WELCOME #part 1
Ja altså, de bildene jeg legger ut på bloggen her, er bildene JEG har redigert. Linda har sine bilder på sin blogg så sjekk det ut, er ikke sikkert vi legger ut samme bilder, er ikke engang sikkert vi redigerer på samme måte i det hele tatt! Så sjekk det ut HER! 

HVA SYNES DU OM BILDENE?

-Turi

3 kommentarer
30.04.2012

SMAKEBIT PÅ EN VELDIG EKKEL PHOTOSHOOT


Okeeeeiii, for de av dere som leser Linda sin blogg.... .Så hermer jeg etter innlegget hun skrev i stad, hehe! Hermegås, wannabe, sleng dritt til meg på grunn av det :-) Ja i hvertfall så hadde Linda og jeg en aldri så liten shoot i stad. Den var ekkel, men bildene ble bra. Og hvis du tenker at vi er noen syke byberter som ikke vet hva ekkel er så ta en tittt på det her:
Gleder meg som en liten unge til å redigere bildene! Og Linda har alle bildene på macen sin også så følg med på hennes blogg for hennes redigering! 

HVA TROR DU VI GJØR PÅ DENNE SHOOTEN?

-Turi

3 kommentarer
29.04.2012

TWITTER ANBEFALING


Heihei! 
Vil bare anbefale dere alle til å sjekke ut Vegard Magnus sin twitter! Han er seriøst kongen av twitter, ja han spammer, men han er jo så genial. Flere av tweetene hans har også vært på artige.no til og med!

 Dette er noen av tweetene han har fått på artige.no! Haha så følg han, han tweeter også om sine bussopplevelser ellerno. Veldig gøy å lese faktisk! Legg til @vegardmagnus på twitter! 

HAR DU NOEN Å ANBEFALE MEG?

-Turi

2 kommentarer
28.04.2012

BALDUS CUP PICTUREZ


Endelig ble bildene lastet opp! WOHOOO ENJOY! 

.....

Prøvde liksom å ta bilde av gassen, hvis du ser nøye så ser du den rett under "hornet"

Min gode venn Vegard Magnus som jeg hadde tenkt å blogge om senere ;-) Han har nemlig vært på artige.no flere ganger! 

Mine goooode venner som det var superherlig å ser igjen i dag! LONG TIME NO SEE 

Hehe, de gjør seg alltid bra ut på bilde også :-) De kommer forresten til å drepe meg for dette,tror jeg da. 

Hehe BFFs!!! 

Elisabeth! <3 Ah dere aner ikke hvor deilig det var å møte denne jenta i dag! Har savnet henne noe helt sinnsykt! 


HVA SYNES DU OM BILDENE?

-Turi

3 kommentarer
28.04.2012

DUCKHUNT


Halla truntmunn på bildet under, duckhunt is about to begin....... 


Har vært i Lillehammer i hele dag og møtt utrolig gode folk som jeg har savnet helt sinnsykt mye!!! Bildene kommer hvert øyeblikk, tok litt tid å laste de ned :(((((( BUHU SUTRETRYNE,grineunge, drittunge, kall det hva du vil :-) 

HVA HAR DU GJORT I DAG?

-Turi

0 kommentarer
28.04.2012

EPIC FAIL TIME


TJENAAA!! 
Altså, når man har en liten photoshoot er det umulig å ikke faile litt...... For å illustrere dette har jeg tenkt at dere skal få muligheten til å se "failbildene" nå! LUCKY KIDS!

Okey, altså det er ikke lett å se skummel ut mens man klamrer seg til et gjerde.... Jeg ser bare helt forskrudd ut.  

Søskenbarnet mitt stilte seg på terassen for å se på meg mens jeg tok bilder av meg selv, det er så utrolig kleint! 

Jeg presterte i å ta bilde av hullet i buksa mi, istedet for fjeset mitt... Veldig dumt, tenk om akkurat det bildet der ble dritfett da..... 

PLEIER DU Å FAILE MENS DU TAR BILDE AV DEG SELV ELLER TING?

-Turi

0 kommentarer
27.04.2012

PHOTOSHOOT: "A Scary Shoot"


Ja okei, ingen av dere var stoka på shoot, men jeg hadde en alikevell da. Prøvde å ha en som ikke var så typisk da, skulle liksom være skummel.... Bare le av det dere, jeg failer med å være skummel, vrææææl! 
Jeg blir også veldig glad om noen har lyst til å stå modell for meg en dag så jeg slipper å bare legge ut bilder av meg selv! Om noen av dere vil det, vær så snill å ta kontakt på facebook (enten via meg eller facebookgruppen vår som er linket til i beskrivelse) eller ved å sende meg sms eller mail på turinordengen@hotmail.com.


HVA SYNES DU OM BILDENE?

 

-Turi

18 kommentarer
27.04.2012

A NEW PHOTOSHOOT


Ja, nå har jeg ikke en dritt å gjøre, så da går jeg ut å tar en klein photoshoot for meg selv..... IGJEN... Med mindre dere er stoka på at jeg ikke skal gjøre det da... Er forresten fett om noen av dere har lyst til å stå modell for meg. Er du interessert i det så er DU nødt for å ta kontakt med MEG via facebook eller sms. STOKA PÅ SHOOT?

-Turi

0 kommentarer
27.04.2012

Santogold - Starstruck


Jeg har en ny favorittlåt!!! 

HVA SYNES DU OM SANGEN?

-Turi

0 kommentarer
26.04.2012

F*CK MATH


Halla!

Nok en gang har jeg hatt en av de drittdagene mine. Jeg er syk, tror jeg.... Har hvertfall helt sinnsykt vondt i halsen vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Argh, urgh, blæh. Har også hatt mattetentamen i dag. Fra i dag av kan matte bare kysse meg i ræva å stikke langt vekk før jeg denger den. SERIØST!! HAFF! En annen ting som er dritt i dag er at det regner. Hatehatehatehate, emo emo kutt kutt 

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT I DAG?

-Turi

1 kommentar
26.04.2012

AMERICAN PIE MICHELLE VS. TURI


Hahah hei alle dere, må bare meddele at jeg har gjort et forsøk på å likne på Michelle fra American Pie.... For et livLigna vi eller ? ^^

 

-Turi

3 kommentarer
25.04.2012

DE GÆRNE HAR BLITT SLUPPET UT


Heihei! 
I dag ar det russeslipp på videregående her, det er jo like gøy hvert år. Alltid like koselig å bli møtt av en hel mølje tredjeklassinger som har fylt opp vanngeværene sine med masse crap (aka vann). To år har jeg gått på smellen med å stkle rett i fella på russen, men i år brukte jeg hodet da jeg sykla til skolen. Jeg sykla sånn at jeg kom bak lærerene, hehe, da tør ikke russen å ta meg vettu! Jeg er smart av og til jeg også :-)

Sucks that you didn't get me guuys, heheh

HAR DU BLITT MØTT AV EN MØLJE MED RUSS ENDA?

-Turi

 

1 kommentar
25.04.2012

NEW IN DRAMMEN


Tok bildene litt senere enn planlagt så lyset ble helt fucked up, sorryyy peps. Singlet BikBok 100krSinglet BikBok 299 krOlajakke Carlings 399 kr

Kjøpte også en bikini og en veske, men det får stå på vent så lenge! 

HVA SYNES DU OM INNKJØPET?

-Turi

4 kommentarer
24.04.2012

BILDESERIE: Glasscup!


ALOHAAAA! Her kommer bildene fra Glasscup, ble desverre ikke tatt så mange da... HVA SYNES DU OM BILDENE?

-Turi

1 kommentar
23.04.2012

THOSE SHITTY DAYS


Hei, i dag er det rett og slett en drittdag. Kan ikke få sagt det nok, dritt dritt dritt dritt, stygg dag, forferdelig dag, DRITTDAG. Dødssliten etter cup, det regner og vi har hatt heldagsprøve i bokmål i dag. Drittdag. Prøvde til å og med å ta solarium for å føle meg litt bedre, men det resulterte bare i at fregnene mine ble synligere og jeg ble møkk-kald da jeg kom ut i det stygge været. Dritt.

HAR DU HATT EN DRITTDAG?

-Turi

3 kommentarer
23.04.2012

WE ARE THE CHAMPION


Hei! Sorry for null blogging i helga, både Thea og jeg har vært på håndballcup i Drammen i helga og det har vært drithektisk. Vet ikke hvorfor det ikke har blitt blogget noen ting, men det får være en annen sak. Er helt sinnsykt sliten nå, stod opp klokken halv 6 i dag tidlig for å spille første sluttspill kamp klokka 7! I morgen kommer det en oppsummering av cupen og selvfølgelig bilder! Vi fikk forresten gull, det var dritdeilig.

HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

-Turi

1 kommentar
22.04.2012

COOL PARADIZZZE BLONDIIE


Hei! 
Unnskyld meg, men er det bare jeg som digger Iselin på paradise? Hun er jo bare helt sinnsykt rå! Mye rart som kommer ut av munnen hennes, creds at hun får meg til å le så jeg griner. I går også sa hun vanvittige ting, alt den jenta vet! En annen ting som er gøy er at det virker ikke som om at hun skjønner hvrofor de andre ler, for hun er jo helt seriøs. Seriøst, leser Iselin det her så skal hu vite hu er rå! 

HVA SYNES DU OM ISELIN?

-Turi 

8 kommentarer
19.04.2012

BLLRNKJKS


HALLAAAAAA!11!! Chiller med en pakke ballerinakjeks, har hatt engelsktentamen i dag, gikk hjem klokka 12, har tidenes kjedeligste outfit osvosvosv....

Engelsktentamn gikk helt greit, jeg håper og ber masse til Gud om at det skal gå bra og at læreren skal digge stilen min og gi meg 6! Hadde vært helt sinnsykt fett!!!!!! 

HAR DU HATT ENGELSK TENTAMEN?

-Turi

1 kommentar
19.04.2012

- the best thing(s)


- Har fjernet sminken
- Tatt på fuktighetskrem
- Pusset tennene
- Pysj på
- Hører regnet ute og gleder meg til å sovne av lyden. Ha vinduet oppe, noe jeg egentlig ikke liker, men bare for å høre lyden av regn og pakke meg inn i dyna!- the best things in life aren't things

1 kommentar
18.04.2012

En helig vinner!


Jeg var en heldig blogger som vant Escada Island Kiss parfymen!
Den lukter himmelsk og er en skikkelig sommerduft! For å være ærlig har jeg aldri hatt min egen Escada parfyme, men alltid gått og tatt på en sprut når jeg har vært i parfymerier.
Escada parfymene er et must om sommeren, og jeg tror de passer til de fleste. Den lukter litt søtt og tropisk, men er det ikke sånn sommerparfymer skal lukte?

Island Kiss er en varm, moderne og fruktig floralduft, den har en blanding av røde frukter og orientalske florale noter og mange tropiske frukter.

Noen som har prøvd Escada sine parfymer?


Denne herligheten hentet jeg! Og inni var det masse godsaker!


6 gode kjærligheter fra Chupa Chups som smaker fantastisk! Og selvfølgelig parfymen!Har hatt duften på hånda en stund nå og den lukter fantastisk! - Sommer!

 

Visste du også at de sender ut 50 nye Escada parfymer? Escada Sexy Grafitti!

Jeg har luktet på denne parfymen også og den luker også veldig godt, en litt mer friskere duft. Og husk Escada er jo kjent for sine sommerdufter som aldri slår feil!
Denne duften har både markjordbær og bringebær i seg med blandt annet grapefrukt, lillekonvall, fioler, vanilje og masse godsaker!

 

- Henriette

ESC2IK escvinn2sg
0 kommentarer
18.04.2012
hits