JEG HAR RABATTER PÅ SPRÅKREISER!


Heihei!
Vil bare komme med en nyhet til dere! Om du har lyst til å reise på språkreise, men nøler litt på grunn av prisene. Ikke fortvil kjære deg, om du skal bestille språkreise så har jeg rabatter! Eneste du trenger å gjøre er å nevnet mitt navn (Turi Nordengen) under spørsmålet "Har et EF Crew anbefalt dette programmet for deg?" og du skriver inn mitt navn får du rabatter! Og man klager vel ikke på rabatter? Jeg anbefaler alle å reise på språkreise, det er verdt absolutt alle penga! Sommeren min i Florida blir aldri glemt! For mer informasjon om de forskjellige kursene gå inn på http://ef.no/lt/

Om det er noe du ønsker å spørre meg og kan jeg kontaktes på turinordengen@hotmail.com :-)  En siste ting før jeg avslutter her, om du ønsker å bestille en brosjyre helt gratis kan du gå inn >HER< og fylle inn skjemaet du ser til høyre :-) So get out there everyone!-Turi

 

//reklame

7 kommentarer
31.08.2012

FOR FØRSTE GANG I MITT LIV


Heihei!
For første gang i mitt liv har noen kaldt meg kjendis, omg!! Drikult :-D Grunnen til at jeg regnes som kjendis er visst nummer en: Jeg har over 2000 venner på facebook. Numme to: Jeg er blogger. Måtte le litt da en liten fugl kom og fortalte meg om dette haha!Til alle mine fans, JEG ELSKER DERE!!! Plis kom bort og ta bilder med meg ogsånn og spør hvertfall om autografen (da tror hvertfall folk som ikke kjenner meg at jeg er kjendis). Ellers har jeg lyst til å ha en photoshoot så jeg får eksprimentert litt både med fotoinnstillinger og photoshop!

HVA SLAGS SHOOT SKAL JEG HA DENNE GANGEN?

 

-Turi

6 kommentarer
31.08.2012

Linkerunde - ble det deg?


http://eliseeforalltid.blogg.no


http://anitra07.blogg.no


http://mariegranaune.blogg.no/

-Turi

5 kommentarer
30.08.2012

DRITT

Drittcrappy bilder, men samma det. Ville vise dere at jeg har krølla håret mitt. Og forresten, vinnerene av linkerunden kommer i et innlegg ETTER jeg har vært å trening i dag, stay tuned! :-DMed andre ord, for dere som ikke har meldt dere på enda, så kan dere gjøre det frem til klokken 20:30 :-)

HVORDAN ER HÅRET DITT?

-Turi

3 kommentarer
29.08.2012

LINKERUNDE


Heihei! 
Tenkte muligens dere er litt nysgjerrige på hv slags blogger JEG leser og/eller liker! Derfor kjører jeg igang en linkerunde nå! Legg igjen en kommentar under med link til bloggen din selvfølgelig og jeg tar en titt og linker deg i morgen!

ER DU MED?

-Turi25 kommentarer
28.08.2012

"Du må være hore og fattig for å gå på MK"


Heihei! 
Kommer med et lite sinna innlegg her fordi jeg virkelig bare må få noe ut. Som de fleste sikkert har fått med seg har jeg begynt på media og kommunikasjon. Et hjelpemiddel som er veldig praktisk å ha på media er en pc med smarte løsninger, akkurat dette har den vidunderlige pc'n som en såkaldt Macbook er et veldig godt eksempel på. I og med at det kun er media som får det, blir de som kun får en dårlig dritt HP (som faktisk fungerer helt utmerket til arbeidet de gjør på den spesielle linjen) rimelig sjalue. Om ikke så virker det hvertfall sånn. Jeg skjønner jo at det svirrer litt sjalusi, for ja, det er tydeligvis litt status å ha mac. Hvorfor er det så status å ha mac? Jeg bryr meg rett vest om en person har mac eller pc. Grunnen til at jeg har mac er fordi det er det jeg foretrekker best og jeg er vandt til å bruke det. Det hadde blitt helt unatrurlig for meg å bytte over til en pc med windows.

Er  du sjalu, greit, bare vær det, men plis hold det litt for deg selv og vær litt mer diskre.Fikk en kommentar på et bilde jeg la ut der det stod "horer" greit nok det, jeg skjønner at det er ment som kødd, men hore, ærlig talt. Så også en kommentar der det stod: "De har dårlig råd ellers, så blir de geeks på skolen og søker MK." Kommentaren er jo grei i seg selv, men dere må ikke tro at de som går på MK i min klasse ikke intresserrer seg i det som angår faget, for jeg kan si med hånden på hjertet at det var ganske mange som har hatt mac før og over halvparten hadde eget kamera, noe som igjen resulterer til interresse i faget. Takk for meg. Peas out motherfuckers. Seriøst jeg veiver med hvitt flagg her. Måtte bare få ut litt hva jeg føler angående den saken her, dette er MINE meninger og jeg mener på ingen måter å HENGE UT noen, de eksemplene over her er bare EKSEMPLER for å vise litt av situasjonen. Og hvis du følger meg på twitter, please, twitter er til for å overreagere, chill out bro. 

-Turi 

4 kommentarer
27.08.2012

HAPPY AS F***


Heihei! 
I dag jublet vel alle i førsteklasse på media og alle var i kjempegodt humør, mon tro hvorfor.... Hehe JO, fordi i dag fikk vi skolepc'n vår, de fleste av dere skjønner vel ikke helt greia med å frike ut helt for en liten skolepc. Men det er faktisk ganske mye å juble for, på media på skolen min får vi nemlig en Macbook Pro 13" som skolepc med alt av adobe sine programmer installert, og for sånne nerder for oss er det her helt komplett! :-D Jeg har jo mac fra før, men skader virkelig ikke med en til (??) heheheheh!

Ellers tenker jeg faktisk å kjøre i gang en konkurranse, hva synes dere om det?

-Turi 

7 kommentarer
27.08.2012

I HATE SUNDAYSFøler meg ikke helt bra i dag. Og NEI jeg er IKKE hangover. Jeg føler meg dårlig dårlig. 

HVORDAN ER FORMEN?

-Turi

2 kommentarer
26.08.2012

PORTRETT: Thea
HVA SYNES DU? 

-Turi 

7 kommentarer
25.08.2012

Owls RockTopp; Forever 21 , shorts; Gina Tricot , sko; Converse


Godjenta med nye vespaen sin! 
Heihei! 
I går var jeg på bursdag hos godjenta Regine, det var superkoselig og dritskummelt! Plutselig ut av det blå begynte vi å snakke om ekle historier om spøkelser ogsånn som vi har opplevd selv ogsånn, satt med gåsehud hele tiden! Ble så redd at jeg ikke turte å kjøre hjem alene, så jeg fikk et par gutter til å møte meg så de kunne kjøre med meg hjem :-) Hehe, triller de rundt lillefingeren as. I dag skjer det vel så og si ingenting, så om noen vil finne på noe (helst kjøpe is!!!!) så bare si ifra, orker ikke sitte hjemme og råtne liksom. 

//Hiii! 
Yesterday my girl Regine turned 16 so we celebrated it as well! It was so fun and also scary! Suddenly we just startet to tell scary stories about our own experiences with ghosts. I got so scared I called some boys to drive with me home, hehe! :-) // 

HAR DU NOEN EKLE HISTORIER DU VIL DELE?

-Turi

1 kommentar
25.08.2012

BLACK AND WHITE


HVA SYNES DU OM BILDENE?

-Turi

4 kommentarer
24.08.2012

Todays


Dagen i dag har vært gøy og bra. Startet med å kjøre Londonbuss på sightseeing i Hamar, deretter grilla vi med MK2 og MK3. Ellers hadde vi vår første gymtime og vi hadde naturfag. Tok buss hjem etter skolen kom hjem og stakk omtrent rett på trening. Bør vel muligens få dusja av meg den svetta jeg bærer nå. I morgen blir det forhåpentligvis utdeling av macbook pro til oss på mk *gnir det inn*, og vi skal få bøkene våre, can't wait! 

HVORDAN HAR DIN DAG VÆRT?

-Turi 

2 kommentarer
23.08.2012

DAGENS DETALJER
-Turi1 kommentar
23.08.2012

PINK SUNGLASSES
-Turi

9 kommentarer
22.08.2012

SKULLE ØNSKE JEG VAR TØFF NOK

Skulle ønske jeg var tøff nok til å skille meg ut, og at jeg i det hele tatt hadde hatt kreativiteten og fantasien til å sette sammen plagg som Martine Egeland, Ulrikke Lund og Fanny Lyckman. Hadde vært bra. 

HVEM SER DU PÅ SOM INSPIRERENDE?

-Turi

7 kommentarer
21.08.2012

INSPIRERENDE MOTEBLOGGER


Heihei! 
Jeg har lyst til å freshe opp stilen min litt og jeg er heller ikke verdens flinkeste til å surfe på nettet etter folk med stil! Derfor spør jeg dere kjære lesere om dere vet om noen som virkelig kan å kle seg, det hadde vært VELDIG behjelpelig. Grunnen til at jeg vil "freshe" opp stilen min er fordi jeg som oftest bare slenger på meg noe, og for det andre så er det ikke så "skummelt" å ha stil på skolen jeg går på nå! Hvem har stil folkens?

//Hi everybody! 
I will change my style now and think more about what I'm wearing. Do you know about any inspiring people??? // 


 -Turi

8 kommentarer
21.08.2012

FOTO: Vanished in space
HVA SYNES DU OM BILDET? 

-Turi

6 kommentarer
20.08.2012

MEDIER OG KOMMUNIKASJON


Heihei! 
I dag har det (som de fleste sikkert vet) vært første skoledag for veldig mange. Jeg begynte på videregående i dag på medier og kommunikasjon. Kan ærlig talt si jeg ikke gruet meg det gram helt til vi begynte å bevege oss mot gymsalen der vi skulle ha velkomst med rektor. Var også litt småkleint i og med at vi er så få fra samme sted som meg som går på Katta, og de fleste fra Hamar, Ottestad og Stange begynner jo på Katta, så de går jo rundt å ser kjentsfolk hele tiden, hehe! Tar seg nok opp etterhvert :-) 

// Heyhey!
Today was the first day of school, and the classes I'm taking is photography and communication, it couldn't be better! The only thing that's bad is that I don't know anyone on my school, just a few girls and boys from my hometown, but I think I will make maaanyy new friends! :-D // 


Dagens outfit liksom! Sko fra converse, bukse fra random butikk i Florida, topp fra Forever21 og olajakke fra Diesel :-) 

HVA GÅR DU?

-Turi

6 kommentarer
20.08.2012

PORTRETT: Colorfull
WHATCHA THINK?

-Turi

4 kommentarer
19.08.2012

SLEKTSTREFF


Hei! 
I helgen har jeg som sag vært på slektstreff i Surnadal! Har vært veldig hyggelig å se igjen hele slekten på Besta sin side :-) Ble ikke tatt så mange bilder, men for Ingrid sin der så er det hvertfall ETT fint bilde av henne på dette innlegget :-)

//Hello! 
This weekend I've been meeting my family from my grandmoms site. It was very nice to see the whole family again! I didn't take many pictures unfortunately :(  


Kjolen er fra Forever21 

HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

-Turi

1 kommentar
19.08.2012
hits