SELVPORTRETT: Wondering


HVA SYNES DU OM BILDET?

-Turi

5 kommentarer
31.05.2012

DAGENS ANTREKK: Eksamensklær


Alooooohaaa!!! Jaa, hadde eksamen i dag. Tror faktisk det gikk bra :-D 
Hadde på meg en helt basic hvit genser fra Cubus og også kosebukse fra Cubus som dere ser på videoen under. Litt flaut at det ikke er mer enn ett år siden jeg laget den videoen der.... Hahah, kos dere! 

ER DU FERDIG MED ALT AV EKSAMEN- OG TENTAMENSSTRESSET?

-Turi

1 kommentar
31.05.2012

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE


Hva gjør du på fritiden?
På fritiden henger jeg med venner, tar bilder og trener. Kort sagt.  
 

Hvorfor sluttet Thea og Henriette og blogge?
Thea og Henriette slutta å blogge fordi de aldri blogga selv, derfor spurte jeg om jeg ikke kunne ta over bloggen. Det har ikke vært noen krangler på grunn av dette og vi er like gode venner som alltid og henger like mye med hverandre som før! :-)  


 

Hvilken linje skal du gå på vgs?
På vgs har jeg planer om å gå media og kommunikasjon, men kommer jeg ikke inn der blir det vanlig studiespes med et år som utvekslingsstudent. Hadde jo vært fett å komme inn på media i og med at dette er noe jeg elsker å drive med! Hva liker du mest med skolen?
Det jeg liker mest med skolen er vel at det er der jeg møter alle vennene mine, og at alle er samlet på en plass. 


Hva liker du minst med skolen?
Hmmm, det må vel være at jeg alltid er så trøtt fordi jeg alltid har en tendens til å legge meg tidlig nok. Noe som resulterer til at jeg sliter med å stå opp, er trøtt hele dagen og må anstrenge meg for å få fulgt med. 
 

Hva av apple produkter har du?
Har iPhone 3G og MacBook Air som jeg eier selv. Hvis jeg skal ta med det familien har på "deling" har vi en iMac 27", Apple TV, iPad og iPad 2 :-) Jeg liker Appleproduktene, men det er ikke fordi det er "kult" og "hipt". Er mest fordi det er lettvint. 


Sprøeste du noensinne har gjort?
Haha, sprøeste jeg noensinne har gjort? Hmm, tror det må være å danse på scenen TV-kanalen The Voice hadde satt opp på Beyoncé konserten.  

Topp 5 ting i livet ditt?
Venner, familie, foto, trening og GUTTER


(2010) 
 

Favorittsang fortia?Blir i helt sinnsykt godt humør av å høre på den sangen her! Og ja jeg vet russetida er over, men fortsatt! 

 

Er du 96 eller 95? 
Jeg er 96 :-) 
 

Hvor bor du? 
Jeg bor i storbyen Brumunddal som er meget kjent for sine flotte kunstverk av kongler i rundkjøringene! :-D Burde vel egentlig ikke regnes som by, men regnes Moelven som by er hvertfall vi by!
 

Liker du å spille fløyte? Isåfall, har du lyst til å prøve fløyta mi engang?
Jeg har spilt blokkfløyte en gang, men vet ikke helt om det er det du mener.  
 

Hur många elefanter blir två blåbär plus en bäver?
Noen som vet? Den her tok jeg nemlig ikke :-s
 

Hvem synes du er den kjekkeste 96'rn i ringsaker?
Åh dere er like kjekke alle sammen!  
 

Hva er det mest personlige du kan røpe om deg selv?
Hmm, hvis jeg er interessert i en gutt, tør jeg ikke vise det, fordi jeg er redd for å bli såret.

 

Var en del spørsmål som omhandlet foto, dette velger jeg å svare på i et annet innlegg som er like rundt hjørnet! 

 

-Turi 

 

7 kommentarer
30.05.2012

SOSIALE MEDIER


Hei! Vil bare at dere skal vite hva jeg heter på blandt annet twitter og instagram! Kan jo hende noen av dere vil følge meg og jeg vil følge dere :-) Er du helt sinnsykt fet og legger ut heftige oppdateringer på disse to "mediene" lover jeg at dere får en like eller retweet! 


Twitter: turiij Instagram: turiij 

HVA HETER DU?

-Turi

3 kommentarer
29.05.2012

UKENS SANGER


  

  

HVA ER DIN FAVORITTSANG?

-Turi

4 kommentarer
29.05.2012

DAGENS ANTREKK
Shorts og topp GinaTricot Solbriller Lindex
 

HVA SYNES DU OM DAGENS ANTREKK?


-Turi

5 kommentarer
29.05.2012

FOTO: Red Riding Hood


HVA SYNES DU OM BILDENE?

-Turi

25 kommentarer
28.05.2012

LUMIX DMC-FT3 UNDERVANNSKAMERA


Okei, var mange som ville se videoen der jeg har filmet med undervannskameraet mitt så her kommer det. Desverre er kvaliteten på den videoen her megadårlig i og med at iMovie fucka seg opp da den lasta over til youtube. 

Kameraet er veldig bra og jeg er fornøyd med det, det tåler fall fra 2 meters høyde, er støtsikkert og kan være under vann i 1 1/2 time. Etter 1 1/2 time i vann er man nødt til å rense det, noe som er litt dritt hvis du er på stranda i syden for da må du opp på hotellrommet for å rense det. Ellers tåler det all slags vann, ferskvann, saltvann og klorvann. Det har også mange innstillinger, det kan gjøre det alt fra lang og tynn til tjukk og liten. Vil anbefale dette kameraet, det er ikke veldig dyrt og er lett å ta med seg og ikke vanskelig å håndtere. Ellers har jeg hørt mye bra om andre undervannskameraer også!

En annen ting man kan gjøre er å kjøpe en aquapack du kan ta utenpå speilrefleksen din. Selv har jeg ikke erfaring med dette og er ikke helt sikker på om det fungerer. Har du erfaring med dette, TA KONTAKT! 

HVA SYNES DU OM VIDEOEN? 

-Turi

2 kommentarer
28.05.2012

WEEK 3: Fairytale


Tema for denne uken er "eventyr", skrev fairytale fordi alt høres kulere ut på engelsk enn på norsk, haha! Dere ser kanskje ikke hva som er så eventyraktig med det bildet her, men dette er da et bilde av kjære rødhette. Det er kanskje ikke den rødhette man kjenner best til, men jeg tror faktisk at rødhette har noe ondt rundt seg.... Nok en gang skal dere få lov til å bestemme tema, ukens heldige "temabestemmer" ble Gloria! Har også en del fler bilder så er dere keene på å se de så bare si ifra! 

HVA SLAGS TEMA SKAL JEG HA NESTE UKE?
HVA SYNES DU OM BILDET?

-Turi 

 

4 kommentarer
27.05.2012

FOTO: Underwater
Har også en liten video hvis noen er intresert i å se den!

HVA SYNES DU OM BILDENE?

-Turi

5 kommentarer
26.05.2012

SMAKEBIT PÅ WEEK 3


Okeiii! Sorry for dritdårlig blogging i dag! Været har vært fint, jeg har vært i Hamar og da jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg sovnet! La meg rett ut i sofaen, så ut som den slasken!! På søndag kommer jeg jo til å poste "week 3" og her er noen bilder der dere kan spekulere på hva jeg har drivi med denne uken! :-) 

HVA SLAGS TEMA TROR DU DET ER DENNE UKEN?

-Turi

7 kommentarer
25.05.2012

DAGENS ANTREKK


HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

-Turi

3 kommentarer
24.05.2012

SUNGLASSESSolbriller fra BikBok


Solbriller fra Lindex 

Nå venter stranda på meg og etter stranda skal jeg spille treningskamp etterfulgt av avslutning med håndballen! :-) 

HVA SKAL DU I DAG?

-Turi

1 kommentar
24.05.2012

BILDESERIE: Grillkveld


Jaaaa, her kommer bildene jeg snakket om i går! 

HVA SYNES DU OM BILDENE?

-Turi 

3 kommentarer
23.05.2012

DAGENS ANTREKK
Ja altså dette er dagens antrekk, helt sinnsykt varmt ute! Dreiv å besvimte i stad til og med, så nå drikker jeg MAAAAAASSEEEE vann! Hehe hvis du ser jeg er rød på magen er det etter jeg trente styrke med rockeringen min, hehe. Blir alltid så rød da jeg rocker! Bikinien er forresten fra BikBok, kjøpte den i lyserosa i fjor og bare måtte ha en ny i år! 

ER DET SOL HOS DEG?

-Turi

7 kommentarer
23.05.2012

GÅRSDAGENS ANTREKK: GRILLKVELD
Tubetopp-H&M Shorts-GinaTricot

Hehe, sorry for at jeg ikke sa i fra i går at jeg stakk på jentekveld, men noen ganger har men helt insane god tid og plutselig skulle man liksom ha vært der.... Hehe, typisk meg. Det var en utrolig koselig kveld med grilling, boksen går og poker. Bildene kommer senere i kveld eller i morgen, har ikke spurt om tillatelse til å legge de ut enda. Haha ja jeg veit hva du tenker, jeg er en liten frik som ikke liker at folk føler et ubehag fordi stygge (????) bilder av dem har blitt postet på nettet. 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

-Turi

4 kommentarer
22.05.2012

FOTO: Dog


HVA SYNES DU OM BILDET?

-Turi

7 kommentarer
22.05.2012

HVORDAN UTNYTTE EN SOLSKINNSDAG


Halla! Jeg vil bare komme med et lite tips til dere jeg! Altså, da det er fint vær så har de fleste en tendens til å bare dra på seg bikinien og legge seg ned på verandaen. Selv så pleier jeg jo å gjøre det, men etterhvert så finner jeg gymballen min eller rockeringen og begynner å trene styrke! Det er jo dritsmart, du gjør jo to ting på en gang! GENIUS!!!! 

HVA GJØR DU FOR Å UTNYTTE EN SOLSKINNSDAG?

-Turi

2 kommentarer
22.05.2012

GODTESUGEN?


Hei alle sammen! I stad så hadde jeg skikkelig lyst på godteri. Hadde så lyst på det at jeg kunne dødd for å få tak i det. Dere har vel opplevd det før? Plutselig var jeg så heldig å fikk se det bildet under her.... Og vet dere hva jeg gjorde? Jeg dro på meg treningstøyet for så å gå ut for å jogge! Da følte jeg meg flink da! 

NOEN GANG GJORT NOE SÅ INSANE SOM DETTE?

-Turi

1 kommentar
21.05.2012

NYTT PROFILBILDE PÅ FACEBOOKTADAAA, dette er mitt nye bilde på facebook nå! Så løp inn dit å lik, hehe XD 

HVA SYNES DU OM BILDET?

-Turi

13 kommentarer
21.05.2012
hits