RHODOS DAG 4: Lindos


Heihei!
Nå bærer det snart ut på tur igjen, men først vil jeg fortelle litt om gårsdagen. Hadde det helt greit, savner å ha noen venner å sole meg med. Florida </3
Vi var først på den samme stranden som i går, kan jo ikke navnet på stranda da. Men det får bare gå. Etter vi var på stranda tvingte mor og far oss med til en by som heter Lindos. Det var en fin by det, men alle som var der hadde dusja og hatt på seg finfine klær også går vi der svette, varme, uten sminke, nesten ikke klær og med sandete ben. Det synes jeg var kjempegøy... NEI. Og ikke nok med de, far tvingte oss til å SPISE middag der mens vi først var der. Dustefar, jeg følte meg skikkelig utilpass. åh.
Det er også geiter her OVER ALT. Jeg kødder ikke.


Her ser dere altså Lindos.


Hehe, endelig noe positivt i innlegget, IIIIIS. Hehe kødda isen var faktisk så vondt at jeg kastet den. Heia positive innlegg! :-D

 

-Turi

0 kommentarer
08.07.2013

RHODOS DAG 3: Butterfly Valley


Heihei!
I går leide vi bil så nå har vi bil i 3 dager så vi får kjørt litt rundt og sett mer enn bare bassenget ved hotellet! Vi skulle til en strand på andre siden av øya, liksom tvers over. Og på vei dit kom vi over noe som het Butterfly Valley oppe i fjellene. Vi gikk inn og det var så hyggelig der! Butterfly Valley er en "sommerfuglpark" på en måte. Sommerfuglene er ikke buret inne, de kan fly fritt hvor de vil, men Butterfly Valley er stedet der sommerfuglene trives best så de holder seg der tydeligvis. Vi kjørte videre til stranden og den var såååå mye finere enn stranden litt nedenfor hotellet. Kjipt at det ikke var bølger der da, det hadde gjort stranden komplett og jeg hadde satt prikken over i'en. Heh.


Altså de greiene på det treet her er sommerfugler.


Altså det er vanskeligere å ta bilde av sommerfugler enn man tror. Det her er ett av MANGE forsøk på å fange sommerfuglen i fokus.
Som dere ser er det ikke bare sommerfugler i Butterfly Valley, men også salamandere (?) og utrolig nok krabber i den lille bekken som renner nedover hele området.
Man går på sånne stier eller veier som er utrolig sjarmerende, steintrapper og steinsti, det er ikke lov å gå over gjerdet forresten. Butterfly Valley slynger seg langt oppover i fjellene aka et par kilometer.


Seeeeee så lyst hår jeg har fått!!!!! Jukser litt da, bruker sånn blondineshampoo og balsam, hehehehe.

Nå må jeg løpe fordi, heh vi skulle sitte i bilen og dra for et kvarter siden. Bloggen er viktigere vettu.

 

HVOR BEFINNER DU DEG NÅ OG HVA GJØR DU?

 

-Turi

2 kommentarer
07.07.2013

Rhodos dag 1 og 2


Heihei!
Nå har vi vært to dager her på Rhodos og det er helt ubeskrivelig hvor deilig det er med sol og varme! Vi har ikke gjort stort annet enn å spise og ligge ved bassenget. Var en liten tur på stranda i går men den var rett og slett helt forferdelig. Solsengene var kun til de som hadde hotell rett ved stranden og det var umulig å ligge rett på bakken siden det er rullesteinstrand. Men pyttpytt har det helt supert uansett :)

Ble helt sinnsykt solbrent på den flekken der på halsen første dagen, gjør dritvondt!

Også møtte jeg flotte Rakel som jeg var på språkreise med og en venninne av henne! Utrolig koselig å være med de!

Er noen av dere på Rhodos?

-Turi

1 kommentar
06.07.2013

Rhodos neste!


Heihei, ville bare innom å si at jeg nå er på vei til Rhodos! Skal prøve å få blogge masse mens jeg er der nede!

Pusspuss Turi

P.S. Møtte nettopp på bloggkollegaene Badendyck og Nyland, de er ankommet Norge igjen med andre ord. Sladdersomfaenpåbloggenmin

0 kommentarer
03.07.2013

Ballongland


Hei!
Sorry for lite blogging, men har hatt det såååå travelt! Sammedet. Men i dag har jeg i hvertfall vært på dugnad med noen fantastiske jenter og solgt heliumsballonger! Var litt kjedelig siden det ikke var så fint vær hele tiden, så folk oppholdt seg helst inne eller hjemme hos seg selv.

Alt i alt var dette en god dag, men samtidig ganske lang. Nå ligger jeg bare i sofaen hjemme og lurer på om jeg skal gidde å lage meg middag.

Hva har du gjort i dag?

-Turi

2 kommentarer
21.06.2013

Du som stjal


I helgen ble telefonen min stjålet. Høres sikkert utrolig teit ut at jeg sutrer så fælt over en objektiv ting som kan erstattes. Men denne telefonen har så sinnsykt mye informasjon på seg, at det lett kan gjøres identitetstyveri på meg. Det er ikke gjort noe på facebook, ikke noe på instagram og heller ikke på twitter og heller ikke på mailen min, det er blitt sendt bilder fra snapchatten min, men der vises jo ting i maks 10 sekunder. Hvordan kan en person stjele noe, men være snill nok til å ikke boikotte meg på sosiale medier? Om noen ser en person som har fått en iPhone i løpet av helga vil jeg mer enn gjerne vite om det. Jeg ønsker ikke beskylde noen for noe de ikke har gjort, det blir bare feil. Men alikevell lever jeg i håpet om at den kommer tilbake til meg, selv om det er lite sansynlig. Vær så snill å hjelp meg.

 

-Turi

0 kommentarer
17.06.2013

Grillingz


Hei!
Vi har seff ikke fri i dag sånn som alle andre her omkring så vi må være på skolen. Men så fikk vi lov til å dra å grille i stedet daaa! Whey snille beste lærere!

Gode snille beste klassa mi, kommer til å savne dere mens jeg er borte!

-Turi

0 kommentarer
12.06.2013

VET DU OM NOEN DUGNADER?


Heihei!

Eneste grunnen til at jeg blogger nå er fordi jeg trenger hjelp til å finne smarte dugnader. Er det noen av dere som vet om noe?


Dette er bilder av meg der jeg viser alle mine sider, kol.

 

-Turi

1 kommentar
08.06.2013

JUSTIN, JUSTIN HER KOMMER JEGHei!
Vet dere hva jeg fikk i går eller?? BILLETTER TIL JUSTIN BIEBER, er ikk fan da, men er jo utrolig kult å være der forde. Skal være "barnevakt" for lillesøstra mi og venninna hennes, blir sikkert superkoselig! Skal lage videoblogg til dere til og med, selvfølgelig ikke med opptak og sånn fordi jeg vil ikke få bot ;'(((((((

 

SKAL DU PÅ KONSERT I DAG? ELLER HAR VÆRT?

 

-Turi

2 kommentarer
18.04.2013

ELDGAMLE GJENSYN


Wow som tiden går. Tenk at dette var i 6. 7. og 8. klasse. Det er så gøy å ha noe å se tilbake på. Få se hvordan jeg hadde det før, hvem jeg var med hele tiden, hvordan jeg gikk kledd, sminka meg, hadde håret og hva jeg i det hele tatt holdt på med. Ah alle disse minnene, noen ganger ønsker jeg bare å skru tiden tilbake, begynner å bli gammel, vil ikke vokse opp.


Og det å være barn? Hvordan var det igjen? Hva tenkte jeg når jeg var liten? Det skremmer meg at jeg nesten ikke husker noen ting. Husker jo selvfølgelig noe, men bare sånne småting som at oksen på gården der vi har hytte jagde oss, at jeg lagde tidenes snøborg med nabojenta og at naboen lagde snølykter til snøborgen. Det var fantastisk, jeg elsket det. Åh jeg vil reise i tid å se.


Forresten til alle dere army-kledde jenter. DERE HENGER SÅÅÅÅ ETTER. Outfit for hundreogfemtiførr år siden, det som henger ned som ser ut som en veske er forresten en discman, husker dere de?


Her er forresten den skumle oksa, huffameg. Ha en god natt søvn alle sammen

-Turi

2 kommentarer
17.04.2013

NYTT DESIGN


Heihei!

Nå var det jammen meg på tide med et nytt design! Ikke at jeg kommer til å ha det her så lenge da tror jeg. Må nok være modell for meg selv med selvutløser snart. Heldige dere, er jo nesten ett år sidenjeg byttet sist, upsi daisi..........Så grattis med nytt design da Turi, det ble kjempefint, er et gratisdesign da.... Hun som har laget det hadde egentlig ganske mange fine gratis design så sjekk det ut om du trenger nytt design (link til bloggen hennes står i sidebaren). Er forresten sur på bildet over fordi jeg har venta så lenge med å skaffe meg nytt design. Har også endret litt på designet da, men kommer til å finpusse litt etter hvert. OM DERE SYNES DET ER STØGT SÅNN DET ER NÅ DA, HAHA.

Menmen, nå må jeg se mer på Paradise, er jo tross alt ei fra Brumunddal med, best du Oda!

 

-Turi

1 kommentar
15.04.2013

FAVORITTENSee the writing on the wall,
People talking everywhere.

Dette er altså veggen på rommet mitt så langt. Gjett om det skal myldre med herlige minner her til slutt da! Elsker virkelig at jeg fikk polaroid-kamera til bursdagen min!

VIL DU SE NÆRMERE PÅ NOEN AV BILDENE?


-Turi

1 kommentar
15.04.2013

MAT DEILIGE MAT


Mmmmmm god dag!
I går fikk jeg ikke blogga, men det driter jeg i, blogger da jeg får tid jeg :-) Var i Oslo i går (igjen). Er i Oslo hele tiden nesten nå, vært mer der de siste to månedene enn det jeg har vært tilsammen hele livet sikkert (neida). MEN SAMMA DET, INGEN BRYR SEG OM HVOR MANGE GANGER JEG HAR VÆRT I OSLO LIKSOM. I går var jeg i Oslo på klassetur, og brukte alle pengene mine på mat fordi jeg elsker mat over alt på jord. Hvis dere vil vite gårsdagens spiseting så kommer det her:

FROKOST: Mc Donalds (beste stedet) LUNSJ: Kaffebrenneriet MIDDAG: Hard Rock Cafe GOSJ(aka godteri): Deli De Luca seff. Fikk forresten gratis ting fra Deli i går, det var best.

Vi spiste jo ikke hele dagen da, måtte jo få noe skolerelatert ut av dagen. Først var vi på Nobel Fredssenter for å se på en fotoutsilling som var helt amazing, jeg gjentar AMAZING. Det var bildeserier som fortalte historier og mye av det var ganske rørende. Etter dette dro vi på Fotografiens Hus, noe som var helt greit. Var en mann som snakket til oss der, men desverre sa han ikke så mye om utsillingen som hang fremme så det ble litt kjedelig. Vi dro også på Stortinget og jeg vedder en hundrings på at de omviserne der har pugga på et manus!!! De sa jo akkuratt det samme som sist jeg var der, men greit med repetisjon da. Og helt til slutt var vi på musikal!!!! DEN VAR SÅ BRA! Vi så på musikalen om Oliver Twist og barnene som spilte i stykket var så utrolig skjønneeeeeee ååååååå smelter.


Synes denne bollen som liksom skulle inneholde kanel så god ut da så jeg kjøpte den. Fant jo fort ut at den skal jeg ikke kjøpe mer, den smakte ikkeno. Bare luft.


Dette er oss da. Ingvild, meg og Sigrid. Koselig at noen endelig ville stille opp på bilde med meg så det ser ut som at jeg har venner :-D (haha jeg har venner altså slapp av)

Også brøt vi den litt mainstream-greia om å stikke på Fridays så vi gikk på Hard Rock i stedet, hehe angrer ikke! Det er jo rene museumet.


Jaja, vi på MK er kjent for å være sosiale. Dette er før vi skal på musikal da.
Tror Sigrid blir glad for at jeg legger ut dette bildet her, det er før musikalen vi gleder oss


Også her er bare meg da, siden det alltid må være et bilde med bare meg, siden dette bare er min blogg. JEG KØDDER hva er det jeg holder på med. Men tenkte kanskje dere ville se den kule olajakka mi og ikke minst lua.

GJORT NOE SPENNENDE I DET SISTE?

-Turi

0 kommentarer
12.04.2013

MUSIKKVIDEOINNSPILLING


Heihei alle sammen!
I dag har jeg vært å spilt inn musikkvideo (skoleprosjekt). Det var ganske gøy, men &%/$()# kaldt!!!!!!!!!!!!! #dødeavkuldemenleverenda :O
Anywayyyyy, tenkte dere ville se litt bilder så here you go! Om dere er heldige blir filmen også lagt ut, må bare få ordnet litt musikkrettigheter. Fornodritt!Hmmmm, håper den blir bra da!

-Turi

1 kommentar
10.04.2013

TIDENES FJORTISS


Heya!
Fant igjen noen bilder fra jeg gikk i 7. klasse på den gamle bloggen min og jeg er så jævlig flau over meg selv. Jeg har ikke ord. Da jeg gikk i 6.-7. var jeg VELDIG fan av klin svarte øyne og stygge tettsittende gensere for å liksom vise de puppene jeg ikke hadde og svære joggebukser som så helt forferdelige ut.


Prakteksemplar liksomVar også overbevist om at jeg var så sykt deilig så jeg klatra like gjerne opp på et kirketak i Hellas og poserte der. #americasnexttopmodel


Var også utrolig glad i litt randome steder å ta bilde på, her ligger jeg på badegulvet med selvutløser på den fantastiske Sony Ericssonen min fordi det var den beste telefonen og hadde du ikke Sony Ericsson var du nørd.


Likte jo seff å vise frem telefonen min også da. Legg merke til hvor taper jeg er #englefjes #prøverålekeuskyldig


Nok en gang overbevist om at jeg var modell, her reklamerer jeg tydeligvis for litt gresk vann og noen støgge fake solbriller fra en jallasjappe.


Lekerommet på Dolly's, så flaut. #trorjegdrepermegselv

Også hadde jeg jo seff god stil når det gjaldt solbriller da. Elsker disse, har de fortsatt. (HAHAHA)

-Turi

2 kommentarer
09.04.2013

ENDELIG GALSKAPFUCK KUNST, DANS, DANS, DANS

Sigrid og jeg lekte oss litt i studio etter skolen, og vi klarer jo ikke bare være seriøse. Det er ikke naturlig. Man må slå seg løs og ha det gøy for å få gode resultater. Hvor ble det av galskapen? Den kom tilbake med en gang vi ble venner. Kommer nok til å poste noen av de andre bildene vi tok og, om det er interesse for det selvfølgelig. Synes det er mer kleint å legge ut seriøse bilder der vi prøver å prestere, enn bilder der man gir faen.

-Turi

5 kommentarer
08.04.2013

PASKALEV


Heihei!
I går var jeg i Oslo på Mikhael Paskalev-konsert og det var bra med folk der, men synes ikke det var en overbevisende bra konsert. Nå sier ikke jeg at han er en dårlig artist, men sceneshowet var ikke veldig spennende og publikumet var også alt for lite med. Høydepunktet i konserten var jo selvfølgelig da han spilte "I Spy" for da var folk med og det virket som om alle hadde det gøy. Hadde det bare vært sånn under hele konserten, liker det best da det er litt liv. Honningbarna, dere er fortsatt kongene av sceneshow.


HVA SLAGS TYPE KONSERTER LIKER DU BEST? ROLIGE ELLER RØFFE?

-Turi

1 kommentar
07.04.2013

BACKSTAGE MED HONNINGBARNA


Hei!
I går var bare dritfett, lover deg at du gikk glipp av noe om du ikke var der! Konserten var dritbra og alle klikka helt! Var først på konserten med fri aldersgrense, og etter konserten var vi litt med Honningbarna backstage og viste dem et kunstverk Sigrid og jeg lagde for et par uker siden der, heh! Dere får se bilde av det lenger ned her......... Jævlig badasser vi to as! Sigrid og jeg fikk også snakka oss til å bli skrivi opp på gjestelista så vi kom inn på konserten senere på kvelden, enda godt var det for hvis ikke hadde ingen klikka helt. Var dårlig oppmøte på over 18 konserten for å si det sånn. Men liv var det uansett!


Her er da oss (Meg, Sigrid og Signe) og Honningbarna. Ikke spør hvorfor Sigrid har på seg kjeledress, intern greie, hah!


Bytta ut Lars med Sigrid, stakkars Lars :/


#knollogtott


Gutta likte kunstverket vårt da liksom


Signe, Sigrid og jeg


"Velkommen til Honningbarna sin garderobe" Dritryddig og sånn da.

NOEN GANG HØRT PÅ HONNINGBARNA?

-Turi

1 kommentar
05.04.2013

HONNINGBARNA TIL HAMAR


Heihei!
Nå på torsdag kommer selveste Honningbarna til Gregers på Hamar og jeg anbefaler alle å dra dit. Disse gutta kan å lage liv, men uten folk blir det ikke liv, så dra med deg venna dine og få en jævlig fet konsertopplevelse! Konserten koster heller ikke mer enn rundt hundrelappen, er virkelig verdt det.

Kick - det kom, det gikk - billig glede
En hel nasjon går hånd i hånd ? la de få se detER DU MED? DET ER JEG!

-Turi

2 kommentarer
02.04.2013

jeg vet ikke jeg
Jeg vet ikke helt hva jeg tenker nå. Jeg vet ikke hva jeg føler nå. Jeg vet bare at jeg er usikker.

0 kommentarer
28.03.2013
hits