GÅRSDAGENS ANTREKK: EF Disco Cocoa Beach

Kjole fra Forever 21! 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

-Turi

6 kommentarer
30.07.2012

PARASAILING


Florida: klokken 10:25

Heihei!
For noen dager siden hadde vi vår siste sportsdag og da var det parasailing som stod på planen. Det var gøy da vi ble heist opp og da vi skulle ned igjen, var litt lenge å bare sitte i luften egentlig. Koselig var det uansett og nå har jeg endelig gjort det! Parasailing har jeg hatt lyst å gjøre ganske lenge nemlig. Nå er vannscooter det neste på min må-gjøre-i-vannet-aktivitet ! 

 

//HELLO! 
We had our last water sports day a couple of days ago and we were parasailing. It was fun, but it was boring that we didn't see anything in the water :((  //


HVA SLAGS VANNAKTIVITETER HAR DU GJORT FØR? (tube, vannski, vannscooter etc...) 

-Turi

9 kommentarer
29.07.2012

Play in the sandBare litt bilder vi tok for gøy under parasailingen mens i ventet på at den andre gruppen skulle komme tilbake! :-) 

HVA SYNES DU OM BILDENE?

-Turi

5 kommentarer
28.07.2012

FIRE STATION AND SKATING


Florida: 12:18

Heihei! 
Her om  dagen var vi på en omvisning på en brannstasjon, det var seriøst dødsvarmt. Noe lærte jeg i hvertfall og det er at brannstasjonene i USA er som brannstasjonene i Norge. Prikk like, seriøst. Senere på kvelden bar det til skjøytehallen. Det var gøy, men MYE vanskeligere enn å stå på vanlige skjøyter på isen. Følte meg skikkelig usexy med rumpa rett til værs for å prøve å holde balansen. Gøy var det hvertfall og jeg har veldig lyst til å prøve det igjen!

//Hi!!
A couple of days ago we went to a fire station nearby, and it was so hot there! Well, I did learn something and that was that the fire stations in the states look excactly like the ones in Norway. We also went to a skate hall. It was soooo fun, but still lots more difficult than skating on ice. I felt pretty unsexy with my ass in the air when I tried to not fall. Whatever, it was fun and I'm dying to do it again!//

Allmost all the people who's travelling with EF, I love you guys! 


Elsaaaaaa!!!!! 
Lema and Andrea! 


Gonzalo, me and Jaime! 


Nataliaaa <33

Bearnaaaaaar!! 


Taking a break, hehe


Prettyyy girls 


Natalia and Luca
Some of the norwegians! 


Carina, Andrea, Ingro and Ida! 


Marianne was my skating partner in the beginning, thanks for skating with meee! 

HAR DU STÅTT PÅ RULLESKJØYTER FØR?

-Turi

 

4 kommentarer
27.07.2012

Manatees vs. Cubs


Florida: 17:45

Hei! 
ARGH irriterer meg noe så grenseløst at jeg ligger så etter med blogging nå. MEN ANYWAY!! Vi har jo vært på baseballkamp. Var kanskje en litt "treig" sport, men vi gjorde det beste ut av det for å si det sånn! 

//Hi! 
We have been on a baseball match, I think it was a "slow" sport, but we (the norwegian girls) did the best out of it! //GO MANATEES!! 


Fear the sea coooow 


Since we couldn't kiss the manatees while we were kayacking we just had to kiss this one! 


Told you so Anette... 
Bearnar is so cute, I asked him why he was sitting with Bill and not the others. He said: "I saw he was sitting alone and I didn't want him to." AAAWW !! 


In to the match! 
Some of the norwegians + Bill and Lindsay two of the cool leaders here! 


Bill, Carina Lindsay an me with two of the players from Cubs. Thank you Natalia for getting us in! HAR DU SETT EN BASEBALL KAMP FØR?

-Turi

1 kommentar
26.07.2012

UNIVERSAL STUDIOS


Florida: 17:05

Heihei! 
I overigår var vi i Universal Studios, det var seriøst tusen ganger bedre enn Disneyland, og jeg ELSKER Disneyland. Desverre har vi hatt så flaks hver eneste gang vi er i fornøyelsesparkene de dagene det regner. Da blir nemlig utendørsattraksjonene som regel stengt og det er helt stappfullt i inneattraksjonene. Heldigvis så svidde vi av 100 dollar på noe som kalles for "EXPRESS pass" Det er sånn at du sniker i køen, så det var deilig.

//Hi again!
On monday we were at Universal Studios, it was better than Disneyland, and i LOVE Disneyland. Unfortunately it began raining, and most of the outside rides were closed for a while.  That's why it's always LOOOOONG lines at the inside rides. We bought something called "EXPRESS pass", that's a ticket you buy so you can go in front of the line. //  


The "must-take" picture with the girls! 


This was the scariest shit ever!!! 


The 3D glasses were soooo cool! 
The traditional starbucks picture. 


Discussing what to ride. 
One more "must-have" picture!! I am known to be at the restrooms at least 6 times a day, hehe. The ride was closed, but that didn't matter at all! We had lots to do!! 


Bearnar and mine drawing! Melih from France have mine and I really hope he has put it on his wall! 


"Fuck da police!!!!" Kiddin' 


Norwegian tourists - takes picture of EVERYTHING they can see! 


Harry Potter fan!! He's so cuuuteee <3<3
Butterbeer, seriously it tasted weird as ****!! 


Thumbs down for Slythering :-( 


"Bibbi-de-babbe-di-boo!"


Worlds largest Hard Rock Cafe, free foood, omg !!!! HAR DU VÆRT PÅ UNIVERSAL STUDIOS FØR?

-Turi

8 kommentarer
25.07.2012

22. juli i Florida


Florida: klokken 16:05

Hei! 
Først og fremst må jeg bare beklage for at dere ikke har hørt fra meg, men det har vært travle dager, og når vi først har hatt litt fritid så har ikke internetten funket.

22. juli i Florida var litt spesielt. Det var litt merkelig og se på facebook at alle hadde tent lys, vært på minnekonserter og sørget dagen lang. Vi norske her i Florida ønsket å markere dette ved å kjøpe svarte bånd som vi knøt på oss også tegnet vi det norske flagget over. Selv var jeg veldig trist og lei meg den dagen, men jeg måtte jo sette på smilebåndet en gang i blandt. EF hadde ikke lagt opp til noen form for ett minutts stillhet heller så  dette fikset vi på stranden etter vi hadde vært på kinoen selv. Vi var bare norske og vi håpet at ingen kom og boikottet oss. Det var fint, trist og merkelig på en og samme tid. 

//Hi!

22 of july was special. It was strange to look at facebook and see that everybody was sad. The norwegians here in Florida had a wish to do something to mark this day. We bought black bracelets and drew the norwegian flag. I was very sad that day, but I had to smile. EF didn't arange one minute in silence or some other form for marking this så we fixed it by ourselves. We had one minute in silence down at the beach.//

//We saw the movie "Ted", you really need to see it, it was so good!// 

HVA GJORDE DU 22. JULI?

-Turi 

2 kommentarer
24.07.2012

GÅRSDAGENS ANREKK; EF DISCO


Florida: 12:12

Heihei! 
Jeg har en liten dårlig nyhet til dere, og det er at jeg tok absolutt ingeng bilder i går. Beklager for det. Gårsdagens antrekk så omtrent sånn som på bildet under ut. Aztec kjørt og i stedet for en hvit singlett, brukte jeg en grå.

Ellers var EF discoen ganske gøy og jeg tror ikke jeg hr danset så mye på lenge. Det var kanskje litt mye å betale 50 dollar når vi ikke en gang fikk lov til å drikke vann omtrent mens vi var på selve discoen. De 50 dollarene dekket også en middag på et sånn grill buffee sted, der imponerte maten meg. De hadde gratis sukkerspinn, sjokoladefontene så vi fikk jordbær med sjokolade på og masse annet digg!

 

//Hi! 
I have bad news to you guys. I didn't bring my camera to the EF Disco. Sorry.... Yesterdays outfit was approximately like the clothes I'm wearing on the picture under here. Aztec skirt and instead of the white top, a grey top.

The EF Disco was dun and I don't think I've been dancing som much for a long time. // HVA GJORDE DU I GÅR KVELD?

-Turi

7 kommentarer
22.07.2012

NEW IN FLORIDA MALL


Hei! 
I dag hadde vi også shoppingdag. Kjøpte litt mer enn forventet, men tror jeg overlever de siste dagene med de pengene jeg har nå. Etterpå er det disco, og jeg ANER IKKE hva jeg skal ha på meg. Tror jeg har et potensielt antrekk. 

//Hi! 
Today we went shopping again. I bought more than excpected, but I think I will survive the last days with the money I've got now. Later tonight it's disco and I have no idea what to wear. //

Forever 21

Forever 21

Forever 21

Forever 21

PINK

Kjøpte også litt mer, men følte ikke helt å ta bilde av det..... :-) 

HVA SYNES DU?

-Turi
 

12 kommentarer
21.07.2012

CAR WASH


Florida: klokken 09:25

Hei!
I går hadde vi car wash der vi pengene vi samlet inn gikk til "Within Reach". Within Reach er en organisasjon som hjelper de som ikke har mulighet/penger til å bygge opp igjen husene sine etter storm eller ikke har råd til tingene som er nødvendige for dem. Dagen startet litt kjipt med at bussjåføren kjørte feil, men med en gang vi hadde kommet dit vi skulle var spiriten på topp! Vi jobbet hardt og ville virkelig samle inn masse penger. Og NEI, det var ikke en sånn bilvask man ser på film med masse jenter i bikini som gnikker seg mot bilene og som liksom er så sexy. Vi fikk såvidt lov til å knyte opp toppen vår fordi det var så himla varmt. 

//Hi! 
Yesterday we had a car wash where the money we got went to Within Reach. Within Reach is an organication which help people who need it. The day started a little lame because our bus drove wrong, but when we finally came to our destination, the spirit was on top! And NO it wasn't that kind of carwash you see in the movies. //
my class and the man who gave us 100 dollars!!! 
We we're in a church. 


This is the pastor.... Pablo is so mean


HAR DU GJORT NOE VELDEDIGHETSARBEID FØR?

-Turi

5 kommentarer
21.07.2012

RIPPIN'


Florida: 16:50

Hei! 
I dag hadde jeg min første surfetime. DET VAR KJEMPEGØY! Var jo selvfølgelig litt vanskelig, men jeg greide faktisk å stå ordentlig en gang. Bill fikk filmet det så det kommer muligens på bloggen! Fikk jo selvfølgelig til å reise meg mange ganger, men det var så vanskelig å "holde" på bølgen så jeg datt for det meste av igjen. 

//Hi!
Today I had my first surf lesson. IT WAS SUPER FUNNY! Of course it was difficult, but I actually managed to stand up once. Bill taped it so it will probably come in my blog! // 


So excited! 


The surf group! From the left: Teacher 1, Saverio, Michele, Oscar, Giammarco, Domenico, Giacomo, Rakel, Nidhi, me, Bill and teacher 2.


We had to take a photo with the guy who teached us to surf! HAR DU SURFET FØR?

-Turi

11 kommentarer
19.07.2012

AMERICAN PICNIK


Florida: klokken 17:11

 

Heihei! 

//Fra nå av kommer jeg til å skrive innleggene mine på engelsk under bildene mine og etter det jeg skriver på norsk så de som ønsker å lese bloggen min forstår hva jeg skriver! Er veldig mange her som spør om jeg kan oversette det jeg skriver skjønner dere. //

I dag hadde vi først skole også American Picnik. Da dro vi til en park like i nærheten og spiste lunsj, badet, spilte fotball, volleyball og noen dro på stranden. Det var kjempekoselig og fint der, men i dag også kom det en liten regnbyg. Det stoppet oss ikke akkuratt til å ha det koselig. Senere i kveld blir nok dagen tilbringt på taket på Mambos i og med at vi skal bestille pizza! 

//Today we had class and after that we had an American Picnik. Vi went to a park five minutes from the hotel and ate lunch, took a bath, played football or volleyball and someone went to the beach. It was so nice and fun there, but unfortunately it began to rain again, but it didn't break our good mood! Tonight we will be found on the roof at Mambos because we're going to order pizza! //


Beautifuuull! 


"The blogger "


"The blogger" 


I ran after this bird to take some pictures of it, I felt it looked so stupid! Haha, but the picture look cool! 
Hola Elsa! 


My new bikini, love it!!! 

HVA HAR DU GJORT I DAG?

-Turi

5 kommentarer
18.07.2012

GÅRSDAGENS INNKJØP


Heihei!
I går var vi på en outlet, og desverre fant jeg meg litt for mye fint... Noen butikker var drittbilige og andre var drittdyre, de dyre butikkene gikk vi rett og slett bare rett forbi. Ellers så tror jeg at jeg har regna budsjettet mitt litt dårlig. Har sikkert igjen sånn 3000 kroner på kortet. De 3000 kronene skal liksom vare to uker til og jeg er nødt til å kjøpe meg ny koffert og ny rettetang, kolli på flyet og mat resten av oppholdet. Far, please hjelp meg, hadde vært kjipt om jeg hadde blitt sendt på sykehuset på grunn av dehydrering liksom.  


Tidenes chilleste genser og bukse som jeg faktisk måtte ha. 


Skjorte fra VANS


Shorts fra VOLCOM


Genser fra OBEY


Skjørt fra en av de billige butikkene der! Digga det! Kjole fra samme butikk som skjørtet! 


Diverse rå neglelakk fra diverse butikker


Bikini fra en carlings lignende butikk.
Ellers i dag skal vi ha skole og noe sånn "American Picnik" greier, tror det blir kjempegøy selv om jeg ikke helt vet hva det er. I dag har jeg også sjekket at kameraet mitt er ladet så jeg får tatt det med! 

HVA SYNES DU OM INNKJØPENE?

-Turi

5 kommentarer
18.07.2012

MAGIC KINGDOM


Heihei!
I dag (mandag) har vi vært i Disneyland så og si hele dagen! Det var dødsdeilig og også dødsslitsomt. Dødsdilig fordi jeg rett og slett elsker alt som har med Disney å gjøre, det er så magisk for meg. Dødsslitsomt (spesielt på starten av dagen) fordi det var uutholdelig varmt. Stod 75 minutter i stekende sol uten noe form vann eller lufting, da var det deilig at den attraksjonen vi ventet på å få kjøre var en form for tømmerrenne! Begynte også å regne som bare f***, og vi som er så smarte bestemte oss å løpe ute i regnværet for å liksom finne en attraksjon med tak, funka jo fett! 

Kameraet mitt var desverre så vidt ikke strømtom så tok ikke så mange bilder. Innlegget blir muligens oppdatert med litt bilder fordi selv om kameraet mitt er strømtom stopper det oss ikke i å dokumentere det vi driver med for å si det sånn! 


Hvis noen av dere har vært i Disneyland Paris er parken bygd opp på omtrent helt samme måte, Hvertfall "Main Street" og området rundt slottet. Attraksjonene var også bygd opp på omtrent samme måte! :-) 


Meet the girls of Norway!! Hehehe! F.V: Susanne, Ingrid, meg, Una og Carina! Da det regner i Flordia regner det skikkelig! Er ikke noe smådrypp her nei! 


Denne attraksjonen var den første vi fant med minst kø da det regnet. Hvis du ikke ser det er det den typiske old fashion hestekarusellen vet dere. :-) 


Her står vi i kø for å kjøre Space Mountain. Det stod utenfor at køen tok 135 minutter, men den tok kun 90 ellernoe så ble veeeeldig positivt overrassket (internt). Kan også si jeg ble litt skuffet over Space Mountain her, for i forhold til den i Paris var den seriøst ingenting, men fortsatt var det den morsomste berg og dalbanen der fordi den er så annerledes og at den er i mørket! :-) 


Vi fikk mange nye venner mens vi stod i kø. Jeg fikk meg blandt annet kjæreste fra Brazil som jeg ikke vet hvem er, fyren bak der som viser pease danset hver gang vi "møttes" og disse jentene snakket vi litt om hvordan vi burde sitte under turen og alt mulig rart! Sang også bursdagssang for ei dame og tok litt bilder sammen med henne. Håper ærlig talt vi ikke møter noen av de som stod i kø igjen, det kommer seriøst til å bli det kleineste noen gang! 

HAR DU VÆRT I DISNEYLAND FØR? I såfall hvilken?

7 kommentarer
17.07.2012

St. Augustin - USA's elsdte by


Hei alle sammen! 
I går var vi i byen St. Augustin. Det var en kjempehyggelig by med søte butikker som alle hadde hver sin sjarm. Jeg elsker sånne gamle byer med gamle hus, hyggelige butikker og ikke minst de søte butikkarbeiderene som med glede hjelper deg med alt du måtte ønske! Ellers stakk Anette, Malin, Carina jeg og to av lederene inn i et sånn slott som tydeligvis var hjemsøkt. Jeg haddesuperstore forhåninger om å få se et spøkelse, men den gleden varte ikke lenge, fikk ikke sett noe spøkelse. Men samma det, var faktisk interressant å se på rommene der og lese litt faktastoff (som jeg ikke husker noe av i dag). 

Una og jeg skal løpe ned å spise frokost nå bare jeg får ræva i gir med det blogginnlegget her, og etter det går det rett til Disneyland Magic Kingdom! Jeg elsker Disneyland og det her blir nok en dritfet dag! Gleder meg! :-D 


Tror kanskje Una og jeg oppholdt bussen i går. To timer i buss med musikk på øret, stakkars mennesker..... 
 


It's never a smart thing to sleep... Hehe
F.V: Ingeborg, Susipusi, Rakel (sitter), Ingrid, Una, Katrine, Carina, Anette og Malin (sitter)Hehe, vi sneik oss på en måte inn i det slottet. Da man er over 15 må man nemlig betale for å komme inn der, så de to lederene til høyre sa at det var de to og fire barn som skulle inn, hahah! Vi trodde vi kunne blitt arrestert ellernoe på grunn av det, man vet jo aldri her! 
Sånn så taket ut i alle rommene! 


Fikk bedskjed av Alex at det var dritgøy å rulle ned den gressletta der, og han hadde rett... Det var dødsgøy!!! Vi brukte ganske lang tid inne i denne "godtebutikken"!


"Godtebutikken" het forresten "Aloha"


Vi hadde også et bursdagsbarn i går, noe som selvfølgelig skulle markeres! Gratulerer med dagen som var Katrine! 


Vi bestilte tidenes beste pizza, rettere sagt to... Noe som var alt for mye! Hahahahah! 


Siden det ble for mye pizza på oss spurte vi denne mannen om han ville ha resten av pizzaen, helt sinnsykt å se hvor glad han ble.
Enrique sin rumpe har blitt berømt her på bloggen, i går tok han henna på rumpa si... 

HAR DU GJORT EN GOD GJERNING FØR?

-Turi

4 kommentarer
16.07.2012

Shore Lanes Bowling Center


Florida: klokken 02:20

Hei! Dette innlegget kommer jeg til å poste på engelsk i og med at veldig mange av de som er her ønsker å forstå hva jeg skriver. Pluss at å blogge på engelsk er en av mine "can do" på skolen :-) 

Hi everyone! Today we went bowling at Shore Lanes Bowling Center. It was fun and I talked to some new people! We didn't care about who's turn it was, we were just throwing when we wanted to! 


This is my beautiful girls Ingro, Ida and Una! 


Me and Jaime


Carlos the funny guy and me. We were bussmates today and I teached him some norwegian sentences! 
Meet the girls of Norway! Katrine, Ingrid, Rakel, Ingro, Anette, Ingeborg, Susanne and me! 
Spanish people! Now you're famous guuuys! 
They've got balls, hehe! 
Rakel look gorgeous! 


The table! 
This girl is one of the girls I've talked to tonight, she's so kind! 
It's pizzatime... again! Hahah ! :-D 


We laughed a lot tonight. 
Luca from Italy! 


Lindsay and Bill, some of the cool leaders who is here! 


Marco!! 


Prettiest Lema and Andrea! 


Thumbs up for bowling! 
Say cheeeese! 


Alex, Tuva, Federico, me, Ingro and Una! 


Look Gonzalo, you're in my blog :oooo Hehe, Gonzalo really wanted to get in my blog, he's so cute! 


Tuva and me, I feel so white haha! 


Una, Rakel and Carina! 


We wanted to do something different on the picture, so why not lift up Tuva? Haha! :-D 


Awwww!! 


Awwwww!! 
Ida, Denise (one of the leaders, she's pretty fun) and Ingro! 


Spongeboooob!! 


Martine wanted to come on my blog, here you go sweetie! 


These girls allways look pretty!


Beautiful girls! 


Lets play some games! 
On our way home Susanne, Ingrid and me got the honor of sitting in the back of the bus! It was so fun, but I prefer to sit in the front. I don't know why! 

Have a nice day everyone, I will blog later, and sorry if there are some spelling errors, I did my best! Seeyaaa!

