RHODOS DAG 3: Butterfly Valley


Heihei!
I går leide vi bil så nå har vi bil i 3 dager så vi får kjørt litt rundt og sett mer enn bare bassenget ved hotellet! Vi skulle til en strand på andre siden av øya, liksom tvers over. Og på vei dit kom vi over noe som het Butterfly Valley oppe i fjellene. Vi gikk inn og det var så hyggelig der! Butterfly Valley er en "sommerfuglpark" på en måte. Sommerfuglene er ikke buret inne, de kan fly fritt hvor de vil, men Butterfly Valley er stedet der sommerfuglene trives best så de holder seg der tydeligvis. Vi kjørte videre til stranden og den var såååå mye finere enn stranden litt nedenfor hotellet. Kjipt at det ikke var bølger der da, det hadde gjort stranden komplett og jeg hadde satt prikken over i'en. Heh.


Altså de greiene på det treet her er sommerfugler.


Altså det er vanskeligere å ta bilde av sommerfugler enn man tror. Det her er ett av MANGE forsøk på å fange sommerfuglen i fokus.
Som dere ser er det ikke bare sommerfugler i Butterfly Valley, men også salamandere (?) og utrolig nok krabber i den lille bekken som renner nedover hele området.
Man går på sånne stier eller veier som er utrolig sjarmerende, steintrapper og steinsti, det er ikke lov å gå over gjerdet forresten. Butterfly Valley slynger seg langt oppover i fjellene aka et par kilometer.


Seeeeee så lyst hår jeg har fått!!!!! Jukser litt da, bruker sånn blondineshampoo og balsam, hehehehe.

Nå må jeg løpe fordi, heh vi skulle sitte i bilen og dra for et kvarter siden. Bloggen er viktigere vettu.

 

HVOR BEFINNER DU DEG NÅ OG HVA GJØR DU?

 

-Turi

2 kommentarer
07.07.2013

sara sier:

Hei det såå veldig delig ut

Men er litt sen men det ang språkreise????

Søkte litt rund og kom inn på en av dine gamle innlegg der du var på en fest med de du hadde dratt på språkreise med. På et av bildene hadde du kommentert *Bjørnar, Ida, Carina, Lema, Ingro, Zeid (EF staff) og meg :-) Zeid er han som valgte at jeg skulle vinne tur til Florida i sommer, tusentusentusen takk! * Hahah virker veldig creepy men du skrev valgte at jeg skulle vinne ? Kan du si litt om det ? var det en konkurranse, vil på språkreise til calfornia !!!! Noe sykt !!!!! men er såååå dyrt og finner ingen konkurranser på nett trenger virkelig litt hjelp ? Seter såå sykt stor pris på det:)


Turi i California sier:

sara: Heihei! Ja det var en bloggkonkurranse på EF sin facebookside :-) Først var det bare sånn vanlig stemmegreie, og de 5 med mest stemmer kom i en finale der TCMN, Tuvaw, TOPP og blant annet Zeid fra EF plukket ut vinneren :-) Det er bare å se litt rundt, men er ikke vanlig at konkurransene kommer så tidlig, den konkurransen jeg var med på startet i Mai og sluttet en og en halv uke før avreise :-)


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits