KONKURRANSE: VINN BILETTER TIL HMF 2013


Heihei!
Jeg har fått billetter til Hamar Music Festival 2013 (nå på torsdag) og har desverre ikke mulighet til å reise selv. Derfor tenkte jeg at jeg kunne gi de til en av dere! Det er 2 biletter og de som skal opptre på torsdag er Rydell og Quick, Sirkus Eliassen og Vinni. Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er å skrive om din beste konsertopplevelse eller hva din drømmekonsert ville vært! Lett som bare det, kjør på!

Konkurransen avsluttes i morgen (onsdag) i 12-tiden.Bare bevis på at jeg har to billetter som skal deles ut!


Vi lever jo i den såkalte "meg-generasjonen" så her er meg da.

Lykke til alle sammen!

 

-Turi

5 kommentarer
18.06.2013

Kristin Lehne sier:

Min beste konsertopplevelse var Justin Bieberkonserten i april. Jeg hadde aldri vært på en ordentlig konsert før det, så det var utrolig gøy og en utrolig stor opplevelse! Jeg skal også på Macklemorekonsert i oktober og håper opplevelsen blir minst like bra, hvis ikke bedre :)


mariaschjerpen sier:

Min beste konsertopplevelse var på Briskebyturneringkonserten for noen uker siden! Jeg fikk ta på Stian Blipp, fikk klem av BYZ, og snakket med Tone Damli! Jeg er LITT kjendisgal så det her var helt syyyykt


Cecilie sier:

Beste var vel da jeg var på G N' R konsert i Oslo. Villeste tilstanden jeg har vært borti!!


Taina sier:

Min beste konsertopplevelse var da jeg så Justin Bieber i Oslo 16. April! Han er vælas diggeste og så flink til å synge!!


Hanna, hu i klassa! sier:

De siste tre månedene har jeg vært på tre store konserter. To av dem var med to av verdens største stjerner; JB og QueenB. Likevel ble jeg mest imponert av Karpe Diem sin konsert i spektrum. Her holder egentlig ikke ord, men jeg skal prøve. Ryktene skal ha det til å være en av Norges største hiphop-øyeblikk med 6'ere på terningen fra de største avisene. I was there. Gutta dro på med et fenomenalt sceneshow og lyd og lys som overgår en MKjentes drøm. Etter to timer med alt fra intimkonsert, harpe, stagediving og fyrverkeri var kvelden komplett! Stemningen i salen var den sykeste. Alle menneskene samlet for én felles interesse som slo Oslo ut av bakkekontakt. Livet var bra den kvelden. Hver gang jeg hører på karpe nå får jeg den bestestesteste følelsen tilbake - og DET er det få som klarer. Selv ikke Bieber.


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits