Ballongland


Hei!
Sorry for lite blogging, men har hatt det såååå travelt! Sammedet. Men i dag har jeg i hvertfall vært på dugnad med noen fantastiske jenter og solgt heliumsballonger! Var litt kjedelig siden det ikke var så fint vær hele tiden, så folk oppholdt seg helst inne eller hjemme hos seg selv.

Alt i alt var dette en god dag, men samtidig ganske lang. Nå ligger jeg bare i sofaen hjemme og lurer på om jeg skal gidde å lage meg middag.

Hva har du gjort i dag?

-Turi

2 kommentarer
21.06.2013

VINNEREN AV BILLETTER TIL HMF 2013


Vinneren av gårsdagens konkurranse ble Kristin Lehne! Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen :-) Gratulerer så mye!-Turi

0 kommentarer
19.06.2013

KONKURRANSE: VINN BILETTER TIL HMF 2013


Heihei!
Jeg har fått billetter til Hamar Music Festival 2013 (nå på torsdag) og har desverre ikke mulighet til å reise selv. Derfor tenkte jeg at jeg kunne gi de til en av dere! Det er 2 biletter og de som skal opptre på torsdag er Rydell og Quick, Sirkus Eliassen og Vinni. Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er å skrive om din beste konsertopplevelse eller hva din drømmekonsert ville vært! Lett som bare det, kjør på!

Konkurransen avsluttes i morgen (onsdag) i 12-tiden.Bare bevis på at jeg har to billetter som skal deles ut!


Vi lever jo i den såkalte "meg-generasjonen" så her er meg da.

Lykke til alle sammen!

 

-Turi

5 kommentarer
18.06.2013

Favorittsangene mineSammy Adams - LA Story

 


Taylor Swift - I Knew You Were Trouble <3

 


Envy - Am I Wrong

 


Arctic Monkeys - When the Sun Goes Down

 

Hva hører du på?

 

-Turi

0 kommentarer
18.06.2013

Du som stjal


I helgen ble telefonen min stjålet. Høres sikkert utrolig teit ut at jeg sutrer så fælt over en objektiv ting som kan erstattes. Men denne telefonen har så sinnsykt mye informasjon på seg, at det lett kan gjøres identitetstyveri på meg. Det er ikke gjort noe på facebook, ikke noe på instagram og heller ikke på twitter og heller ikke på mailen min, det er blitt sendt bilder fra snapchatten min, men der vises jo ting i maks 10 sekunder. Hvordan kan en person stjele noe, men være snill nok til å ikke boikotte meg på sosiale medier? Om noen ser en person som har fått en iPhone i løpet av helga vil jeg mer enn gjerne vite om det. Jeg ønsker ikke beskylde noen for noe de ikke har gjort, det blir bare feil. Men alikevell lever jeg i håpet om at den kommer tilbake til meg, selv om det er lite sansynlig. Vær så snill å hjelp meg.

 

-Turi

0 kommentarer
17.06.2013

Dagens Outfit


Heihei!
Tenkte det var lenge siden jeg har lagt ut dagens outfit, så here you go!!!

Hehe kødda, hadde på meg denne fantastiske papegøyedrakten i typ 2 min. Heh, den var kul da!

-Turi

0 kommentarer
13.06.2013

Grillingz


Hei!
Vi har seff ikke fri i dag sånn som alle andre her omkring så vi må være på skolen. Men så fikk vi lov til å dra å grille i stedet daaa! Whey snille beste lærere!

Gode snille beste klassa mi, kommer til å savne dere mens jeg er borte!

-Turi

0 kommentarer
12.06.2013

VET DU OM NOEN DUGNADER?


Heihei!

Eneste grunnen til at jeg blogger nå er fordi jeg trenger hjelp til å finne smarte dugnader. Er det noen av dere som vet om noe?


Dette er bilder av meg der jeg viser alle mine sider, kol.

 

-Turi

1 kommentar
08.06.2013

Anbefaling av gratis app


Hei!
I går ble jeg anbefalt en app som er helt fantastisk! Den heter Rando og er en bildedelingstjenste til både Androidtelefoner og iPhone. Det går ut på å ta et bilde, dette bildet blir sendt til en telefon et tilfeldig sted i hele verden. Når du har sendt et bilde får du igjen et bilde fra et annet sted i verden. 3/4 av bildene jeg har fått er fra Sør-Korea så vær så snill å last ned appen så jeg kanskje får Rando's fra et annet land enn Sør-Korea. Ikke at det er noe feil med Sør-Korea altså, men jeg går så lei av å se hvor fint vær de har :(

Har du hørt om denne appen før?

-Turi

0 kommentarer
06.06.2013
hits