haters !


Nå blogger jeg for en gangs skyld fra en pc, det er rimelig skjeldent for jeg har ikke pc ..hmm ja prøver å spare til mac noe som går dårlig. men jeg sitter på en pc nå skjønt det??? knabbe pc til en herlig person i dag så nå har jeg pc til i morgen. Jeaaah ! nok om det da 

jeg satt på weheart it  istag så på noen haters bilder, ja jeg er en skikkelig hater som hater alt og alle, nei det gjør jeg ikke men om man skal være ærlig så er det ikke alle man har like godt forhold til. sånn er det med veldig mange jenter, det trenger ikke bety at man er uvenner eller at det er noen konflikter men av og til er det bare at de ikke passer så godt sammen, kanskje utifra hvilket miljø de kommer fra og kanskje hvem de henger meg. men haters forblir haters. kanskje det er bra med noen haters å, alt skal jo ikke være en dans på roser her i livet. Man må ha noen som gjør ting du aldri ville ha gjørt så du blir  OPS på det.

du får synes hva du vil om innlegget, var egentlig bare noen tanker som hoppet opp og er ikke så skråsikker på at jeg er enig i alt jeg skrev.. men jeg er ikke REAL HATER !

377010_10150406197555194_194184370193_8646723_1817943867_n_large

Hva synes du om hva jeg tenkte et øyeblikk ?
Er du enig ?

-Theasunsbyyy ! 

0 kommentarer
31.01.2012

Det neste skrittet


Husker da jeg var liten. Skulle begynne i barnehagen, den kriblene følelsen og forventningene man har. Skrittet da man går inn porten, føler seg trygg når man holder mamma's hånd, men samtidig utrolig utrygg. Se alle barna leke.

Samme med barneskolen, da var følelsen like dan, bare man følte seg litt større, men samtidig liten for de store 7. klassingene. Tryggheten kom da vi fikk faddere som vi kunne være med og spørre om ting. Alle bli kjent lekene vi hadde. Og ikke minst ingen bekymringer - all den gleden barn sprer.Plutselig er du ferdig med 7. klasse, har fått brev i posten om hvilken ungdomskole du skal begynne på. Det er avslutning. 2 måneder med sommerferie, og plutselig står du på ungdomskolen. Føler deg som den minste igjen, men samtidig stor som skal begynne på ungdomskolen. Treffer nye venner, kommer kanskje i et annet miljø? Får nye venner?
Så har 3 år plutselig gått og dagen kommer da du skal søke videregående.. Den følelsen satt jeg med idag, hele forrige uke følte jeg meg ganske sikker på hva jeg skulle søke. Men da jeg satt med pc'en forran meg og skulle velge, ble 2. og 3. valget veldig vanskelig.. Dette er et valg som handler om utdanningen din til hva du skal drive med resten av livet. 
For min del så hadde ikke jeg det beste snittet i år, desverre, men jeg søkte media og kommunikasjon fordet, Helse og sosial på 2. valg og til slutt ble det studiespessialisering med formgivingsfag.Midt i sommerferien går man og tenker på at man skal få vite hva man skal starte på til høsten, en kriblende følelse.
Sommerferien er ferdig, og igjen føler du deg som den minste, men stor som begynner første del av utdanningen din.

 

Kjenner dere, dere igjen i dette?
Og hva har dere søkt på videregående?

- henriette

 

6 kommentarer
30.01.2012

Den dagen du er populær...


er virkelig på bursdagen din! Les: Jeg har bursdag i dag, whopwhop. Da man har bursdag er man skikkelig populær, tror ikke jeg har hatt så mange varsler på facebook noen gang! Seriøst, det her tar helt av. BRB må nesten svare på noen flere gratulasjoner. Hehehe skrev jeg nettopp BRB på en BLOGG?!?!?! -Turi

 

N.B! Tusen tusen tusen takk til alle dere søte som har gratulert meg i dag, blir så glad! 

2 kommentarer
29.01.2012

VIDEOBLOGG: Kristne ungdommer


Heihei. Null blogging i helga fordi jeg har kost meg noe så grenseløst på treff med gale kristne ungdommer! Har vært sånn planleggingshelg til Konfirmantweekend som er årets store happening (etter kragerø da). Det kommer til å væe stappfullt med konfirmanter som ikke tror på Gud i det hele tatt inne i Håkons Hall, men vi lederene skal nok få snudd på det! :-) Det blir så bra! 

Ja, videoillustrasjon som viser hvor vanvittig gøy det er på treff og leir, same shit. Drit i kvaliteten fordi den ble crappy.

 

-Turi 

3 kommentarer
29.01.2012

MASSE NYTT PÅ BLOGGEN!


I det siste har jeg danset, danset, danset og hatt minneforestilling for Isma & Andreas! Var du der?
Derfor har det blitt lite blogging fra min side.

Her er det noen klipp fra minneforestillingen:


Dette er moments med "hva skal man si" 


Rohan som danser. Han er utrolig flink!

Er desverre ikke ute noen klipp av da vi danser, men det kommer senere!

 

Denne helgen skal Turi og jeg til Fåberg på planleggingshelg til et stort treff som skal være i Håkonshall i februar.
Vi kommer til å filme masse. Men er det noe dere vil at vi skal gjøre? KOM MED FORSLAG!!

 

- Henriette 

0 kommentarer
27.01.2012

tattoo
Hehehe tegna på meg dette her i timen i dag, kreativt.

-Turi

0 kommentarer
26.01.2012

VIDEOBLOGG: Random Shit part 2


Haha jaaa, her kommer en random video. Takk for meg.

 Når jeg først blogger random, noe jeg aldri gjør. Må jeg poste et random bilde, heyhå. Stikker i dusjen skal være hos Linda om en halvtime, jeez! 

-Turi

0 kommentarer
25.01.2012

VIDEOBLOGG: Rolfing Part 2


Ja her er den videoen alle har ventet på! 

HVA SYNES DU OM PART 2?

-Turi

1 kommentar
24.01.2012

ANGÅENDE MEMBERS.COM


Ja for noen uker siden (??) så skrev jeg om members.com og inviterte en masse til å bli medlem av siden! MEN greia er at nesten ingen har registrert seg. Etter at jeg sendte inn søknad for dere skal dere ha fått en mail av members.com der det står at det bare er å logge seg inn! Og det er bokstavelig talt bare å logge seg inn. Du går inn på http://members.com skriver inn e-posten din og velger deg et passord! :-) Hvis du ønsker å bli medlem av members så kan du bare legge igjen mailen din under her :-) 


random quote, sorry for det.

-Turi

3 kommentarer
21.01.2012

OUTFIT 21 JAN 2012
Stått på brett i dag så dagens antrekk ser sånn ut. Nice right. 

-Turi

0 kommentarer
21.01.2012

BILDE: Fiolinmakeren


-Turi

0 kommentarer
20.01.2012

VIDEOBLOGG: Hvordan forberede deg til muntlig


Eller ikke hvordan du burde gjøe det. På denne videoen viser jeg dere alt dere ikke bør gjøre på muntlig. Enjoy. HAR DU HATT MUNTLIG ENDA? HVIS IKKE, LÆRTE DU HVA DU IKKE SKAL GJØRE? Eller kanskje hva du burde gjøre, for jeg fikk faktisk 5 !!!!! Lykke, skryteskrytekryte.

-Turi

0 kommentarer
19.01.2012

VIDEOBLOGG: Random shit


blogger fra kantina aaaaaaaaaaaa! ja jeg er kulllll xDDDDDxPPPPPPP

Ja vi er stygginger, gni det inn folkens!

 

-Thea og Turiiiiiii

2 kommentarer
18.01.2012

I'm next


Eller, jeg skal ikke ut før kvart på 11, men oh my God. Jeg gruer meg noe helt sinnsykt til å ha matte-muntlig! Noen som har noen gode tips asap for å ikke være nervøs?MVH Nervøs jente ved navn Turi

2 kommentarer
18.01.2012

BILDESERIE: Mine venner (og meg xD)


Bilder fra fredag :-) 


Hele gjengen, rart Synnøve gjemte seg bak noen :-) 

-Turi

2 kommentarer
17.01.2012

JEG ER WB


Ja, hei dude. 

Jeg er så utrolig wannabe Celin.Jeg kommer ikke til å linke for hun linker ikke meg, heha. Så til alle dere som leser www.celinlilly.blogg.no  , det er "ikke" den Celin. Ops, der røpte jeg meg. Men anyways. Jeg er så sinnsykt wannabe av Celin. Fordi nå blogger jeg fra klasserom 152 (bare å komme innom liksom) og forbereder meg til matte-MUNTLIG. Hvilken idiot fant på at matte skulle være muntlig? Er ikke det egentlig et nokså skriftlig fag og vanskelig å ha muntlig??? Og jeg er også wannabe Celin nå fordi jeg legger ut web bilde, jesus, I'm going in jail. 

HVA SYNES DU OM MATTE MUNTLIG?

-Turi

2 kommentarer
17.01.2012

VIDEOBLOGG: GIRLS NIGHT


Lurer dere på hva jenter gjør på jentekvelder? Vel here you go. Kommer også en til. Hehehe

 Pent bilde av meg, har blitt emo tror jeg, depper, er sur, whatevvah

 

-Turi

3 kommentarer
16.01.2012

MIN FREDAG DEN 13.


Ja,dagen startet veldig bra. Våknet ikke litt for sent, hadde prøve i første økt som også gikk UTROLIG bra, legg merke til at jeg skrev UTROLIG. De tre siste timene er noe av det værste jeg noen gang har vært med på! Jeg måtte spille piano. Herregud, jeg hater jo å spille piano og det vet alle dere super duper godt. 

Da jeg kom hjem gjorde jeg ikkeno. Så kom far og hentet meg fordi vi skulle kjøpe snowboard <3<3<3<3<3 halv pris på alt skiutstyr, så det var flaks. Men det er nå det hele begynner. Jeg skulle nemlig opp til kuland, sorry Oda <3, for å være på jentekveld hos den flotte unge damen ved navn Oda. For å komme seg til Oda har man to alternativer. Nummer 1 du kan kjøre en lang skogsvei, Nummer 2 en annen skogsvei (tror jeg). Vi tok alternativ 1, kom oss halvveis opp, møtte en snøhaug midt i vegen, tenkte vi kunne kjøre over den i og med at det ikke var SÅÅÅÅ mye snø der. Det viste seg at det ikke gikk så vi havnet langt nedi grøfta. YEY, hva gjør vi nå? Jo min mor som var sjåføren prøvde å kjøre seg ut og kjørte oss enda mer fast.


Så flaks som vi har møter vi på en annen bil som kommer nedover og i grunn bare triller pga lite bensin igjen. De lurer på om de skal rygge oss opp og vi sier ja. Vi= Synnøve og meg forresten. Vi setter oss inn i bilen (ja vi kjente sjåførene) og den begynner å rygge, det går fint og fort i sånn ca. 20 meter. Der ja, der rygga vi nedi. NICEEEE. Vi får en traktor til å hente oss, eller traktoren kan jo ikke hente oss, pappaen til Oda var en lifesaver med traktoren sin. Takk pappaen til Oda!!!!!! 


En positiv ting var jo at vi fikk sitte i traktor da! Utrolig lenge siden det!!! Og en ting til, etter å ha kost meg max med jentene og var på vei hjem gikk en svart katt over veien!!!!! OH MY GAAAAD 

For dere som ikke gadd å lese så resulterte dagen min i: 1 prøve, 2 biler kjørt seg fast, fikk sitte i traktor, kose meg, se en svart katt gå over veien. 

SKJEDDE DET NOE HOS DEG I GÅR?

-Turi

1 kommentar
14.01.2012

BILDE: Sol møter fjell


Ble igrunn fornøyd med det bildet her. 

HVA SYNES DU?

-Turi

5 kommentarer
13.01.2012

VIDEOBLOGG: KORT APPLAUS


Heheh halla, the bitch is baaack! 

Eller, jeg har jo alltid vært her. 

-Turi

0 kommentarer
12.01.2012
hits