TRAVELT SOM F


Heihei!
Når dere leser dette er jeg på vei til Pismo Beach, fordi familien skal på camping! Har desverre vært alt for dårlig på bloggfronten, men til mitt forsvar har jeg hatt det alt for travelt! Begynner også å blogge litt på engelsk så de internasjonale leserene mine forstår litt mer! :-)

//If you go to the end of this post I've written a part in english.//


Siden sist har jeg faktisk kommet med på skolens Varsity Basketballag! Er kjempegøy og har blitt god venn med mange av jentene allerede. Basketball er faktisk drittvanskelig og komplisert for ei skikkelig håndballjente. Haha, trodde egentlig ikke det skulle bli en stor utfordring, men der tok jeg feil. Har hatt treninger i 2 uker nå, 5 dager i uka og jeg begynner å forstå mer hvor på banen jeg hører til! Begynner også å få til litt mer, må bare få gjort noe med de dårlige vanene mine med litt for mye kroppskontakt og skritt hahah!

Ellers har det jo også vært Halloween, det var faktisk veldig gøy og Halloween i statene levde virkelig opp mot forventingene mine! Her snakker vi masse dekoroasjoner, opptil flere haunted houses som folk hadde laget og mer godteri enn jeg kunne drømme om! Basketballaget hadde også carwash for å tjene inn penger og fyttikatta så mange biler vi vasket og for en fortjeneste det ga! Guri malla! Dette var min andre car wash jeg har vært på. Min første var i Florida i fjor hvor vi samlet inn penger til en kirkegruppe som jobbet for å hjelpe folk som sliter økonomisk etter naturkatastorfer. Må si den beste var den med basketballaget i og med at vi vasket biler absolutt hele tiden og at det ikke var så innihampen varmt i forhold til midtsommeren i Florida haha!

Var også i Universal Studios på Fright Night, noe som resulterte i å bli en utrolig morsom kveld! For de som ikke vet hva Fright Night er så er det at de har gjort om attraksjonene/studioene til Haunted Houses inspirert av forskjellige tv-show og filmer. Vi gikk inn til Insidious huset, var utrolig redd i køen og vurderte å gå ut. JEG ER SÅ GLAD JEG IKKE GJORDE DET. Det var seriøst så gøy å se hvor redd alle sammen var, jeg lo meg ihjel. Vi er jo en haug med livredde utvekslingsstudenter. Vi gikk også inn i Black Sabbath mazen (ett rockeband), det var veldig gøy og fascinerende i og med at det var 3D og du visste ikke hva som var ekte eller ikke. Jeg er veldig fan av The Walking Dead, så var utrolig kjipt at vi ikke hadde tid til å gå inn der. Var liksom derfor jeg dro dit, men samme det, er køen 3 timer lang så har man rett og slett ikke energi. Var et par folk som både besvimte og kastet opp i køene så tror ikke vi hadde taklet å stå i en 3 timer lang kø uansett. Får dra tilbake en annen gang! :-)

 

Tenkte også jeg kunne kjøre en spørsmålsrunde siden jeg har kommet mer inn i hele greia med utveksling ogsånn. Er jo sikkert et par nysgjerrige lesere håper jeg. Lover også at jeg skal blogge så mye tiden strekker til. Er litt kjinki med 2 timer trening mandag til fredag, skolearbeid og masse greier i helgene! Egentlig burde det jo bli lettere å blogge siden jeg gjør så mye, men vi får ta det som det kommer eller hva?

 

//TO ALL MY INTERNATIONAL READERS!!!

I haven't been blogging in a while, because I've had a looooooot of stuff going on! Basketball, activities with the organisation, halloween and of course the school work we all love. I'm going to write in english in the end off all my posts so you guys can understand it, doesn't this sound great? At the moment I'm having this questionary on this post so if there is anything you're wondering about, just leave a comment!//

ER DET NOE DU LURER PÅ?

-Turi

#explorius #utveksling #usa #california

2 kommentarer
08.11.2013

T sier:

Jeg er midt oppi søknadsprosessen selv, og skal dra til USA neste år! Gleder meg selvfølgelig kjempemye. Men jeg lurer på en ting! Kan du spørre vertsforeldrene dine (hvis du ikke vet det fra før) hvorfor de valgte akkurat deg? Hva skrev du i brevet? Er veldig nervøs på hvordan jeg skal fremstille meg selv, liksom. Hehe:)


Turi i California sier:

T: Heihei! Så spennende! Familien sa til meg at ut ifra interessene mine lignet jeg veldig på den første utvekslingsstudenten de hadde, og de var en kjempebra match, eneste er at jeg reiser med select så jeg fikk tilbudet om å velge jeg også. Ut ifra VELDIG lite informasjon om familien. Beklager så mye for veldig sent svar, men har hatt en liten pause her. Håper å få høre mer fra deg, prosessen din og ikke minst året ditt!


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits