homecomingqueen! Gøy at de ikke gjorde det vanlig sånn "og vinneren er *trommevirvel*!


Aner ikke hvem han er, men lovte at selfiene hans skulle komme på bloggen.
Hadde en utrolig bra kveld i går!

I kveld er det homecoming dance, men før det skal jeg faktisk ha et telefonmøte med ett film institutt her som er interessert i meg! Vi snakkes!

-Turi


0 kommentarer
28.09.2013

NY REVOLUSJON: BASTILLEN 2014


I russetiden 2014 kan det hende du ser Bastillen 2014 rulle rundt i de sene timene, de 22 gutta fra Lillehammer er nemlig fightere som ikke gir seg før de vinner. De beskriver bussen sin på facebook på følgende måte: Selve symbolet på den franske revolusjonen. En beryktet festning. Et fangehull for de som utfordret tronen. Et av Frankrikets største våpenlager og et landemerke. Hvorfor Bastillen? Fordi det er mektig. Se opp russ 2014, disse gutta er ikke til å disse med! For å følge med videre om hva slags kriger gutta i Bastillen er med på lik facebook siden dems <<HER>> og følg dem på instagram: Bastillen2014

Gutta har ikke bare et kult dekknavn, men sangen dems skuffer ikke den heller for å si det sånn! Her er det snakk om spenstig tekst, heftig beat og til og med lyrics på youtubevideoen så du kan synge med for full hals! De kommer også ut med en sang nr. 2 så stay tuned!Jeg føler gutta fortjener at dere ser på den, lærer den og synger den. For ikke å glemme å like både instagram og facebooken dems. Denne russetiden kommer til å bli heftig og det suger at jeg ikke er hjemme så jeg får sett alt 95'russen har å by på!

-Turi

0 kommentarer
27.09.2013

DE STØRSTE NERDENE


Heihei!
I går var det nerdedag! Det var seriøst utrolig gøy å se hvor langt folk dro den når det gjelder outfit! Blir litt dårlige bilder i dette innlegget her, de ble liksom tatt litt i farta siden vi så to klasser komme mot oss og det var bare superflaut. Derfor bildene av meg er innendørs også hahah!


Anja, Kevin og Farwa! Var faktisk flere gutter enn jenter som kledde seg skikkelig ut, creds til gutta! Dere ruler!


Mitt outfit var litt kjedelig, jeg hadde liksom ikke noe særlig med nerdeklær. Tok bare skjorta inni høytlivs-shortsen og dro på meg knestrømpene mine! Close enough....

I dag er det extreme-spirit-day og jeg gleder meg skikkelig (er egentlig natt her nå så jeg burde egentlig sove....) skal ha på meg skjørt selv om det er pisskaldt ute, var på senteret og skulle kjøpe bukser i dag, men de selger jo bare stygge bukser på senteret. Slike jallabukser med sleng og glitter og det er ikke måte på.... Endte heller opp med to nye jakker (heh, er utejakker da) litt dilldall til homecoming dance og seff lunsj på mc'ern my love... Begynner på diett i morgen, lover. HEHEH KØDDER.

ER NOEN AV DERE INTERESSERTE I Å SE INNKJØPENE MINE HER? ELLER ER DET BARE TULL OG TØYS?

-Turi

0 kommentarer
27.09.2013

Forberedelser til Footballgame


I går etter skolen dro jeg til Talia så vi kunne lage t-skjorter til kampen, Farwa kom også seff etter hvert! Hvor ellers skulle jeg fått bilder fra da liksom?
Åh Talia min fantastiske!


Dro hjem til Farwa etterpå siden noen/Talia er sykt opptatt hele tiden og skulle på soccertrening i dag. Etter jeg var hos Farwa dro jeg på kjøpesenteret og handlet inn noen nødvendigheter til Nerdedagen som var i dag. GLED DERE TIL Å SE er alt jeg har å si.

 

HAR DU LAGET T-SKJORTE FØR? BLE DET I SÅFALL BRA?

-Turi

0 kommentarer
26.09.2013

OUTFIT PYJAMA-DAY


Wow! Pyjamas-day var såååå gøy! Serr, alle gikk rundt i alle slags pyjamaser og dro den helt ut, dette har vært den beste theme-day'en vi har hatt så langt!


Morgenkåpe: Victoras Secret T-skjorte: Weekday/Cheap Monkey Shorts: Victorias Secret


Åh jeg er blitt så glad i disse jentene! F.V: Elisabeth (Liz), Anja, meg og Farwa

HVA GJØR DU PÅ SKOLEN SÅ LANGT?
SKULLE DU ØNSKE DU HADDE PYJAMA-DAY?

-Turi

0 kommentarer
26.09.2013

HAWAIITUR I BOKS


Hei!
Gjett hvem som skal til Hawaii i Februar? Jo, jeg! 8.-15. februar storkoser jeg meg på Oahu. Åh tenk så herlig at jeg endelig får surfet på Hawaii, scuba dive, reist til Honolulu og ikke minst Pearl Harbor, se kulturen der, smake maten og ellers nyte strandlivet! Herregud klarer nesten ikke vente! Jeg skal dit sammen med Irlin, noe som gjør det bare enda bedre!


Dette er stranden vi mest sansynlig blir å ligge på! Det ser helt fantastisk ut! Endelig får jeg dratt til drømmedestinasjonen!

HVA ER DITT DRØMMEREISEMÅL?

 

-Turi

0 kommentarer
25.09.2013

CAMO TIRSDAG


Heihei!
I går var det som tidligere nevnt Camo/Army day på skolen. Det var litt morsommere siden jeg la litt mer merke til at folk faktisk hadde kledd seg ut haha! Her snakker vi militærdresser og de derre buksene som ligner på gress og full pakke.

I dag er det pyjamaday og jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg, har jo ikke pysj egentlig.... Bare en morgenkåpe men føler det kan bli litt i overkant.... Har også begynt å bli sånn at jeg prøver å poste et innlegg mellom klokka 10 og 12 og ett til mellom 16-20 hver eneste dag.


Bildet lånt av FARWA , endelig fikk hun den linkingen hun så sårt vil ha, mehehehh

 

BLIR DET FOR DRØYT MED MORGENKÅPE?

 

-Turi

0 kommentarer
25.09.2013

PERFEKTE HØSTKLÆR FRA SHEINSIDE.COM


//reklame

Er du lei av de gamle klærene dine? Trenger du å friske opp klesskapet? Det trenger hvertfall jeg i og med at jeg ikke har noen høstklær her. Dumme meg trodde ikke det kunne bli kaldt i California.....Vel, Sheinside er alltid den første butikken jeg går inn på når jeg skal handle klær på nettet. De har ett vannvittig stort utvalg av alle mulige klær, noe som er bra fordi de har noe for alle. De har også helt fantastisk lave priser på produktene sine, noe som også er helt AMAZING!

Jeg har plukket ut mine høstfavoritter både til vanlige anledninger og til festligheter. Noe av det er også klikket hjem til meg så jeg kan rett og slett ikke vente med å rive opp pakken og ta på meg klærene med en gang! (klikk på navnet på produktet så kommer du til det direkte)


1: Rivet Punk Denim Jakke   2: Batwing Pearl Pullover   3: Zebra Print Jeans


4: Long Sleeve Geometric Cardigan   5: Dog Print Loose T-shirt

6: Backless Bodycon Dress    7: Off the Shoulder Bandeau Dress


8: Sheer Backless Lace Dress

 

Dette er de klærne jeg skulle likt å hatt hos meg HER OG NÅ! Er de ikke fantastiske? Sheinside har i hvertfall klær for meg, om de ikke har klær for deg er det du som må være utrolig spesiell i klesvegen eller bare utrolig sær. Samtlige av disse produktene er på vei hjem til meg nå, så jeg ikke skal fryse i hjel i solstaten!

FALT NOE AV DETTE I SMAK HOS DEG?
HVA ER DIN FAVORITT ONLINE KLESBUTIKK?

-Turi

11 kommentarer
24.09.2013

HOMECOMINGWEEK MONDAY


Hei!
Nå er det homecomingweek, aka temadag hver dag!
I går var det sportsdag så folk gikk i treningstøy, jeg hadde ikke noe særlig (heh) så gikk bare i yogashorts og en genser jeg synes ser sportslig ut heheh....


Her ser du Talia som drar den helt ut, hahha!

I dag er det armyday, onsdag er det pyjamasday, torsdag geekday og fredag extreme spirit day (altså gå i skolefargene)! Utrolig gøy!

GJØR DERE NOE KULT PÅ SKOLEN?

-Turi

2 kommentarer
24.09.2013

SVAR SPM-RUNDE UTVEKSLING


Vertsfamilien


Åssen er vertsfamilien din?
Vertsfamilien min er helt fantastisk! Den består av vertsmor, vertsfar, Meagan (21), Madisen (17) og Brooke (15). Jeg deler også rom med Marianna fra Brazil. I tillegg er det rene dyrehagen her og jeg elsker det! Vi har 4 søte chiuauaer, 1 hund vi ikke vet hva slags rase er, 1 katt, 2 undulater, 1 skilpadde og 1 papegøye!

Vertsmor er også fra Filipinene så hun lager kjempegod mat og som regel er den sunn! Kanskje jeg er så heldig at jeg ikke legger på meg 30kg mens jeg er her alikevel.... Hehehe

Er du fornøyd med familien?
Jeg er superfornøyd med familien og tror helt ærlig ikke jeg kunne fått en bedre match!

Er vertsfamilien din bra?
Ett ord: JA


Madisen og meg, hjerteeeeee!! Hun dreper meg sikkert for at jeg la ut dette, heheheheh


ORGANISASJONEN

Hvilken organisjasjon reiser du med og er du fornøyd med den?
Jeg reiser med explorius, men når du reiser med explorius får du en underorganisasjon. I og med at jeg er med i select high school programmet dems har jeg underorganisasjonen Educatius. Selv har jeg ingen dårlige erfaringer med noen av partene, eneste dårlige jeg har å si er at det kan ta litt tid å få kontakt med Explorius i Norge (altså før jeg reiste), men når du først får svar får du vledig nyttige svar. Og slapp av det tar som regel ikke mer enn ett par dager å få svar på det lengste som jeg har opplevd!

Anbefaler du å reise med disse?
Ja, jeg anbefaler å reise med de i og med at jeg ikke har hatt noen problemer selv. Jeg kjenner noen folk med skrekkhistorier, men jeg tror de fleste organisasjoner har noen skrekkhistorier fra utvekslingsstudentene. Det er synd, for det er ofte de vi får hørt mest om.....


Dette er alle utvekslingsstudentene med Educatius som organisasjon i Antelope Valley School Distirct.


FOLK OG KULTUR

Hvordan er kulturforskjellene?
Kulturforskjellen er litt mindre enn jeg trodde, MEN så tilpasser jeg meg veldig lett og som regel uten å legge merke til det selv....

Kan du lage et Norge VS Amerika inlegg?
Det kommer!

Åssen er folkene der nede på oppførsel i forhold til Norge?
Hmm, altså tenåringene er ganske like på oppførsel her som i Norge. Svarer foreldrene likt osv. Ellers gjør de mer husarbeid her enn det jeg er vandt til og det er ikke normalt å sitte på rommet sitt.

Hvordan er amerikanere?
Amerikanere lever opp til ryktet sitt med at de er veldig hyggelige. På skolen for eksempel kommer det folk bort og bare "Nice pennyboard" "Nice watch" osv... Kom til og med ei bort til Farwa og sa hun synes hun var så pen og at det ville gjort dagen hennes om hun fikk en klem av henne. Det er også veldig lett å bare starte en samtale med folk du møter på gata om du rusler i for eksempel Hollywood eller bare inne på en butikk. Stod sikkert 20 minutter inne på Zumiez og snakket med betjeningen om alt mulig for noen dager siden. Og amerikanere er ikke så feite som folk skal ha det til, follk er VELDIG opptatt av å ha bra kropp og ha et pent ansikt, selvfølgelig med noen unntak.

Har du fått venner?
JA JEG HAR FÅTT VENNER!!! Jeg har blitt veldig close med ei jente som heter Talia, og et par andre folk som vi henger med i lunsjen, men Talia er den eneste jeg har vært med på fritiden så langt. Ellers har jeg blitt veldig close med de norske jentene her, spesielt Farwa.

Er guttene kjekke?
HAHAHAHAH, jeg savner norske gutter dere. Var det svar nok?


Talia <3


SKOLE

Hvilke fag har du valgt?
English 12, Multimedia and Contemporary Design 2, Civics :((((, Visual Imagery, Studio Art 2D AP, U.S History

Har du dresscodes på skolen?
Ja desverre, jeg hater det. Har ikke engang lov å gå i tanktopper liksom. Mange som bryter reglene da, men jeg vil ikke risikere å bli ferska av securityen på skolen og få gjensitting. Securytien skremmer meg litt hahah.

Får du godkjent året?
Det vet jeg ikke før jeg har fullført skolen her.

Hva gjør du neste år ?
Neste år går jeg forhåpentligvis i 3. klasse på Ringsaker Videregående, eller i 3. klasse på Katta eller i verstefall 2. klasse MK opp igjen.


Her er da klasserommet jeg tilbringer halve skoledagen min i. Se på det ræva fotostudioet i hjørnet da, vandt til Kattaluksus vett.....


ANDRE TING

Er du fornøyd så langt?
Jeg er veldig fornøyd så langt selv om jeg savner mye av friheten jeg hadde hjemme i Norge.

Er du glad for at du dro?
Jeg er veldig glad for at jeg dro, har lært utrolig mye allerede om både meg selv og andre ting.

Savner du den gutten du drev på med før du dro til USA?
For å være ærlig.. Nei.

Savner du vennene dine i Norge?
Ja, herregud kan ikke alle bare hoppe på neste fly!

Kan du lage videoblogg så vi får se huset ditt der nede?
Jeg tror ikke jeg vil vise huset, men en roomtour kan jeg få til! Jeg skal også begynne å filme mer og lage videoblogger til dere jevnt og trutt!
Mange utelatt, men ingen glemt

 

FIKK DU SVAR PÅ DET DU LURTE PÅ ELLER HAR DU FLER SPØRSMÅL?

 

-Turi

0 kommentarer
23.09.2013

VIKTIG PÅMINNELSE


Hei!
Herregud, dere suger as. Jeg har spørsmålsrunde og så langt har 2 personer deltatt. Kom igjen, må da være flere enn 2 som lurer på ting, pes på, brenn meg, spør om whatever.

Spør i dette innlegget eller det andre spørsm. innlegget. Helst spørsmål ang. utveksling, california og for all del gi meg tips til hva jeg virkelig MÅ se her om du har vært her før. #utveksling

 

-Turi

4 kommentarer
22.09.2013

ANBEFALING: Prisoners


I går var jeg på kino og så filmen Prisoners. Ser at den ikke kommer til Norge før i Januar så dette kan jo være bra for dere!Det hele startet som en hyggelig thanksgiving middag, helt til de to jentene blir sporløst forsvunnet mens de er ute å leker midt på dagen foran huset. Det er en stor leteaksjon og masse oppmerksomhet rundt de to jentene, men ingen finner de noe sted. Den mistenkte RV-elskeren Alex blir løslatt, men var dette egentlig det riktige å gjøre? Forsvinninger, drap, selvmord, trusler, vold, slanger, hysteriske foreldre, utillitsfulle sheriffer og en detektiv som nesten blir gal av å finne svaret er store deler av filmen. Denne filmen er ikke særlig "skummel", men veldig intens. Alt i alt en helt fantastisk bra laget krimfilm som er mer enn verdt å se. Det ser også ut til å bli en film nummer 2. Oops, sa jeg for mye nå?

 

ER DETTE EN FILM DU KAN TENKE DEG Å SE?

-Turi

0 kommentarer
22.09.2013

NY HÅRFARGE


Tid LA: 00:43

Hei!
I dag var jeg litt spontan og fikk vertssøster til å farge håret mitt rosa! Tror vi begge var litt nervøse for hvordan det ville se ut, men jeg er superfornøyd. Og bare så dere vet det, jeg er ikke tøff nok til å farge det permanent så for dere som synes det er dritstygt så kommer det blonde håret tilbake etterkvart :-)

HVA SYNES DERE?

-Turii

5 kommentarer
21.09.2013

Mine Eventyr så Langt


Shopping i New YorkShopping i ValenciaSanta Monica BeachHollywood første gang

Hollywood andre gang, Alt-J konsertHollywood tredje gangVenice BeachLuau party/poolparty/slumberparty


The Fair aka tivoli som vi sier på norsk


Første fotballkamp-Turi

1 kommentar
19.09.2013

MIN AMERIKANSKE HIGH SCHOOL OPPLEVELSE


Hei!
Okei, det er vel snart 6 uker siden jeg begynte på skolen her. Og det har absolutt IKKE vært lett. Man blir faktisk veldig sliten av å høre engelsk, snakke engelsk og skrive engelsk hele tiden, tro det eller ei. Det er helt sinnsykt mye lekser som man faktisk må gjøre, noe som er litt nytt for meg. I Norge var det jo på en måte frivillig å gjøre lekser. Ikke nok med at det er mye lekser i ukedagene, men lærerene liker faktisk å gi oss lekser i helgene også :-) KJEMPEGØY!

Heldigvis går det bedre nå som jeg er inne i rutinene, har venner som kan hjelpe meg litt og nå som engelsken går bedre og jeg får med meg mer i timen. Jeg vet ikke jeg om lærerene bare gir oss lekser nå i starten for at vi skal forstå at det ikke er ferie lenger eller hva det er. Så til dere kommende utvekslingsstudenter, ikke hør på alle som sier at High School er KJEEEEEMPELETT HERREGUD for du kan gå på en smell og tro du skal på ferie i ett år *sånn som meg, hehehe*....

Og om noen skoleleie norske elever, lærere eller andre voksne leser det her så skal dere vite at norsk skole rocker. Amerikansk skolesystem suger. Kan være jeg som er litt lat da, siden jeg ikke er vandt til å gå fra ett klasserom til ett annet eller ha pult og stol som sitter fast i hverandre. Seriøst jeg skjønner ikke greia med det. Det er helt sinnsykt ubehagelige stoler og pulter på skolen her, og klasserommene er så trange med alt for mange elever. Huff nok klaging, JEG HAR DET JO BRA, til tross for at standaren på skolen er noe jeg ikke er vandt til (heia det å gå på nye skoler de sister 4 årene).


Altså dette er 200 quad, vi er 6 quads altså "skolebygg" + the village. Som dere sikkert ser er det en uteskole, der jeg faktisk må gå utendørs for å komme meg fra klasserom til klasserom. Og det er faktisk litt varmt å gå ute i ørkenen i 40 grader for en nordmann som meg. Har blitt vandt til det nå da.

 

-Turi

2 kommentarer
19.09.2013

SPØRSMÅLSRUNDE


Hei!
Laderen til Mac'en min har vært ødelagt fra jeg kom frem i California til jeg fikk kjøpt ny for et par dager siden! Og siden jeg ligger så langt bak når det gjelder bloggingen kjører jeg en spørsmålsrunde der dere kan spørre om absolutt alt dere vil ang. utvekslingsåret mitt så langt!


For å følge med mer på hva jeg gjør, legger jeg ofte ut ting på både instagram, vine og twitter! Jeg heter turiij på alle tre.

SPØR I VEI

 

-Turi

5 kommentarer
18.09.2013
hits