GÅRSDAGENS ANTREKKSolbriller; Wet'n'wild T-skjorte; Levis Skjorte; H&M Bukse; Papaya

Jaja dere har sett det før, æsj så ekkel jeg er. Hva slags bloger er jeg egentlig som har på meg det samme antrekket flere ganger ? ;ooo Men anyways kom nettopp hjem og jobber for harde livet for å bli ferdig med videodagboken! Og gjett hva, det blir faktisk to stykker, en fra byen og en fra selve reunionen :-)

-Turi

4 kommentarer
30.09.2012

EF REUNION PARTY 2012


Heihei!
Her kommer bildene fra EF sitt Reunion Party hvor Alexandra Joner og en av Maltas beste dj'er underholdt oss! Var litt skuff at Alexandra var så kort , men pytt pytt! Jeg storkoste meg med folk jeg har savnet helt utrolig mye, det har vært så deilig å møte de igjen! Har nesten ikke ord! Om litt stikker vi på slottet og på Hard Rock Cafe for å spise litt før vi drar hjemover ... :((


Alexandra og danserene!

EF learn a language!Bjørnar, Ida, Carina, Lema, Ingro, Zeid (EF staff) og meg :-) Zeid er han som valgte at jeg skulle vinne tur til Florida i sommer, tusentusentusen takk!


Julenisse i Malta YO  :P


UNA <3<3<3<3<3

Kisskisskiss
Random italiensk venn av Giacomo og Giacomo som er en italiener som var i Florida med oss i sommer!


Una og Andrea <3

The two italian guys who came all the way to Norway just to be at our reunion +++

Aaaaaww!!!


Lene (roomie), Andrea, Ida (roomie) og moooooi

Giacomo og Marco som bestemte seg for å komme til Norge for å være med på reunion, sykeste!


Heheh Ida satte fast strømpebuksen i reguleringen!

HVORDAN VAR DIN KVELD I GÅR?

-Turi

5 kommentarer
30.09.2012

BILDEDAGBOK - OSLO SENTRUM


Heihei, er utrolig sent og jeg er helt sinnsykt sliten i beina nå. Er virkelig nødt til å hvile ut litt nå... I dag tuslet vi rundt i Karl Johan og alle vi fra Florida spiste på Fridays, var så hyggelig! En annen ting som også er hyggelig er at jeg fikk en kommentar av ei som hadde sett meg i dag og ba meg kose meg videre. Blir så glad av sånne kommentarer og at noen faktisk kjenner meg igjen uten å ha sett meg irl før! :-DHåper du har hatt en helt superduper dag, det har hvertfall jeg hatt! Tok jo en hel haug av bilder på reunion partyet også så det kommer i morgen regner jeg med!

HVORDAN HAR DIN DAG VÆRT?

-Turi

1 kommentar
30.09.2012

Tatt av byen
heihei! Nå braker det løs!!!!! Vi skal ut og møte resten av gjengen nååå, gleder meg :-D De to jentene som er med her er mine roomies og kisen i bildet er søte Bjørnar som er naboen vår :-D

HVA GJØR DU I DAG?

-Turi

2 kommentarer
29.09.2012

TAR DET LUNGT I OSLO
Heihei!
Sitter nå på hotellrommet i Oslo og bare venter på at resten skal komme! Gleder meg helt sinnsykt mye til å se alle igjen, blir så koselig! Er litt overrasket over at jeg fikk meg helt fra lille Brumunddal til store Oslo helt på egenhånd. Spilte nettopp inn en ankomst videoblogg som skal bli klippet inn i Oslovideoen min :-) Var seriøst dritkleint, skjønner ikke at jeg har turt å lage videoblogger tidligere, omg....

 

HVA GJØR DU I KVELD?

-Turi

2 kommentarer
28.09.2012

FACEBOOK OFFENTLIGGJØR


Hei! 
Leste et innlegg på Sara sin blogg om at facebook offentliggjør meldingene dine på facebook. Jeg tenker og mener det er helt idiotisk av facebook. De kan ikke bare dele personlige og private meldinger offentlig uten noe som helst samtykke? Les mer om denne saken HER  ! 

Jeg håper virkelig dette bare er et rykte, og ikke noe som kommer til å bli gjennomført.

Det er noe fucked up med bildeopplasteren så får ikke lastet opp noe bilde...

 HAR DU HØRT OM DETTE/BLITT RAMMET?

-Turi

5 kommentarer
27.09.2012

Ikke redigert
Lol, bare random bilde, skulle liksom bruke det som outfitbilde, men er så basic at jeg gidder ikke, lol. 

-Turi

2 kommentarer
27.09.2012

Nature science
Nå har jeg naturfag, kjempegøy. Om dere vil ha tak i meg er jeg innerst inne i realfag-gropa. Hahaha......... Men grunnen til at jeg blogger nå er egentlig fordi jeg ikke føler jeg fikk noe respons i går ang. videoblogg i Oslo. 

ER DU KEEN PÅ VIDEOBLOGG FRA OSLO?

-Turi

5 kommentarer
27.09.2012

TIL HELGA


Heihei!
Dette er noe jeg ikke har nevnt til dere enda, men til helga skal jeg til tigerstaten på EF Reunion Party! Kommer til å være i Oslo fra fredag til søndag og det kommer til å bli så bra! For dere som ikke vet hva EF Reunion Party er så er det et "party" (rusfritt selvfølgelig) der du kan møte vennene du fikk på din språkreise. Synes det er et helt fantastisk konsept og bra av EF. Håper det blir like bra som jeg håper da... På fredag og lørdag blir det nok tusling og cafèbesøk i byen så om dere ser meg (om jeg har lesere fra Oslo, haha) så er det bare å komme bort til meg, hadde vært superkoselig! :-D

Tenker også at det er lenge siden jeg har hatt videoblogg her på bloggen, derfor tenkte jeg at jeg kan lage en videodagbok mens jeg er i Oslo og klippe det sammen til en dritkul idyllysk video. Hva synes dere om det?


Må også skryte litt av dere lesere, dere er faktisk ganske bra! Kyss fra meg :*

-Turi

2 kommentarer
26.09.2012

FOTO; Zombiefy YourselfHaha sorry for at det blir litt mye photoshoppa bilder, men er så gøy å leke seg der inne!

HVA SYNES DU OM BILDET?

-Turi

5 kommentarer
26.09.2012

ANGREPET IGJEN


Heihei alle sammen!
I går fortalte jeg jo om at jeg ble angrepet av 200 fugler. Gjett hva som skjedde IGJEN i dag etter skolen a. Ja helt riktig smart ass, jeg ble nok en gang angrepet. Der kjørte jeg da, ante fred og ingen fare, kan ikke se en eneste fugl. Plutselig ser jeg masse svart komme mot meg, det er en storm av fugler. Automatisk bremser jeg og får panikk, jeg har jo helt fuglefobi (ville fugler). Fuglene er over alt i dag også, prøver å ta meg, fly inn i meg, skremme meg, nok en gang fikk jeg helt panikk og begynte nesten å grine. Kommer fuglene til å angripe meg igjen i morgen kommer jeg til å få helt angst.


Veldig passende bilde som viser hvor fryktelig redd jeg er fugler, eller hva ?

ER DU REDD FUGLER?

-Turi

4 kommentarer
26.09.2012

DRITT-TIRSDAG


Heihei!
Seriøst hater tirsdager, det er den fagen vi har mest vanlige fag... Engelsk, norsk og matte (sugmeg). Heldigvis har vi verdens beste slutt på dagen da, nemlig foto! Er så chill å bare gå rundt å ta bilder, hehe! Ellers er tirsdager noe dritt og den verste dagen i uka der torsdager er på en god nummer 2.

Ikke nok med at det er en kjedelig skoledag, men da jeg kjørte hjem igjen fra skolen bestemte ca. 200 fugler seg for å angripe meg mens jeg kjørte. Jeg har jo helt traumer for fugler og de fløy rundt meg, over meg, under meg og foran meg mens jeg kjørte. Det var dritekkelt jeg måtte bare stoppe opp helt å håpe at bilene bak meg følte litt sympati for stakkars scooterkjøreren som ikke har isolasjon mot fugler. Jeg kan ærlig talt innrømme at jeg begynte å grine..... Er helt sinnsykt redd fugler.Bildene er tatt av selveste Line Helen!!

HVILKEN DAG ER DIN DRITTDAG?

-Turi

6 kommentarer
25.09.2012

FOTO; Avatar (før/etter)

Tenker jeg skal begynne å ha litt mer tutorials på hvordan man redigerer enkelte ting. Får så mange spørsmål hele tiden så om det er noe du lurer på er det bare å spørre så kommer det tutorials! :-)

HVA SYNES DU???

-Turi

7 kommentarer
25.09.2012

NY FARGE PÅ HÅRET MITT!


Heihei!
Jeg bare kødda med dere, jeg har ikke farga håret. Vi fikk leke oss litt i timen i dag så da prøvde jeg meg ut som brunette. Hehehe, hva synes dere ? Kommer nok ikke til å farge håret mitt brunt, men er jo lit gøy å prøve :D Under ser dere før/etter bilder :-)HVA SYNES DU?

-Turi

15 kommentarer
24.09.2012

GÅRSDAGENS ANTREKK


Heihei!
Var en bra kveld  i går, og var kjempegøy!


SLAPP AV, kjolen er egentlig en topp så hadde på sånn kort tights under  :-)

Kjolen er fra ONLY for veeeeeeldig mange år siden. Vi spilte jo også kamp i dag som ikke gikk helt som planlag, jaja samma det....

 

-Turi

5 kommentarer
23.09.2012

UUUUT


Heihei! Nå skal vi uuuuuut! Blir gøy, men må ta det med ro fordi vi spiller kamp i morgen :((((( Heheh, neida det er null stress :-) Apropos håndball og kamp, ble uavgjort i dag!!!Kommer outfit av begge to senere! :-)

HVA GJØR DU I KVELD?

-Turi

5 kommentarer
22.09.2012

XOXONå er det natta før håndballkamp i morgen! Skal spille mot Storhamar og håper virkelig vi spiller bra og vinner :-D

HVA GJØR DU I MORGEN?

-Turi

5 kommentarer
22.09.2012

FOTO; BootcampUtrolig flaks at det helikopteret fløy akkurat der akkurat da!

HVA SYNES DU OM BILDET?

-Turi

 

8 kommentarer
21.09.2012

SØKER MODELL


Hei!
Jeg søker en modell som kan stille nå med en gang med militæruniform. Om du er interessert er du nødt til å ta kontakt før klokka 17.00 i dag! Kontakt meg på facebook helst.

http://english.peopledaily.com.cn/200610/16/images/1015_A91.jpg Desktop Wallpaper · Motors · Military
Medical evacuation

Tenkte noe sånn her ish.

-Turi

3 kommentarer
21.09.2012

NY PIERCING


Hei!
Haha huff, nå er det sikkert mange som begynner å syte, men anyways... Tok piercing i øret i dag, wohooo! Har hatt lyst til å ta et tredje hull LEEEEEEENGEEEE og endelig var pierceren på jobb :-D Tok ikke hull i brusken en gang, men fy **** så vondt det gjorde. Tør nok ikke ta noe piercing i navelen jeg nei..... Går for så vidt greit nå da :-) Dro dit selvfølgelig ikke alene, Mia, Nina og Iselin var med meg for de skulle ta de også (-Mia). Iselin tok helt øverst på øret, og Nina gjorde det hun også. Skjønner ikke at de tør jeg! Nina tok til og med 2 hull, gærning....

Jeg tok piercingen på Hamar Tatoo og Piercing Studio, og han som tar piercing er kjempeflink og veldig service innstilt! Han har også en egen blogg som du kan finne HER , på bloggen hans står det litt om rensing, tips og triks, tilbud osv.... Jeg er veldig fornøyd og betalte simple 150 kroner for å pierce!


Litt dårlige bilder med ganske forskjellig lys, men det får gå.... Ekke min feil det er solnedgang med litt ujevne skyer ute liksom.......

NOE DU LURER PÅ?

-Turi

9 kommentarer
20.09.2012
hits