MAT DEILIGE MAT


Mmmmmm god dag!
I går fikk jeg ikke blogga, men det driter jeg i, blogger da jeg får tid jeg :-) Var i Oslo i går (igjen). Er i Oslo hele tiden nesten nå, vært mer der de siste to månedene enn det jeg har vært tilsammen hele livet sikkert (neida). MEN SAMMA DET, INGEN BRYR SEG OM HVOR MANGE GANGER JEG HAR VÆRT I OSLO LIKSOM. I går var jeg i Oslo på klassetur, og brukte alle pengene mine på mat fordi jeg elsker mat over alt på jord. Hvis dere vil vite gårsdagens spiseting så kommer det her:

FROKOST: Mc Donalds (beste stedet) LUNSJ: Kaffebrenneriet MIDDAG: Hard Rock Cafe GOSJ(aka godteri): Deli De Luca seff. Fikk forresten gratis ting fra Deli i går, det var best.

Vi spiste jo ikke hele dagen da, måtte jo få noe skolerelatert ut av dagen. Først var vi på Nobel Fredssenter for å se på en fotoutsilling som var helt amazing, jeg gjentar AMAZING. Det var bildeserier som fortalte historier og mye av det var ganske rørende. Etter dette dro vi på Fotografiens Hus, noe som var helt greit. Var en mann som snakket til oss der, men desverre sa han ikke så mye om utsillingen som hang fremme så det ble litt kjedelig. Vi dro også på Stortinget og jeg vedder en hundrings på at de omviserne der har pugga på et manus!!! De sa jo akkuratt det samme som sist jeg var der, men greit med repetisjon da. Og helt til slutt var vi på musikal!!!! DEN VAR SÅ BRA! Vi så på musikalen om Oliver Twist og barnene som spilte i stykket var så utrolig skjønneeeeeee ååååååå smelter.


Synes denne bollen som liksom skulle inneholde kanel så god ut da så jeg kjøpte den. Fant jo fort ut at den skal jeg ikke kjøpe mer, den smakte ikkeno. Bare luft.


Dette er oss da. Ingvild, meg og Sigrid. Koselig at noen endelig ville stille opp på bilde med meg så det ser ut som at jeg har venner :-D (haha jeg har venner altså slapp av)

Også brøt vi den litt mainstream-greia om å stikke på Fridays så vi gikk på Hard Rock i stedet, hehe angrer ikke! Det er jo rene museumet.


Jaja, vi på MK er kjent for å være sosiale. Dette er før vi skal på musikal da.
Tror Sigrid blir glad for at jeg legger ut dette bildet her, det er før musikalen vi gleder oss


Også her er bare meg da, siden det alltid må være et bilde med bare meg, siden dette bare er min blogg. JEG KØDDER hva er det jeg holder på med. Men tenkte kanskje dere ville se den kule olajakka mi og ikke minst lua.

GJORT NOE SPENNENDE I DET SISTE?

-Turi

0 kommentarer
12.04.2013

Legg gjerne igjen en kommentar:

hits