SVAR SPØRSMÅLSRUNDE FLORIDA: Etternølerne


Heihei!
Her er siste del av spørsmålsrunden ang. språkreisen min til Florida. Det er selvfølgelig mulighet til å spørre meg flere spørsmål, men dette bør dere da ta personlig med meg. 

Om man velger classic i stedet for international, kommer man på samme sted som du var på?
Var ingen som gikk på classic kurs der jeg var som jeg vet. Jeg vil ikke anbefale dere å reise på classic, ha litt bein i magen å reis på international i stedet! Myyeee kulere å få venner fra andre land, og dessuten lærer du mye mer språk da :-)  

Må man fremføre ting foran andre, eller slipper man det hvis man har fremføring frykt?
Man må desverre snakke litt foran andre da man er på språkreise, men det er ingen big deal og ingen dømmer deg om du sier noe feil. Bare tenk at dette er en flott mulighet for å lære mer, er ikke noe å være redd for! :-)  Hvis du absolutt ikke vil fremføre anbefaler jeg deg å si ifra til læreren din enten før eller etter time. 

Tror du dem som har lese- og skrivevansker også kan dra på språkreise? 
Ja, det tror jeg ikke er noe problem i det hele tatt :-)  

Må man være flink i engelsk for å dra på språkreise?
Nei, du kan reise uten å kunne noe engelsk i det hele tatt!  

Hvilket nivå på engelsken kom du på? 
Jeg kom på nivå 5

Er de norske lederene med i skole timene?
Nei på skolen er det kun lokale lærere aka lærere fra der du er. 

Fikk du god kontakt med noen av lederene?
Skjønner ikke helt hva du mener når du sier "god kontakt", men nesten alle lederene var åpne og dritkule så tror mange føler de fikk god kontakt med mange av lederene. Om du har lest Tuva og Therese sin blogg har du sikkert fått med deg at de fikk god kontakt med Bill og Lindsey for eksempel :-)  


Dette er Alex, han var min leder. Kan si jeg fikk ganske god kontakt med han egentlig, snakket om mye rart han Una og jeg i løpet av de bussturene vi hadde ;-) Hahah! 

Lå det andre hotell i nærheten?
Ja, det lå hotell over alt ved stranden der vi bodde.  

Kunne du tenkt deg å bo i Florida eller USA?
Ja, det kunne jeg definitivt tenke meg, og Florida ligger ikke dårlig an heller ;-) Tenker blandt annet på utveksling til neste skoleår, så skal i møte med rådgiveren så fort som mulig etter skolestart. Er nemlig litt vanskeligere med utveksling da man skal gå media, men det er ikke umulig heldigvis! :-D  

Hvor langt unna deg bor de du ble best kjent med?
Heldigvis så bor personen jeg ble desidert best kjent med bare en halvtime unna meg, mens resten er alt fra 2 timer i bil til at jeg må ta fly helt til stavanger for eksempel :(  

Hvem satt du med på flyet til USA?
Fra Oslo til London satt jeg med Petter og Ingrid (om jeg ikke husker helt feil) og fra London til Miami satt jeg med Therese og Tuva også kjent som norges mest leste bloggere TCMN og Tuvaw og i mine øyne to dritkule jenter! Hjem igjen satt jeg med Malin til London og Silje og Bjørnar fra London til Norge :-)
Reiseslitne og usminka Malin og meg, helløøøøv! 

Var det tilfeldig?
Ja, det var nok veldig tilfeldig, vi sjekket jo inn som enkeltpersoner og ikke som "gruppe" som hadde bestilt tur sammen (TROR JEG). Men alle kom med folk som reiste med EF så allerede på flyturen blir du godt kjent med mange! :-)  

Hvor gammel var den yngste som reiste på språkreisen?
Hmm, tror det yngste var de som er født i 1997 og de elsdte i 1994. 

Savne du din lille flørt?
Haha jaa, det gjør jeg ;-) Snakker også med han hver dag og jeg tror nok han har fått noen av de norske til å lære han norsk, haha! 


Hmm, I wonder what this is.. 

HVA SYNES DU OM SVARENE? 

Turi3 kommentarer
17.08.2012

cheerchrissy.blogg.no sier:

kjempe bra svart!


Marthe sier:

Hvem var den lille flørten din i USA?


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits