YOU CAN'T SIT WITH US 2014


Ikke bruk tanktopper to dager på rad, sitt der du skal, ikke skyld på alkoholen for at du er horete, bruk rosa klær på onsdager, skjørt, shorts og kjoler må være armlengde. Forholder du deg til disse reglene kan du være så heldig at du får sitte med disse 19 elverumsjentene. You Can't Sit With Us lever etter Regina George regime fra filmen Mean Girls. De regjerer skolen og er virkelig hva man kan kalle "bombdiggitys". Watch out The Plastics are back!

 

 

De har ingen svarteliste, men heller en Burn Book, og tro meg, du vil ikke ende opp i Burn Book! For å minske sjangsene dine til å havne i Burn Book vil jeg anbefale dere sende ÅRETS YOUCANT til 1933 !!! Låta ligger på 8. plass at the moment og om jeg spår rett kommer den til å vinne! Den er jo rett og slett råååååå! Lik også facebooksiden dems <<HER>>  Er du en av de utkårede kan det hende du faktisk kan sitte med dem, bare ikke bruk sweatpants fordi ingen ting annet passer, er dette tillfelle får du mest sansynlig en "Boo, you whore" slengt i trynet! Sangen er også snart ute på spotify, så følg med på facebooksiden dems for saftige sladder og oppdateringer! 

 

-Turi

1 kommentar
30.09.2013

NY REVOLUSJON: BASTILLEN 2014


I russetiden 2014 kan det hende du ser Bastillen 2014 rulle rundt i de sene timene, de 22 gutta fra Lillehammer er nemlig fightere som ikke gir seg før de vinner. De beskriver bussen sin på facebook på følgende måte: Selve symbolet på den franske revolusjonen. En beryktet festning. Et fangehull for de som utfordret tronen. Et av Frankrikets største våpenlager og et landemerke. Hvorfor Bastillen? Fordi det er mektig. Se opp russ 2014, disse gutta er ikke til å disse med! For å følge med videre om hva slags kriger gutta i Bastillen er med på lik facebook siden dems <<HER>> og følg dem på instagram: Bastillen2014

Gutta har ikke bare et kult dekknavn, men sangen dems skuffer ikke den heller for å si det sånn! Her er det snakk om spenstig tekst, heftig beat og til og med lyrics på youtubevideoen så du kan synge med for full hals! De kommer også ut med en sang nr. 2 så stay tuned!Jeg føler gutta fortjener at dere ser på den, lærer den og synger den. For ikke å glemme å like både instagram og facebooken dems. Denne russetiden kommer til å bli heftig og det suger at jeg ikke er hjemme så jeg får sett alt 95'russen har å by på!

-Turi

0 kommentarer
27.09.2013

ANBEFALING: Prisoners


I går var jeg på kino og så filmen Prisoners. Ser at den ikke kommer til Norge før i Januar så dette kan jo være bra for dere!Det hele startet som en hyggelig thanksgiving middag, helt til de to jentene blir sporløst forsvunnet mens de er ute å leker midt på dagen foran huset. Det er en stor leteaksjon og masse oppmerksomhet rundt de to jentene, men ingen finner de noe sted. Den mistenkte RV-elskeren Alex blir løslatt, men var dette egentlig det riktige å gjøre? Forsvinninger, drap, selvmord, trusler, vold, slanger, hysteriske foreldre, utillitsfulle sheriffer og en detektiv som nesten blir gal av å finne svaret er store deler av filmen. Denne filmen er ikke særlig "skummel", men veldig intens. Alt i alt en helt fantastisk bra laget krimfilm som er mer enn verdt å se. Det ser også ut til å bli en film nummer 2. Oops, sa jeg for mye nå?

 

ER DETTE EN FILM DU KAN TENKE DEG Å SE?

-Turi

0 kommentarer
22.09.2013

Favorittsangene mineSammy Adams - LA Story

 


Taylor Swift - I Knew You Were Trouble <3

 


Envy - Am I Wrong

 


Arctic Monkeys - When the Sun Goes Down

 

Hva hører du på?

 

-Turi

0 kommentarer
18.06.2013

Anbefaling av gratis app


Hei!
I går ble jeg anbefalt en app som er helt fantastisk! Den heter Rando og er en bildedelingstjenste til både Androidtelefoner og iPhone. Det går ut på å ta et bilde, dette bildet blir sendt til en telefon et tilfeldig sted i hele verden. Når du har sendt et bilde får du igjen et bilde fra et annet sted i verden. 3/4 av bildene jeg har fått er fra Sør-Korea så vær så snill å last ned appen så jeg kanskje får Rando's fra et annet land enn Sør-Korea. Ikke at det er noe feil med Sør-Korea altså, men jeg går så lei av å se hvor fint vær de har :(

Har du hørt om denne appen før?

-Turi

0 kommentarer
06.06.2013

FILMANBEFALING: Hotel Transylvania


Heihei!
I dag har jeg vært på kino, og det var ikke akkuratt en voksen-film jeg så. Jeg er utroooooolig glad i animasjoner og det har jo kommet en ny animasjonsfilm nå som heter Hotel Transylvania. Virker ikke som om at så mange har hørt om den så tenkte jeg kunne skrive noen ord om den :-)

Filmen handler om en overbeskyttende far som elsker sin datter. For å beskytte henne best mot menneskeheten velger han å bygge et hotel for monstere som er godt beskyttet for mennesker. Hvert år kommer alle monsterene til hotellet for å feire datterens bursdag og på hennes 118 årsdag skjer det noe som aldri har skjedd før. Hun får endelig lov til å reise utenfor hotellets vegger, men hun kommer fort tilbake.

Plutselig skjer det noe uforventet. Et MENNESKE finner veien til Hotel Transylvania, og dette er ikke et enkelt menneske. Jonathan er en vimsete, klumsete og nysgjerrig gutt som kommer og "ødelegger" bursdagsfesten til datteren til Dracula i følge Dracula. En annen litt viktig ting er at ingen må få vite at Jonathan er et menneske, det vil nemlig sette hotellets fare. Det blir en bursdagsfest utenom det vanlige for å si det sånn...

Ja, jeg vet filmen har 7 årsgrense, men hallo, det finnes ikke morsommere filmer enn animasjoner. Elsker animasjoner, det er helt vilt. Synes filmen virkelig er verdt å se, den er gøyal, har en kjærlighetshistorie og viser virkelig et fint far-datter forhold! Dette er faktisk en av de bedre animasjonsfilmene jeg har sett, og jeg har sett maaaaaaaange :-)HAR DU SETT ELLER HØRT OM DENNE FILMEN?

-Turi

3 kommentarer
16.10.2012

JEG TRENGER DIN HJELP


Heihei! 
Jeg er helt plutselig blitt superintressert i å dra på konserter og musikaler, derfor trenger jeg din hjelp! Jeg er ikke verdens beste til å finne ut når, hvor og hvem det er som holder konserter og det hadde vært så bra om dere kunne hjulpet meg litt. Vet jo selvfølgelig om Justin Bieber i TelenorArena da, men vet liksom ikke om noen særlig andre... :( 


Spenstig bilde fra Florida as, NULL SMINKE *bare for å si det liksom*. 

VET DU OM NOEN KONSERTER I ENTEN NORGE ELLER SVERIGE?

-Turi

6 kommentarer
19.09.2012

HVORDAN JEG FÅR INSPIRASJON


Min hovedkilde til inspirasjon er ikke bilder fra wehearit. Det er hovedsakelig musikkvideoer som denne hvor jeg bare kan drømme meg vekk og se hvor intressante personene i den er. Og når jeg snakker om inspirasjon mener jeg både når jeg skal ta bilder og hvordan jeg ønsker å kle meg.

HVA GIR DEG INSPIRASJON?

-Turi

 

0 kommentarer
07.09.2012

Linkerunde - ble det deg?


http://eliseeforalltid.blogg.no


http://anitra07.blogg.no


http://mariegranaune.blogg.no/

-Turi

5 kommentarer
30.08.2012

LINKERUNDE


Heihei! 
Tenkte muligens dere er litt nysgjerrige på hv slags blogger JEG leser og/eller liker! Derfor kjører jeg igang en linkerunde nå! Legg igjen en kommentar under med link til bloggen din selvfølgelig og jeg tar en titt og linker deg i morgen!

ER DU MED?

-Turi25 kommentarer
28.08.2012

INSTAGRAM, TWITTER, SNAPCHAT


Heihei! I og med at jeg har så mange nye lesere kan jeg jo like gjerne introdusere dere for twitteren min, instagrammen min og snapchatten min! Jeg heter turiij på alle tre og det er bare å følge meg og sende meg masse bilder! Det er så koselig! Jeg oppdaterer instagram daglig, men nå som jeg reiser til Florida kommer jeg sikkert til å legge ut masse bilder derifra hver dag! :-) 

HVA HETER DU PÅ INSTAGRAM, TWITTER ELLER SNAPCHAT?

-Turi

24 kommentarer
04.07.2012

DEBORAH LIPPMAN - MERMAID'S DREAM


Heihei! Sorry for helt SINNSYKT DÅRLIG blogging i dag, men har vært ute å handlet inn litt småsaker som jeg skal ha med til Florida! Klarte forresten å overbevise mor om å kjøpe den fantastiske neglelakken ved navn Mermaid's Dream av Deborah Lippman. Jeg kan si dere en ting og det er at jeg ikke er noe fan av neglelakk på meg selv, men da jeg så den her ble jeg helt forelsket! Haha tidenes mest lættis bilder under her, men har ikke akkuratt planer om å bli neglmodell + at bildene ikke var spesielt gode, hehe! 

HAR DU EN NEGLELAKK DU LIKER SPESIELT GODT?

-Turi

11 kommentarer
26.06.2012

LUMIX DMC-FT3 UNDERVANNSKAMERA


Okei, var mange som ville se videoen der jeg har filmet med undervannskameraet mitt så her kommer det. Desverre er kvaliteten på den videoen her megadårlig i og med at iMovie fucka seg opp da den lasta over til youtube. 

Kameraet er veldig bra og jeg er fornøyd med det, det tåler fall fra 2 meters høyde, er støtsikkert og kan være under vann i 1 1/2 time. Etter 1 1/2 time i vann er man nødt til å rense det, noe som er litt dritt hvis du er på stranda i syden for da må du opp på hotellrommet for å rense det. Ellers tåler det all slags vann, ferskvann, saltvann og klorvann. Det har også mange innstillinger, det kan gjøre det alt fra lang og tynn til tjukk og liten. Vil anbefale dette kameraet, det er ikke veldig dyrt og er lett å ta med seg og ikke vanskelig å håndtere. Ellers har jeg hørt mye bra om andre undervannskameraer også!

En annen ting man kan gjøre er å kjøpe en aquapack du kan ta utenpå speilrefleksen din. Selv har jeg ikke erfaring med dette og er ikke helt sikker på om det fungerer. Har du erfaring med dette, TA KONTAKT! 

HVA SYNES DU OM VIDEOEN? 

-Turi

2 kommentarer
28.05.2012

NATTASANGER


  

   

  

HAR DU NOEN NATTASANGER Å ANBEFALE MEG?

-Turi

2 kommentarer
13.05.2012

TWITTER ANBEFALING


Heihei! 
Vil bare anbefale dere alle til å sjekke ut Vegard Magnus sin twitter! Han er seriøst kongen av twitter, ja han spammer, men han er jo så genial. Flere av tweetene hans har også vært på artige.no til og med!

 Dette er noen av tweetene han har fått på artige.no! Haha så følg han, han tweeter også om sine bussopplevelser ellerno. Veldig gøy å lese faktisk! Legg til @vegardmagnus på twitter! 

HAR DU NOEN Å ANBEFALE MEG?

-Turi

2 kommentarer
28.04.2012

Facebook @ Todays Outfit


Heihei! 
Ville bare informere alle dere om en facebookgruppe som er helt ny! Den heter Todays Outfit og poenget der er å legge ut outfitbilder for å gi hverandre inspirasjon! Siden er helt ny så den har ikke mange likes, derfor ber jeg dere om å like siden! Og ærlig talt, denne siden er mye mer seriøs enn Norges deligste 99'er, altså det skal ikke så mye til, men du skjønner poenget mitt! https://www.facebook.com/t0daysoutfit 


HAR DU LIKT SIDEN?

-Turi
 

1 kommentar
31.03.2012

JEG ER I INSTAMOOD


Heiheihei! Ville bare informere om at jeg er en heftig instagram oppdaterings jente! Så det er bare å følge meg @turiij !!!!

FØLGER DU MEG?

-Turi

1 kommentar
05.03.2012

Picture


-theaaa

0 kommentarer
06.02.2012

ANGÅENDE MEMBERS.COM


Ja for noen uker siden (??) så skrev jeg om members.com og inviterte en masse til å bli medlem av siden! MEN greia er at nesten ingen har registrert seg. Etter at jeg sendte inn søknad for dere skal dere ha fått en mail av members.com der det står at det bare er å logge seg inn! Og det er bokstavelig talt bare å logge seg inn. Du går inn på http://members.com skriver inn e-posten din og velger deg et passord! :-) Hvis du ønsker å bli medlem av members så kan du bare legge igjen mailen din under her :-) 


random quote, sorry for det.

-Turi

3 kommentarer
21.01.2012

Kjendiskjolene


Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere hva jeg synes om kjolen noen av kjendisene hadde på seg på idrettsgallen i går.

Therese Johaug og Marit Bjørgen

Jeg synes kjolen til Therese johaug var utrolig kul. Jeg vil si det er en typisk kjolefor hun, men jeg synes hun kler det veldig godt.

Marit Bjørgen derimot synes jeg hadde en litt for enkel kjole.hun brukte heller ikke noe smykker for å pynte opp kjolen.

Det kommer flere senere,

@@bildene er hentet fra vg//

Har du en annen mening ? Tell
Me!

-theaaaa

1 kommentar
08.01.2012
hits