NIGHT CRUZIN' WITH DALLIN


Hola!
I går gjorde jeg ikkeno og jeg kjedet meg veldig, så jeg tekstet Dallin og sa jeg kjedet meg, også sa han jeg kunne komme over til huset hans siden han kjeda seg og, for et sammentreff. Vi gjorde ikke noe spess, vi så på bilder og videoer på telefonene våre og viste hverandre ting. Også skulle han prøve å lage seg middag, men det klarte han ikke, så han lagde frokost i stedet. Er noe med disse mormonene altså (Dallin er mormon og han er den beste mormonen everrrr). Etter Dallin hadde spist frokost fulgte han meg et stykke på veien hjem og da hadde vi photoshoot liksom. Synd da at han faila på nesten alle bildene siden han hadde fingeren over biltzen. Dallin er en av guttene jeg føler jeg faktisk er VENN med og som ikke er noe annet, det er superkomfortabelt! Skal skrive ett innlegg senere her om hvordan guttene er og hvordan det generelt er med dating!
Jakken min er fra Forever21 om noen lurer! Synes dere forresten jeg skal legge ut mer outfitbilder?


Dette er Dallin!

I dag skal jeg på fotballkamp igjen og tar selvfølgelig med kameraet mitt! Vi skal spille mot erkerivalen vår så dette blir kjempegøy!

HVA ER DINE PLANER FOR FREDAGSKVELDEN?

-TURI

3 kommentarer
11.10.2013

sier:

Legg ut mer outfit bilder !!:)


Lise sier:

Hallo!!!!!! Helt til å begynne med at denna bloggen er den feteste bloggen på hela blogg, ingen løgn! Jeg må bare si unnskyld for at jeg ikke har kommentert før men nokken gungar så er man barre littegrann trøtt så ender man opp med å la være. Det er jo nemlig kjempe mange uhøflige som poster og kommenterer. Jeg har selv opplevd uhøflige komenterer da jeg hadde side. Det var utrolig ubehagelig. Jeg håper veldig at du ikkje får noen uhøflige kommentarer og at du får tusen ganger flere søte komenterer. Fordi jeg har lagt ned side tykjet jeg at jeg skulle poste ein lenke til ein quiz som jeg akkurat har meldt meg på. Premien er et gave kort. Jeg håper veldig mye at jeg viner, men hell så håper jeg at du skal! Det hadde vært veldig kjekt om du meldte deg på!


Anne-Marte sier:

Å jeg er misunnelig på deg! Var selv på utveksling til Palmdale for noen år siden, gikk på Highland! nyt året for det går utrolig fort.


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits