SVAR SPM-RUNDE UTVEKSLING


Vertsfamilien


Åssen er vertsfamilien din?
Vertsfamilien min er helt fantastisk! Den består av vertsmor, vertsfar, Meagan (21), Madisen (17) og Brooke (15). Jeg deler også rom med Marianna fra Brazil. I tillegg er det rene dyrehagen her og jeg elsker det! Vi har 4 søte chiuauaer, 1 hund vi ikke vet hva slags rase er, 1 katt, 2 undulater, 1 skilpadde og 1 papegøye!

Vertsmor er også fra Filipinene så hun lager kjempegod mat og som regel er den sunn! Kanskje jeg er så heldig at jeg ikke legger på meg 30kg mens jeg er her alikevel.... Hehehe

Er du fornøyd med familien?
Jeg er superfornøyd med familien og tror helt ærlig ikke jeg kunne fått en bedre match!

Er vertsfamilien din bra?
Ett ord: JA


Madisen og meg, hjerteeeeee!! Hun dreper meg sikkert for at jeg la ut dette, heheheheh


ORGANISASJONEN

Hvilken organisjasjon reiser du med og er du fornøyd med den?
Jeg reiser med explorius, men når du reiser med explorius får du en underorganisasjon. I og med at jeg er med i select high school programmet dems har jeg underorganisasjonen Educatius. Selv har jeg ingen dårlige erfaringer med noen av partene, eneste dårlige jeg har å si er at det kan ta litt tid å få kontakt med Explorius i Norge (altså før jeg reiste), men når du først får svar får du vledig nyttige svar. Og slapp av det tar som regel ikke mer enn ett par dager å få svar på det lengste som jeg har opplevd!

Anbefaler du å reise med disse?
Ja, jeg anbefaler å reise med de i og med at jeg ikke har hatt noen problemer selv. Jeg kjenner noen folk med skrekkhistorier, men jeg tror de fleste organisasjoner har noen skrekkhistorier fra utvekslingsstudentene. Det er synd, for det er ofte de vi får hørt mest om.....


Dette er alle utvekslingsstudentene med Educatius som organisasjon i Antelope Valley School Distirct.


FOLK OG KULTUR

Hvordan er kulturforskjellene?
Kulturforskjellen er litt mindre enn jeg trodde, MEN så tilpasser jeg meg veldig lett og som regel uten å legge merke til det selv....

Kan du lage et Norge VS Amerika inlegg?
Det kommer!

Åssen er folkene der nede på oppførsel i forhold til Norge?
Hmm, altså tenåringene er ganske like på oppførsel her som i Norge. Svarer foreldrene likt osv. Ellers gjør de mer husarbeid her enn det jeg er vandt til og det er ikke normalt å sitte på rommet sitt.

Hvordan er amerikanere?
Amerikanere lever opp til ryktet sitt med at de er veldig hyggelige. På skolen for eksempel kommer det folk bort og bare "Nice pennyboard" "Nice watch" osv... Kom til og med ei bort til Farwa og sa hun synes hun var så pen og at det ville gjort dagen hennes om hun fikk en klem av henne. Det er også veldig lett å bare starte en samtale med folk du møter på gata om du rusler i for eksempel Hollywood eller bare inne på en butikk. Stod sikkert 20 minutter inne på Zumiez og snakket med betjeningen om alt mulig for noen dager siden. Og amerikanere er ikke så feite som folk skal ha det til, follk er VELDIG opptatt av å ha bra kropp og ha et pent ansikt, selvfølgelig med noen unntak.

Har du fått venner?
JA JEG HAR FÅTT VENNER!!! Jeg har blitt veldig close med ei jente som heter Talia, og et par andre folk som vi henger med i lunsjen, men Talia er den eneste jeg har vært med på fritiden så langt. Ellers har jeg blitt veldig close med de norske jentene her, spesielt Farwa.

Er guttene kjekke?
HAHAHAHAH, jeg savner norske gutter dere. Var det svar nok?


Talia <3


SKOLE

Hvilke fag har du valgt?
English 12, Multimedia and Contemporary Design 2, Civics :((((, Visual Imagery, Studio Art 2D AP, U.S History

Har du dresscodes på skolen?
Ja desverre, jeg hater det. Har ikke engang lov å gå i tanktopper liksom. Mange som bryter reglene da, men jeg vil ikke risikere å bli ferska av securityen på skolen og få gjensitting. Securytien skremmer meg litt hahah.

Får du godkjent året?
Det vet jeg ikke før jeg har fullført skolen her.

Hva gjør du neste år ?
Neste år går jeg forhåpentligvis i 3. klasse på Ringsaker Videregående, eller i 3. klasse på Katta eller i verstefall 2. klasse MK opp igjen.


Her er da klasserommet jeg tilbringer halve skoledagen min i. Se på det ræva fotostudioet i hjørnet da, vandt til Kattaluksus vett.....


ANDRE TING

Er du fornøyd så langt?
Jeg er veldig fornøyd så langt selv om jeg savner mye av friheten jeg hadde hjemme i Norge.

Er du glad for at du dro?
Jeg er veldig glad for at jeg dro, har lært utrolig mye allerede om både meg selv og andre ting.

Savner du den gutten du drev på med før du dro til USA?
For å være ærlig.. Nei.

Savner du vennene dine i Norge?
Ja, herregud kan ikke alle bare hoppe på neste fly!

Kan du lage videoblogg så vi får se huset ditt der nede?
Jeg tror ikke jeg vil vise huset, men en roomtour kan jeg få til! Jeg skal også begynne å filme mer og lage videoblogger til dere jevnt og trutt!
Mange utelatt, men ingen glemt

 

FIKK DU SVAR PÅ DET DU LURTE PÅ ELLER HAR DU FLER SPØRSMÅL?

 

-Turi

0 kommentarer
23.09.2013

Legg gjerne igjen en kommentar:

hits