FILMANBEFALING: Hotel Transylvania


Heihei!
I dag har jeg vært på kino, og det var ikke akkuratt en voksen-film jeg så. Jeg er utroooooolig glad i animasjoner og det har jo kommet en ny animasjonsfilm nå som heter Hotel Transylvania. Virker ikke som om at så mange har hørt om den så tenkte jeg kunne skrive noen ord om den :-)

Filmen handler om en overbeskyttende far som elsker sin datter. For å beskytte henne best mot menneskeheten velger han å bygge et hotel for monstere som er godt beskyttet for mennesker. Hvert år kommer alle monsterene til hotellet for å feire datterens bursdag og på hennes 118 årsdag skjer det noe som aldri har skjedd før. Hun får endelig lov til å reise utenfor hotellets vegger, men hun kommer fort tilbake.

Plutselig skjer det noe uforventet. Et MENNESKE finner veien til Hotel Transylvania, og dette er ikke et enkelt menneske. Jonathan er en vimsete, klumsete og nysgjerrig gutt som kommer og "ødelegger" bursdagsfesten til datteren til Dracula i følge Dracula. En annen litt viktig ting er at ingen må få vite at Jonathan er et menneske, det vil nemlig sette hotellets fare. Det blir en bursdagsfest utenom det vanlige for å si det sånn...

Ja, jeg vet filmen har 7 årsgrense, men hallo, det finnes ikke morsommere filmer enn animasjoner. Elsker animasjoner, det er helt vilt. Synes filmen virkelig er verdt å se, den er gøyal, har en kjærlighetshistorie og viser virkelig et fint far-datter forhold! Dette er faktisk en av de bedre animasjonsfilmene jeg har sett, og jeg har sett maaaaaaaange :-)HAR DU SETT ELLER HØRT OM DENNE FILMEN?

-Turi

3 kommentarer
16.10.2012

♠Tuva sier:

Jeg har ikke sett den, men har suuper lyst! Den ser utrolig morsom ut. Aldersgrensen stopper meg så absolutt til å se den xD Etter at jeg fikk vite av selena gomez(i et intervju) at hun skulle være stemmen til hun jenta som har bursdag fikk jeg lyst til å se den :P


Irene - kommenter gjerne tilbake :) sier:

Jeg har ikke sett den, men det høres mooorsom ut!


Anna sier:

Den er veldig moro!!! Vil gjerne se den igjen!


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits