"Du må være hore og fattig for å gå på MK"


Heihei! 
Kommer med et lite sinna innlegg her fordi jeg virkelig bare må få noe ut. Som de fleste sikkert har fått med seg har jeg begynt på media og kommunikasjon. Et hjelpemiddel som er veldig praktisk å ha på media er en pc med smarte løsninger, akkurat dette har den vidunderlige pc'n som en såkaldt Macbook er et veldig godt eksempel på. I og med at det kun er media som får det, blir de som kun får en dårlig dritt HP (som faktisk fungerer helt utmerket til arbeidet de gjør på den spesielle linjen) rimelig sjalue. Om ikke så virker det hvertfall sånn. Jeg skjønner jo at det svirrer litt sjalusi, for ja, det er tydeligvis litt status å ha mac. Hvorfor er det så status å ha mac? Jeg bryr meg rett vest om en person har mac eller pc. Grunnen til at jeg har mac er fordi det er det jeg foretrekker best og jeg er vandt til å bruke det. Det hadde blitt helt unatrurlig for meg å bytte over til en pc med windows.

Er  du sjalu, greit, bare vær det, men plis hold det litt for deg selv og vær litt mer diskre.Fikk en kommentar på et bilde jeg la ut der det stod "horer" greit nok det, jeg skjønner at det er ment som kødd, men hore, ærlig talt. Så også en kommentar der det stod: "De har dårlig råd ellers, så blir de geeks på skolen og søker MK." Kommentaren er jo grei i seg selv, men dere må ikke tro at de som går på MK i min klasse ikke intresserrer seg i det som angår faget, for jeg kan si med hånden på hjertet at det var ganske mange som har hatt mac før og over halvparten hadde eget kamera, noe som igjen resulterer til interresse i faget. Takk for meg. Peas out motherfuckers. Seriøst jeg veiver med hvitt flagg her. Måtte bare få ut litt hva jeg føler angående den saken her, dette er MINE meninger og jeg mener på ingen måter å HENGE UT noen, de eksemplene over her er bare EKSEMPLER for å vise litt av situasjonen. Og hvis du følger meg på twitter, please, twitter er til for å overreagere, chill out bro. 

-Turi 

4 kommentarer
27.08.2012

Kristine ✝ sier:

Jeg går media i Gausdal, vi har vanlig hp pc, litt større enn mange andre linjer, men i Oppland så har de ikke råd til å gi oss på media mac. Den dataen vi har fungerer helt greit, vi har cs-adobe pakken som vi trenger og greier oss fint. Men dere er veldig heldige med mac, som slipper bluescreen og alt det tullet.

Men enig, å kalle noen hore for de får mac på skolen, er helt unødvendig.

Håper du koser deg masse på media!


aeternum sier:

når jeg gikk påmedia det ene året, fikk vi ikke pc at all,så vi fikk vær våres "faste "stasjonære ved pultene.. som brukte ti min på å åpne photoshop, mens de andre fikk egne bærbare O.o


Inga sier:

Kunne ikke vært mere enig! :-)


Mina sier:

Haha, enig, folk er greit sjalue! Flaks for min del at jeg har mac fra før, så kan bruke det som skolepc selv om jeg ikke går media:-D


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits