ØRLITE FRAVÆRENDE


Heihei alle søte små som har lest bloggen til tross for at jeg ikke har blogget!
Noen av dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke har blogget så mye og så bra den siste uken. For det første så hadde vi en oppgave på skolen forrige uke som jeg rett og slett ble helt slukt av og for det andre så har jeg vært hos besta i helgen uten internett. Jeg kan love dere at jeg er tilbake igjen nå da! :-D Tok et par bilder hos besta da, tenkte jo litt på dere ;*HVA ØNSKER DU Å LESE OM?

-Turi

3 kommentarer
09.10.2012

Nina - VINN 5000 KRONER GAVEKORT! sier:

Skikkelig bra blogg du har laget! Liker godt bloggere som tar bloggen litt seriøst, og prøver å lage den litt fin og ikke bare sånn helt vanlig. Litt annerledes med gode bilder og god tekst osv. Føler liksom at man bryr seg litt mer om oss som leser da. Og da blir jo det gøyere å kommentere og lese den også!! Kjempe bra!

Men du! En annen ting, jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, hvor du kan vinne et Star Tour gavekort på 5000 kroner! Har du lyst til å delta? Hadde satt stor pris på om du hadde giddet. Det hadde også vært helt fantastisk om du kunne laget et blogginnlegg om den så flere får det med seg :-) Tusen takk på forhånd!!!!


Sifre sier:

fiiint bilde!


Marthemea sier:

Så fint bilde!


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits