REBELS VS. BULLDOGS


Heihei!
Gårsdagen var faktisk veldig bra! Startet først med skole noe som ikke er så jævla gøy, men det var jo fredag så hvem bryr seg om det? Etter skolen dro jeg til Cassie i Blue Crew for å hjelpe til med å forberede til fotballkampen senere på kvelden med Blue Crew. Var utrolig koselig siden jeg ikke hadde møtt så mange fra Blue Crew før, føler liksom jeg er litt mer med nå og at jeg ble litt bedre kjent med de. Mens vi var der spurte Garret meg om jeg ville være med han og Big Carlosss og se på Vitus (en venn av Garret) sin boksekamp.

Jeg har jo aldri sett en boksekamp i hele mitt liv, men det var sinnsykt gøy faktisk. Ikke at vi fikk sett Vitus da, siden vi måtte rekke å få med oss noe av fotballkampen.HÅPER DU KNUSTE MOTSTANDEREN DIN DA VITUS, selv om han så kjempeskummel ut. Serr jeg ville aldri prøvd meg på boksing i hele mitt liv, og jeg vil heller ikke yppe på 7-åringene som bokset der en gang.

Så kom vi oss endelig på fotballkamp (etter at jeg spanderte burger fra Wendy's på Garrgarr og Big Carloss som takk for at dere vil henge med meg). Vi ledet ganske bra mot erkerivalen vår Bulldogs (Highland High) og bortetribuna var helt fullpakket så var utrolig god stemning! Halftime kom og vi ledet fortsatt ganske bra. Men så BÆM!!!!! De tar oss igjen, kampen er snart ferdig og i siste sekund står det 33-33!!!!!!!! Herregud, trodde vi alle kom til å dø. Det var skummelt, jeg var redd. Også blir det overtidsspill og BÆM Bulldogs leder 39-33, og BÆM så får de ett poeng til! Og alle på bortetribuna tisset på seg, også er det vår tur til å ha ballen, og BÆM vi ligger likt (tror jeg) også BÆM får vi ett poeng til på ett eller annet vis og VI VINNER!!! Herregud jeg har aldri vært så glad under en fotballkamp før, aldri jeg lover pinky swear. Også dro vi hjem da.


Cassie og Garrgarr


Disse er bare 7 år


Blue Crew!!SEIERSBRØL!

 

ER DU SPORTSENTUSIASTISK?

 

-Turi

0 kommentarer
12.10.2013

Legg gjerne igjen en kommentar:

hits