JEG TRENGER DIN HJELP


Heihei! 
Jeg er helt plutselig blitt superintressert i å dra på konserter og musikaler, derfor trenger jeg din hjelp! Jeg er ikke verdens beste til å finne ut når, hvor og hvem det er som holder konserter og det hadde vært så bra om dere kunne hjulpet meg litt. Vet jo selvfølgelig om Justin Bieber i TelenorArena da, men vet liksom ikke om noen særlig andre... :( 


Spenstig bilde fra Florida as, NULL SMINKE *bare for å si det liksom*. 

VET DU OM NOEN KONSERTER I ENTEN NORGE ELLER SVERIGE?

-Turi

6 kommentarer
19.09.2012

cchriiz sier:

Brad Paisley i November.. :D


Stine sier:

Chris Brown, 17 November. I Telenor Arena :-)


Benjamin sier:

billettservice.no


Lisa sier:

dra på chris brown eller usher!! tror du finner billetter på billettservice.no :)


Ingrid sier:

Konserter er fantastisk og det beste man kan bruke pengene sine på. Vet ikke hvilken musikk du liker og da heller ikke hvilke konserter du kan være interessert i å dra på, men anbefaler deg i hvertfall å ta deg en tur eller to på festivaler neste sommer! Trenger ikke være store som Hove og Roskilde, der man må campe osv osv. Finnes så utrolig mange bra festivaler i Norge i dag, og det er også ofte ganske billig med tanke på hvor mange konserter man får for prisen. Var selv på Jugendfest i Ålesund i august i år med blant andre Avicii, Kaizers Orchestra, Lars Vaular, LidoLido, Maria Mena og Mikhael Paskalev, og det var helt fantastisk!


Sigrid Elise sier:

Hvis du melder deg inn i livenation.no får du mail (om du ønsker det) om ulike konserter i norge. du kan også se i utlandet. og du får mulighet til å kjøpe biletter på forhåndssalg.


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits