WEEK 8/52: Kidnapped
Nok en snål vinkling fra meg, men dette her skal liksom forestille barn/ungdom som er fanget i en ekkel og mørk kjeller. Du legger sikkert merke til at "barna" er nakne, noe som tyder på overgrep. Ekkelt tema denne uken, sorry, men det er det jeg synes er morsomst å fotografere! Haha! 

HVA SYNES DU OM DENNE UKENS TEMA?

-Turi

7 kommentarer
01.07.2012

WEEK 7/52: FriendshipEn ekte venn er en person du kan le med og er en som får med deg på de mest sinnsyke tingene. Hva er en god venn for deg?

HVA SYNES DU OM DENNE UKENS TEMA?

-Turi

14 kommentarer
24.06.2012

WEEK 6/52: Precious BirdHVA SYNES DU OM DENNE UKENS BILDE?

-Turi

19 kommentarer
17.06.2012

WEEK 5/52: Freedom


Denne ukens tema er "freedom". Sikkert en litt rar måte å vise dette via løvetann, men jeg prøver! Okei, de hvite greiene er på en måte fanget helt til vi blåser på de og de blir frie og får "oppleve resten av verden". Prøver også å illustrere at det skal så lite til for å "hjelpe" noen. Er også litt småkleint at jeg er modell for meg selv omtrent hver eneste gang jeg tar temabilder! Noen som melder seg? Er også veldig åpen til forslag til neste ukes tema. 

HVA SYNES DU OM DENNE UKENS 52 WEEKS BILDE?

-Turi

10 kommentarer
10.06.2012

WEEK 4: SleepingNei, jeg har ikke farget håret mitt blått, men synes det "passet". 


HVA SYNES DU OM BILDET?

-Turi

5 kommentarer
03.06.2012

WEEK 3: Fairytale


Tema for denne uken er "eventyr", skrev fairytale fordi alt høres kulere ut på engelsk enn på norsk, haha! Dere ser kanskje ikke hva som er så eventyraktig med det bildet her, men dette er da et bilde av kjære rødhette. Det er kanskje ikke den rødhette man kjenner best til, men jeg tror faktisk at rødhette har noe ondt rundt seg.... Nok en gang skal dere få lov til å bestemme tema, ukens heldige "temabestemmer" ble Gloria! Har også en del fler bilder så er dere keene på å se de så bare si ifra! 

HVA SLAGS TEMA SKAL JEG HA NESTE UKE?
HVA SYNES DU OM BILDET?

-Turi 

 

4 kommentarer
27.05.2012

WEEK 2: Søvnløs


Neste ukes tema skal dere få lov til å bestemme! Så kommenter i vei :-D 

HVA SYNES DU OM BILDET?

-Turi

5 kommentarer
20.05.2012

WEEK 1: Anger
Ja okei, nå har Linda og jeg startet med noe som heter 52 weeks. Det går ut på at vi tar et litt mer gjennomført bilde i uken og legger det ut hver søndag (????) Vi kommer nok til å velge litt forskjellige tema, sjekk ut Linda sin blogg for å se hennes bidrag denne uken! Det var superfett! Ellers så utvider jeg spørsmålsrunden min en uke til så jeg kan få maaaaaaaange fler spørsmål! 

HVA SYNES DU OM DETTE PROSJEKTET?

-Turi

1 kommentar
13.05.2012
hits