KONSERTBILDER: LIDOLIDO


HVA SYNES DU OM BILDENE?

-Turi

8 kommentarer
30.06.2012

BACKSTAGE HAMAR MUSIC FESTIVAL


Heihei! I går var jeg jo som sagt på Hamar Music Festival, og far er så grei at han fikk oss backstage for å få møte artistene som spilte i går! Den første vi møtte var Lidolido aka Peder, og Line som var med meg tørna jo helt, hu er seriøst blodfan nummer 1! Så det var jeg som stod for snakkinga. Jeg kan si med en gang at Lido var utrolig chill og avslappet noe som rett og slett var dritdigg, for en attitude han har! 

Ellers møtte vi også Maria Mena som var ei kjempesøt og hyggelig dame og Dunderbeist-gutta som var utrolig artige og kule! 

Fikk desverre ikke så mye tid backstage i og med at det var like før Lido skulle på! Hvis vi hadde fått mer tid hadde det nok blitt litt bedre portrettbilder, spesielt av Dunderbeist! 

-Turi

5 kommentarer
29.06.2012

DAGENS ANTREKK
Hahhaa LITT feil fokus på bilde nummer to, men WHATEVER! 

Genser: Bikbok Singlet: H&M Bukse: GinaTricot Veske: H&M

HVA SYNES DU OM DAGENS ANTREKK?

-Turi

3 kommentarer
28.06.2012

SPONTANE RÅNERBABES


Haha! Halla, i dag fant Thea og jeg plutselig på å ta en spontantur til Nes/Helgøya! I shorts.... Det var jo dritsmart, det var jo dritkaldt å kjøre der! Ellers så blir det jo konsert med LidoLido nå, skal selvfølgelig ha med kameraet mitt, håper det er lov da. Hvis ikke blir det j***** nedtur! 

HVA HAR DU GJORT I DAG?

-Turi

1 kommentar
28.06.2012

VESPAEN MIN


AAAAAHHHHHHH! Dere aner ikke hvor glad jeg er nååå!!! Jeg har BESTÅTT på teorien for moped!! Jeg er så glaaaaad :-D Endelig kan jeg kjøre rundt på gullet mitt! 


Hvis du vurderer å ha scooter anbefaler jeg dere å bestemme dere leeeenge før dere blir 16 så dere får tatt alt av, grunnkurs, mørkekjøring og mopedkurs + kjøretimer så fort som overhodet mulig. Jo fortere du er ferdig med det, jo fortere får du kjørt! Jeg har jo bursdag i januar så det her har jeg jo erfaring med, bestemte meg for å ha scooter så sent som i mars liksom, også er jeg ferdig NÅ. Omg, det tar så lang tid! 

HAR DU PLANER OM Å HA SCOOTER?

-Turi

14 kommentarer
27.06.2012

DEBORAH LIPPMAN - MERMAID'S DREAM


Heihei! Sorry for helt SINNSYKT DÅRLIG blogging i dag, men har vært ute å handlet inn litt småsaker som jeg skal ha med til Florida! Klarte forresten å overbevise mor om å kjøpe den fantastiske neglelakken ved navn Mermaid's Dream av Deborah Lippman. Jeg kan si dere en ting og det er at jeg ikke er noe fan av neglelakk på meg selv, men da jeg så den her ble jeg helt forelsket! Haha tidenes mest lættis bilder under her, men har ikke akkuratt planer om å bli neglmodell + at bildene ikke var spesielt gode, hehe! 

HAR DU EN NEGLELAKK DU LIKER SPESIELT GODT?

-Turi

11 kommentarer
26.06.2012

VINNER AV EF BLOG AWARDS


Hei! Som de fleste av dere sikkert allerede har fått med dere så har jeg faktisk vunnet turen til Florida med EF! Det er helt sinnsykt at jeg skal tilbringe hele 4 uker i Florida i sommer, og det som er mest sinnsykt er at jeg reiser om drøyt en og en halv uke! VILT! Jeg må bare takke alle dere som har stemt på meg og gratulert meg, og jeg lover dere at dere har noe å se frem til på bloggen nå! 

Jeg fikk vite at jeg vant på fredag og dere kan tro det var vanskelig for meg å ikke si noe til dere! Jeg håper dere kommer til å følge bloggen og lese om oppholdet mitt i Florida, for jeg kan love dere at det er noe som er verdt å lese! Og igjen, tusen takk til alle som har stemt på meg og gratulert meg! 

-Turi 

18 kommentarer
25.06.2012

WEEK 7/52: FriendshipEn ekte venn er en person du kan le med og er en som får med deg på de mest sinnsyke tingene. Hva er en god venn for deg?

HVA SYNES DU OM DENNE UKENS TEMA?

-Turi

14 kommentarer
24.06.2012

SELVPORTRETT: Colors and B&W


HVA SYNES DERE? SVARTHVITT ELLER FARGER?

-Turi

9 kommentarer
23.06.2012

FOTO: Kittycat


HVA SYNES DU OM BILDET?

-Turi

4 kommentarer
23.06.2012

DAGENS ANTREKK: BASIC SWEATERDet her er nok favorittgenseren min, den er så enkel og fin. Den er fra BikBok og kostet 149 kr da jeg kjøpte den. Under genseren går jeg bare i trusa, skjønner ikke vitsen med å ha på seg bukse! Neida, jeg har på meg en helt basic bukse også, en helt normal olabukse! Haha! 

HVA SYNES DU OM GENSEREN?

-Turi

4 kommentarer
22.06.2012

Selvskrevet sang - Till the sun goes down (video)


De har skrevet sagen og laget melodien helt selv! De er så flinke! 

HVA SYNES DU?

-Turi

7 kommentarer
22.06.2012

TEORIPRØVEN


Ahhh, akkuratt nå sitter jeg å leser til teoriprøven. Heldigvis er det fint vær så jeg kan sitte ute! YES! Har også planer om å ta teorien i morgen, men vet ikke om jeg tør i og med at jeg ikke har lest så mye enda... 

HAR DU TATT TEORIEN TIL MOPED?

-Turi

5 kommentarer
21.06.2012

VITNEMÅLSUTDELING
Kan med en gang si det er relativt trist å tenke på hvor trist det faktisk er å tenke på at jeg ikke skal gå i samme klasse som jeg har gjort de tre årene. I løpet av de tre årene her har jeg fått utrolig mange nye venner som jeg er kjempeglad i. Venner jeg faktisk aldri trodde jeg skulle få, og jeg har også fått et sterkere bånd med de jeg hadde fra barneskolen. Hvis dere leser dette så skal dere vite at jeg er glad i dere og at vi må fortsette å treffes selv om vi blir splittet! 

-Turi

7 kommentarer
20.06.2012

HVORDAN SKAL JEG HA HÅRET MITT?


Okei, i kveld er det vitnemålsutdeling og jeg aner ikke hvordan jeg skal ha håret! Jeg har to alternativer og det er bølgete eller rett. 

HVA SYNES DU?

-Turi

33 kommentarer
20.06.2012

KISSES


Halla! Vil bare informerer dere om at JEG HAR SOMMERFERIE!!!!!!!! Resten av 10. klassingene på skolen har siste skoledag i morgen, men jeg har vært så uhedlig å fått kjøretimer i morgen :( Hadde faktisk veldig lyst til å være med på klasseavlsutninga vår i morgen med pizza, brus og mimring! 

NÅR FÅR DU FERIE?

-Turi

5 kommentarer
19.06.2012

BILDER: KLASSETUR TIL IDRE
HVA SYNES DERE? 

-Turi

1 kommentar
19.06.2012

DIP DYED HAIR: HOT OR NOT?Slapp av er bare sånn hårmascara! Og jeg kan ikke tro jeg kjøpte det bare for å skrive det innlegget her, hahahahha! Oh the irony! 

HOT OR NOT?

-Turi

35 kommentarer
18.06.2012

BILDESERIE: BRUSK EXTREME
Heihei! Det var vel stort sett det her skoledagen i dag gikk ut på! For dere som lurer så er BRUSK EXTREME ett sportsalternativ skolen har. Du kan på en måte velge å ha mer og litt hardere gym ved å utføre øvelser og klare de innen en frist for eksempel. 

HVA HAR DU GJORT I DAG?

-Turi

3 kommentarer
18.06.2012

WEEK 6/52: Precious BirdHVA SYNES DU OM DENNE UKENS BILDE?

-Turi

19 kommentarer
17.06.2012
hits