VIDEOBLOGG: Konfirmantweekend 2012


Hallo alle søte små! Her er videoen jeg snakket om i går, håper dere liker den. 


LIKE OR DISLIKE? 

 

-Turi

3 kommentarer
29.02.2012

My dream!


I dag er det tredje gangen jeg er inne på vigo.no for å endre videregående valget mitt. Dette valget er veldig vanskelig for meg, jeg er bare ei lita jente som snart fyller 16 år og skal bestemme hva jeg skal jobbe med i 40 år.

Det har vandret gjennom at jeg vil til utlandet vg2 og komme vekk vekk fra Norge, enten oppleve USA eller et annet sted, bli mer selvstendig. Jeg kjenner allerede nå at jeg vil endre tilbake til studiespessialisering..


Ta utgangspunkt usa, oppleve de gule skolebussene man ser på film, skapene alle klistrer ting på og alle aktivitetene som er etter skoletid!

Jeg vil også jobbe med mennesker / ungdom som ikke har det så bra. Da kan jeg gå studiespes og ta høyskole. For jeg føler jeg er en person det går ann å snakke med, familie sier til meg at jeg har taleferdigheter. Og opplever at hvis venner har noen problemer kommer de til meg, og det er jeg veldig glad for. Jeg vil hjelpe mennesker. Kanskje noe som har med barnehvern og gjøre? Jobbe på psykriatisk sykehus / sykehjem.Men noe som virkelig er drømmen er å kunne jobbe med hår, sminke og style. Jeg har alltid likt det! Sier aldri nei, om noen spør om jeg kan sminke dem, hjelpe dem med håret, farge håret eller stripe håret. Jeg synes det er utrolig gøy! Og jeg liker å leke litt med sminke, men tørr ikke å gå offentlig med det. Jeg har desverre ikke nok selvtillit.
Tenk så gøy... Style opp folk, være kreativ, finne et sted, ta bilder av personen.. Er det da lurt å gå design - frisør også lære? For jeg vil også inn på en privatskole som man lærer mer. Da går det kanskje ann å gå studiespes og der etterpå? Blir utrolig masse lån, men jeg vil leve av drømmene mine!

 

Så jeg håper dere vil gi meg noen råd?
Takk på forhånd!

Vil dere kanskje at jeg kan style Thea & Turi også tar vi en photoshoot så dere får se?

- Henriette

5 kommentarer
28.02.2012

PHOTOSHOOT: The 50's


Ja, her kommer mitt bidrag til photoshooten Thea og jeg hadde på søndag! Håper dere liker mine bilder like bra som dere likte de Thea hadde redigert :-) 


Kommer også snart en videoblogg fra det konfirmant-treffet jeg var leder på for 3 (?????) uker siden. Kanskje i kveld, dere bestemmer!! 

 

Hva synes dere om mine bilder?

 

-Turi 

3 kommentarer
28.02.2012

JEG VIL LESE DIN BLOGG !


Jeg trenger litt inspo til blogging i øyeblikket og er kanskje ikke en av de flinkeste til og skjekke ut andre blogger. Men nå er muligheten her, om du vil at jeg skal skjekke ut bloggen din så legg i gjen en komentar og link meg så leser jeg den med glede! Om den er kul så kanskje jeg skriver et innlegg om akkurat din blogg. Tenker at jeg skal reklamere for 3 av deres blogger

                                                            . - Theaaaa

38 kommentarer
28.02.2012

PHOTOSHOOT NR.2
det var bildene fra denne gang, regner med at turi legger ut et annet bilde i dag eller morgen som er dam kult! gled dere, kanskje hun kommer med flere også. 

Hva synes dere om bildene?
Link oss til en av deres photoshooter om dere har det på bloggen deres!

-Theaaaa 

6 kommentarer
27.02.2012

photoshoot-MORGRETHE
Her er bildene fra den ene photoshooten som var for morgrethe. Greia med denna shooten var og ta bilder med det hun hadde strikket. Utrolig fine klær.

hva synes dere om bildene ?
har du hatt photoshoot ? link oss så vi får se bildene !

-Theaaaa 

5 kommentarer
26.02.2012

PHOTOSHOOT-DAY


I dag skal vi ha 3 photoshooter om alt går som planlagt. Vi er akkurat ferdig med shoot nr. 1 for morgrethe sin blogg. og skal snart begynne med shoot nr.2 som vi skal få litt 50-tallish, blir en liten utfordring. Regner med at alle bildene kommer ut i løpet av uka ferdig redigert så dere får se de. 

I øyeblikket sitter jeg og drikkert te  mens turi fikser seg ferdig. Vi må få igjen varmen litt siden shooten var ute i singlet og skjerf, Hardt liv!nehh..

 


 

Hva gjør dere i dag?
Noe spesiel shoot dere vil vi skal ha?

-theaa 

4 kommentarer
26.02.2012

Lurer du på noe om Turi ?


Tenkte jeg skulle la dere få spørre meg noen spørsmål om Turi, som dere selfølgelig skal få ærlige svar PÅ fra hennes bestevenn , mhehe. Så om dere lurer på noe om hun så skriv spørsmålet i kommentarfeltet så svarer jeg på spørsmålene om to uker. SKRIV I VEI !HUSK OG SPØRR I VEI ETTER OG HA SETT DISSE FANTASTISKE BILDENE !

-THEAAA

10 kommentarer
25.02.2012

HVA ER DIN DRØM?


Vel, min drøm er å reise til Paris for å være model for en dag. Hvor kult hadde det ikke vært om det hadde skjedd? Vel, faktisk så kan den drømmen gå i oppfyllelse, og jeg håper virkelig dere kam være noen knupper og stemme på meg, hadde betydd så utrolig mye for meg! Dere aner ikke! Så gå inn HER stem på bildet av meg, og ja dere må registrere dere, noe som også tar 30 sekunder, dere kan til og med fikse så dere ikke får nyhets-spam e-poster på mail ved å krysse av på en greie. SYKT! Men nok en gang, vær så snill å stem! Hadde betydd utrolig mye for meg! 

Hva er din drøm? 

 

-Turi

0 kommentarer
24.02.2012

JENTER SOM STALKER KJENDISER....


... har jeg alltid synes har vært skikkelig teit og tåpelig. Jeg vet ikke hvorfor, men har alltid tenkt "stakkars gutt som blir forfulgt" og "herregud, de jentene vet jo mer om han enn han vet selv". Derfor er det jo helt sykt ironisk at jeg er HELT STUCK i Lidolido, herrejeremin, jeg trodde aldri jeg skulle bli en person som følger med på alt en person gjør. Men som sagt, jeg er jo helt STUCK, og jeg er skikkelig flau over det.

Jeg er flau over at jeg har synes det var så sykt teit og at det faktisk er jeg som stalker nå. Jeg følger med på alt han gjør, er venn med han på Facebook, følger han på Twitter, følger han på Instagram, ser på han når han er på Ustream og ikke minst så leser jeg jo bloggen hans! Herreeeee så ekkel jeg er, creeper han så sykt. Stakkar gutt. Altså, det går ikke an å ikke digge den gutten her, han er jo helt syk!! Starstruck til tusen. Må også innrømme at jeg begynte å gråte da han godtok meg som venn på facebook. Ringte min kjære venn Elisabeth som ikke skjønte noen ting og you name it. Kunne jo heller ikke la være å sende brev til han asap der det stod: "Hei, du er fin.". OMFG jeg er så plagsom. 

 

-Turi 

3 kommentarer
24.02.2012

Skremmende utvikling


I dag kom jeg til og tenke på at barn på barneskolen er veldig opptatt av utseende og klær . Det er jo et ganske kjent tema på ungdomskolen men jeg trodde ikke det var slik på barneskolen av en så tidlig alder. .Det skremmer meg! Man hører jo på nyhetene at mobbing og hvordan folk finne grupper som de passer inn i allerede i barnehagen og jeg tror kanskje mye starter allerede der .. 

Fra jeg gikk på ungdomskolen føler jeg at jeg ikke begynte og bry meg ordentlig om hvordan jeg så ut , hva jeg hadde på meg ogsånn 6-7 klasse, jeg er kanskje litt sånn enda at jeg ikke trenger og bry meg om jeg går med oppsatt hår , uten sminke og i joggeklær på skolen eller i gata for og handle, men selfølgelig alltid gøy og pynte seg. Da jeg gikk på barneskolen var alt bare fryd og gammen, bare lekte og koste oss, men selfølgelig var det jo krangler, men jeg føler ikke at det var det kles presset som det er i dag. Den perioden WESC var veldig populært så jeg unger ned til sikkert 7 år gå i de genserene, det er gensere til tusen kroner, da er det fort gjort og dømme de som ikke har det , og det er ikke bra ! Det inntrykket jeg sitter med er at de tenker om man har de fineste klærne så er man pen, men det er jo helet feil, for de som for meg er pene er de som har en utroling og at de er seg selv.


Jeg håper virkelig ikke at det er slik jeg har oppfattet de yngre
Hva synes dere om dette?
Hvilket inntrykk har dere om dette ? 

- Theaaaa

0 kommentarer
22.02.2012

Dagens artige!


Tenkte bare og dele denne videoen med dere! enjoyyy

-Theaaaa

0 kommentarer
21.02.2012

Cupcakes and brownies
For det meste av dagen i dag har jeg brukt opp på å leke meg på POLYVORE. Ganske morsom side for de som liker klær, sminke, og tilbehør. Om du ikke har vært borti det før så er det en side der du setter sammen klær, tekster og biler og lager dine egne antrekk. Kan vise dere noen av mine favoritter.


I Ettermiddag fikk jeg besøk av kjæresten min, vi bakte cupcakes og brownies for og feire han og pappa som har bursdag 20feb. og 24 feb. Resultatet av kakene ble faktisk bra. Pleier og gå rett vest når jeg prøver meg på baking men jeg har tydelig vis blitt bedre på det. YES! haahah.. Ellers har vel dagen bare blitt brukt til og slappe av, det er vel det ferier brukes til ? 


Har du prøvd polyvore før ?
hva synes du om antrekkene ? 


-Theaaa 

0 kommentarer
21.02.2012

Inspo - Rock


blir mye klær på bloggen om dagen, beklager for det.

Hva synes du om stilen ?

-Theaa

0 kommentarer
20.02.2012

Kjoler
// Alle kjolene er fra Nelly.

Hadde vel vært en drøm og hatt disse kjolene i kleskapet. Elsker fargene på de og hvordan de sitter på. 

Har du noen av kjolene ?
Hva synes du om de ?

-Theaaa 

1 kommentar
19.02.2012

Min barndom


Jeg ble født i Trondheim by den 6.Juni i 1996.  Den tiden bodde jeg ikke i Trondheim men i bergstaden Røros. Der Bodde jeg i to av mine første år. Når jeg hadde fylt to år flyttet vi til Trondheim der  bodde vi til jeg var 6 år før vi flyttet til denne såkalte byen Brumunddal.

 I dette innlegget tenkte jeg og fortelle litt om hvordan barndommen min var i Trondheim var.

 Fra de første årene i Trondheim husker jeg ikke stort men jeg kan fortelle dere at jeg har utrolig mange fine minner derifra. Jeg bodde på Flatåsen som er like ved Granåsen der det er hoppbakke om det sier dere noe.  Jeg var veldig heldig og fikk søskenbarnene mine som naboer i Trondheim.  De årene jeg bodde der så bodde vi i en blokk med fem etasjer, vi bodde i den fjerde.

 Vennene jeg hadde i Trondheim var mange. Har kontakten med noen den dag i dag. Men det som var så fint var at de nærmeste vennene jeg hadde bodde i samme blokk som meg. Det var Kristine som er like gammel som meg. Linda som er tre år eldre enn meg og Tiril som er et år eldre enn meg.  Det var rimelig greit og ha de boende i samme blokk med tanke på at jeg ikke var veldig gammel og da kunne jeg bare løpe i sokkene opp til Linda eller ned til Tiril eller Kristine. 

 På Flatåsen hadde vi barna som bodde der nærmest en tradisjon med å leke boksen går på ettermiddagen. Det var utrolig gøy og vi var ganske mange som var med på det, Jeg husker boksen vi brukte var en grønn søppeldunk som hang på en lyktestolpe // random.

 

På Flatåsen gikk jeg på menighetsbarnehagen  som var en barnehage som var like ved. Husker at barnehagen ikke hadde noe gjerde. Det er kanskje litt unormalt?? Men tror ikke jeg stakke av // NICE GIRL.  I Barnehage så spilte vi inn CD og koste oss masse.

 

Litt før vi flyttet fra Trondheim så var jeg, mamma , pappa , Linda og Familien hennes som er helt herlig på froskejakt også når vi kom hjem etter å ha fanget en frosk så slapp vi den løs i leiligheta også hoppet den oppi blomsterkassa og ble borte. Vi fant aldre den frosken igjen // LATTTIS

Vil jo også fortelle at når jeg fikk vite at vi skulle flytte så blie jeg så sint at jeg lipte av meg panne luggen// to bad for mee. haha

 Meg og Linda // Privat

 

Helt ærlig savner jeg Trondheim sykt. Alle de herlige menneskene, og det miljøet vi hadde der. Det var et fantastisk sted og vokse opp på.

Har du bodd i Trondheim?
Flyttet fra et sted til et annet, hvordan var det for deg ?

-theaaa

3 kommentarer
16.02.2012

Sjokoladegnom?


Heihei! Er du utrolig glad i sjokolade? Da anbefaler jeg deg å stemm på biten min i Nidars konkurranse! Jeg har laget en himmelsk hvit shokolade med melkefyll og krokan, taste good DAAAAAMN! arkivbilde jeje! 

stem på min sjokolade her: http://nidarfavoritter.no/8271

-Turi 

0 kommentarer
16.02.2012

VIDEOBLOGG: ER DU HEKTA?


Jaaa, her ser dere hva jeg har drevet med den siste helgen! Denne videoen er det ikke jeg som har laget, men kommer til å lage en amatørvideo som jeg kommer til å legge ut hvis den ikke blir for dårlig :-) 

Hehe, denne kjekke karen filmet deler av videoen over. Kommer også til å blogge i mer detaljer om hva dette her faktisk gikk ut på. 

-Turi

1 kommentar
15.02.2012

forever alone today? To bad..Tenkte jeg bare skulle legge ut disse betydningsfulle bildene til dere som har vært Forever alone  i dag, så dere kan misunne oss som har en gutt som du har disse følesene til. mhehe... neida!

Hva har du brukt dagen på?

-Theaaaa!
 

0 kommentarer
14.02.2012

En innsats for de små..


Ja, i kveld skal jeg på et håndball møte. Jeg og  Turi skal gjøre en innsats for de små håndbal spillerene som skal på gjensidige håndballskole. 

I vinterferien skal vi være med 2-3 dager som trenere for jenter opp til 11 eller 12 år som vil på håndball skole. Jeg tror det kommer til og bli utrolig gøy og få være med på det. i tillegg så er det mange andre trenere som vi kan få inpirasjon og tips fra. Jeg og turi trener jo et håndball lag til vanlig også, j 11. For meg er det en fin opplevelse som lærer deg og veilede andre utifra hva du kan og lærer selv. 

 

 
 

Er du eller har du vært trener for noen?

-Theaaaa

0 kommentarer
14.02.2012
hits