22. juli i Florida


Florida: klokken 16:05

Hei! 
Først og fremst må jeg bare beklage for at dere ikke har hørt fra meg, men det har vært travle dager, og når vi først har hatt litt fritid så har ikke internetten funket.

22. juli i Florida var litt spesielt. Det var litt merkelig og se på facebook at alle hadde tent lys, vært på minnekonserter og sørget dagen lang. Vi norske her i Florida ønsket å markere dette ved å kjøpe svarte bånd som vi knøt på oss også tegnet vi det norske flagget over. Selv var jeg veldig trist og lei meg den dagen, men jeg måtte jo sette på smilebåndet en gang i blandt. EF hadde ikke lagt opp til noen form for ett minutts stillhet heller så  dette fikset vi på stranden etter vi hadde vært på kinoen selv. Vi var bare norske og vi håpet at ingen kom og boikottet oss. Det var fint, trist og merkelig på en og samme tid. 

//Hi!

22 of july was special. It was strange to look at facebook and see that everybody was sad. The norwegians here in Florida had a wish to do something to mark this day. We bought black bracelets and drew the norwegian flag. I was very sad that day, but I had to smile. EF didn't arange one minute in silence or some other form for marking this så we fixed it by ourselves. We had one minute in silence down at the beach.//

//We saw the movie "Ted", you really need to see it, it was so good!// 

HVA GJORDE DU 22. JULI?

-Turi 

2 kommentarer
24.07.2012

Mia sier:

Veldig bra at dere markerte det allikevel! :-)

Jeg gjorde ikke så mye. Fulgte med på tven på minnemarkeringen, tente lys og var selvfølgelig litt trist..


Petter sier:

Jetta fina puppar dere har, jag blir kåt av å titta på dere! <3


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits