VINNEREN AV BILLETTER TIL HMF 2013


Vinneren av gårsdagens konkurranse ble Kristin Lehne! Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen :-) Gratulerer så mye!-Turi

0 kommentarer
19.06.2013

KONKURRANSE: VINN BILETTER TIL HMF 2013


Heihei!
Jeg har fått billetter til Hamar Music Festival 2013 (nå på torsdag) og har desverre ikke mulighet til å reise selv. Derfor tenkte jeg at jeg kunne gi de til en av dere! Det er 2 biletter og de som skal opptre på torsdag er Rydell og Quick, Sirkus Eliassen og Vinni. Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er å skrive om din beste konsertopplevelse eller hva din drømmekonsert ville vært! Lett som bare det, kjør på!

Konkurransen avsluttes i morgen (onsdag) i 12-tiden.Bare bevis på at jeg har to billetter som skal deles ut!


Vi lever jo i den såkalte "meg-generasjonen" så her er meg da.

Lykke til alle sammen!

 

-Turi

5 kommentarer
18.06.2013

VINNEREN AV KONKURRANSEN MIN


Heihei! 
Da har jeg kåret vinneren av fotokonkurransen min. Før jeg forteller dere hvem som vant har jeg bare lyst til å si at jeg er kjempefornøyd med utfallet av konkurransen min! Det var så mange som hadde meldt seg på og så mange som hadde tatt bilder med skikkelig summerfealing. Desverre er det bare en som kan vinne, og vant du ikke nå kan det hende du vinner senere for flere konkurranser blir det! Tro meg!

Denne gangen er det Elisabeth som blogger for http://elsbildeogvideo.blogg.no som vant! Gratulerer til deg :-D Bidraget ser dere under og bildet forteller veldig godt hva jeg forbinder veldig med sommer, nemlig strand og blå himmel. En annen ting som fikk meg til å velge dette bildet var fordi jeg føler på en måte jeg blir dratt inn i bildet. :-) 


Dette er da vinnerbidraget. Gratulerer til deg Elisabeth, du blir kontaktet enten i kveld eller i morgen :-) 

-Turi

7 kommentarer
16.09.2012

BLOGGEN 1 ÅR; KONKURRANSE!


Heihei! 
Den 16. september er bloggen et år og dette skal feires! For første gang skal jeg ha en konkurranse med en helt ordentlig premie som er helt fantastisk. Premien er Jennifre Lopez sin parfyme Miami Glow. Den har en fantastisk duft av pasjonsfrukt, kokos, oransje blomst (??? aner ikke hva det er) og vanilje, tilsammen blir dette den perfekte sammensetningen for å skape en tropisk parfyme. Ikke bare lukter den godt, den ser også helt sinnsykt fet ut!

Tenker jeg kan stjele litt ideen til Caroline Maria der hun ville at de som skulle delta skulle ta et bilde av noe som gjør dem glad, jeg likte budskapet hennes så tenker jeg gjør det samme, bare med tema SOMMER ! Reglene finner du under bildet av parfymen, parfymen er forresten i den største størrelsen :-) 

For å vinne denne parfymen må du gjøre følgende: 

1: Last opp bilde med tema SOMMER på din blogg der du legger ved link til min blogg.
2: Legg ved link til innlegget og din e-post adresse i kommentarfeltet til DETTE innlegget.
3: Lik gjerne fanpagen min her; njsh fanpage facebook. (dette er ikke nødvendig, MEN et pluss) 

Konkurransen vil bli avsluttet 16. september, med andre ord på søndag, så stay tuned! 

 

-Turi  

21 kommentarer
12.09.2012
hits