-Turi 

6 kommentarer
15.07.2012

PIZZABUD HISTORIEN


Florida: 11:56

Heihei!
I går kunne vi velge å ta buss til noen restauranter eller bli igjen på hotellet og fikse mat selv. Vi valgte å bli igjen på hotellet og det viste seg å bli en av de morsomste kveldene mine så langt! Først så måtte vi jo bestille pizzaen, det var gøy fordi Ida fikk latterkrampe fordi hun ikke skjønte noen ting av hva pizzadamen sa. Derfor lot hun Ingro ta seg av snakkingen noe som var gøy fordi hun ikke skjønte hva pizzadamen mente med "Do you want hotelcard og mastercard?". Kan enkelt og greit si vi lo oss igjennom samtalen. Heldigvis så fikk vi det til til slutt da, og vi måtte vente en time på å få pizzaen levert til oss. Noe vi trodde kom til å ta veldig lang tid, men med denne godgjengen er jo ikke det noe problem.

Plutselig ringer telefonen igjen og denne gangen er det Bjørnar som tar den. Her får dere et utdrag av samtalen:

Bjørnar: "Hello??"
Anonymious: "I'm here, who is it?"
Bjørnar:  "I'm someone" 

Også legger han på. Hahaha! 

Vi: "Hvem var det?" 
Bjørnar: "E vetsje"
Ida: "D e pizzabudet!!!!!"

Også får vi alle panikk og prøver å ringe tilbake nummeret, noen av oss løper ned i resepsjonen og spør om det har vært et pizzabud der, og de sier at det ikke har vært et pizzabud der. Deretter løper vi rundt over alt og roper "PIZZAAAA????? PIZZAAAA???". Hahahah, vi spør også resepsjonen om de kan finne ut hvem det var som ringte og det viste seg at det ikke var Pizza Hut som hadde ringt oss! Da vi løper opp til hotellrommet igjen så står pizzabudet der, og vi bare "Hellooo, there you are!!"

Vi tok med pizzaen opp på taket til Mambos og spiste den der, var utrolig hyggelig og for min del kan vi gjerne bestille pizza hver dag!  


Her har vi da pizzagjengen! 


Tok dette bildet i farta, mens vi løp etter pizzamannen! 


Når vi først fikk møte denne pizzamannen var vi jo nødt til å ta bilde med han! Han var en utrolig hyggelig fyr, ikke rart, han er jo amerikaner! Tror ikke jeg har mødt en amerikaner som ikke har hatt et smil på seg :-) 


Her poser vi med pizzaen i hånda, en fornøyd gjeng som fikk pizza til slutt :-D 


Morsomme historier ser dere vel :-D 


Etter vi var å spiste gikk vi ned på stranden og tok et par bilder. Noen av spanjolene kunne ikke la være å bli med på rumpebildet vårt. Noen dro den også helt ut hvis du skjønner hva jeg mener. La faktisk ikke merke til at Enrique flasha ass før jeg begynte å redigere bildene hahaha! F.V: Ny spansk jente jeg ikke har rukket å snakke med enda, Ida, Una, nok en ny spansk jente,Fernando, Enrique,Ingrid, meg og Susanne. Skal nok få snakket litt med de spanske jentene i løpet av tre uker :-) 


Søte Una og Ida! 


De ble like gjerne med på et bilde til mens de først var i slaget! Sporty spanjoler :-) 


Prettiest picture ever!!!! Goooooooodjentene! 


Meet the girls of Norway! Hehe, alle går rundt å synger på den sangen minst en gang om dagen hahahah! 


Ida og Ingro er hipstere 


Susanne, Rakel og Ingrid sier ikke nei takk til å komme på bloggen. Herlige jenter som får meg til å smile og le hver eneste dag! 

Ellers har Una og jeg sovi lenge i dag, ble litt sent i og med at vi hadde litt problemer med døra i går kveld. Det er en historie for seg selv så hvis noen er intresserte i å høre så blir det nok blogget om! :-) I kveld skal vi på discobowling og jeg har en liten konkurranse med noen av spanjolene som går ut på hvem som er best til å bowle. Jeg kan med en gang si at jeg kommer til å tape, med mindre barnerenna er oppe da! :-)

HAR DU EN MORSOM HISTORIE DU VIL DELE MED MEG?

-Turi

4 kommentarer
14.07.2012

SURF PARTY


Heihei alle sammen! 
Nå sitter jeg nydusjet i senga etter en helt fantastisk deilig dag! I dag var det jo som sagt surf party. Da kom alle som reiser med EF i Florida på hotellet her og var på stranden og grillet. Det var utrolig koselig og gøy å snakke med de andre og rett og slett bare se nye fjes. Desverre har mange av disse dratt hjem igjen nå og vi kommer ikke til å se de mer under oppholdet vårt tror jeg. Været har vært nydelig og vi får bare mer og mer farge alle sammen! I kveld blir det nok middag hos Mambos nok en gang, de har seriøst verdens mest serviceinnstilte folk der og maten kommer før du rekker å si hva du skal ha nesten! Blir nok også til at vi alle sammen møtes på stranden etter mat sånn som vi gjør hver kveld, og ønsker dere bilder fra stranda om kvelden er det bare å si ifra :-)  


Dette er bare noen få av alle de som var på stranden fra EF i dag, var dødsmange og køen til grillmaten var milelang, men det var jo bare fun. 


Nydelige Linda og Frida chiller i strandkanten.


Susanne, Ingrid, Una og Raphael nyyyyter godværet! :-D 


Pablo, Jaime og Enrique hadde et aldri så lite danseshow for oss i stad, søteste spanjolene i hele verden! 

HVA HAR DU BRUKT DAGEN DIN PÅ?

-Turi

7 kommentarer
13.07.2012

THE MANATEE COVE


Florida: 09:30

Heihei! 
I går var vi i en "elv/innsjø" der vi padlet i kajakk! Det var VELDIG kjedelig til å begynne med, for da så vi ingen ting. Vi hadde vel store forhåpninger alle sammen om hvordan sjøkuene (manatees) så ut og alle hadde lyst til å ta på den. Desverre fikk vi ikke lov til å ta på de fordi de er et fredet dyr. Visste du at sjøkuene er Floridas nasjonal-pattedyr? Vi fikk heller ikke sett hele sjøkuen i og med at de bare tar opp nesa (som regel) for å få luft, de er jo et pattedyr. En annen ting vi ble litt overrassket over var at da vi så en død sjøku fikk vi ikke lov å nærme oss den fordi den var fredet og skulle ha "fred". 
Her har vi da "water sports" gruppa mi. F.V. Sigurd, Anette, Katrine, Susipusi (Susanne), Ingrid, Carina, meg, Bearnar (Bjørnar), Rakel, Lema, Andrea, Ida, Ingro (Inger Johanne - link til blogg!!), Ingercastle (Ingeborg), Nidhi og Bill! Alle er norske utenom Bill som er fra Florida (??)  


Dette er min kajakkpartner Rakel! Samma det, vær er vær.


Vi så også delfin, det var UTROLIG gøy! Den lekte skikkelig med oss, vi lekte "tyv og politi". Den svømte, vi fulgte etter, den snudde, bytta vei og var helt merkelig, haha! Desverre hopet den ikke, så det varl ittt nedtur.


The photographer Bill! 


Dette er det meste vi så av en sjøku, sjøkuene er hyggelige dyr som ikke vil gjøre deg noe vondt! 


Rakel ble litt skremt av hvor stor sjøkuen faktisk var! De var nok minst like store som kajakken vi satt i. 

I dag er det surf party, med de som bor på vertsfamilie og de nye som kom hit i natt. Gleder meg masse til å se om det er noe fint for øyet ;)) Skal også ha med meg kameraet ned på stranden så jeg får tatt bilder av dette surfpartyet! Vet nesten ikke hva det er engang. Tror det er at vi har et "disco" på stranden med DJ og full pakke, pluss at det er "barbeque". 

HAR DU NOEN GANG SETT EN SJØKU?

-Turi

 

9 kommentarer
13.07.2012

MIDDAG PÅ MAMBOS


Florida: klokken 17:08

Heihei! 
Her på resortet kan man gjøre mange ting! Man kan gå på stranden, spise på Mambos, spille tennis, bsketball eller volleyball og man kan bade i bassenget! I går spiste vi på Mambos i og med at det ikke gikk noen buss til noe annet sted. Etter vi hadde spist på Mambos spilte vi litt tennis! Tennis er gøy, men i denne tropevarmen blir det litt for varmt!Det tekniske er litt ustabilt her, så bildene ble i litt liten størrelse plutselig. 

-Turi 

3 kommentarer
12.07.2012
hits