MAGIC KINGDOM


Heihei!
I dag (mandag) har vi vært i Disneyland så og si hele dagen! Det var dødsdeilig og også dødsslitsomt. Dødsdilig fordi jeg rett og slett elsker alt som har med Disney å gjøre, det er så magisk for meg. Dødsslitsomt (spesielt på starten av dagen) fordi det var uutholdelig varmt. Stod 75 minutter i stekende sol uten noe form vann eller lufting, da var det deilig at den attraksjonen vi ventet på å få kjøre var en form for tømmerrenne! Begynte også å regne som bare f***, og vi som er så smarte bestemte oss å løpe ute i regnværet for å liksom finne en attraksjon med tak, funka jo fett! 

Kameraet mitt var desverre så vidt ikke strømtom så tok ikke så mange bilder. Innlegget blir muligens oppdatert med litt bilder fordi selv om kameraet mitt er strømtom stopper det oss ikke i å dokumentere det vi driver med for å si det sånn! 


Hvis noen av dere har vært i Disneyland Paris er parken bygd opp på omtrent helt samme måte, Hvertfall "Main Street" og området rundt slottet. Attraksjonene var også bygd opp på omtrent samme måte! :-) 


Meet the girls of Norway!! Hehehe! F.V: Susanne, Ingrid, meg, Una og Carina! Da det regner i Flordia regner det skikkelig! Er ikke noe smådrypp her nei! 


Denne attraksjonen var den første vi fant med minst kø da det regnet. Hvis du ikke ser det er det den typiske old fashion hestekarusellen vet dere. :-) 


Her står vi i kø for å kjøre Space Mountain. Det stod utenfor at køen tok 135 minutter, men den tok kun 90 ellernoe så ble veeeeldig positivt overrassket (internt). Kan også si jeg ble litt skuffet over Space Mountain her, for i forhold til den i Paris var den seriøst ingenting, men fortsatt var det den morsomste berg og dalbanen der fordi den er så annerledes og at den er i mørket! :-) 


Vi fikk mange nye venner mens vi stod i kø. Jeg fikk meg blandt annet kjæreste fra Brazil som jeg ikke vet hvem er, fyren bak der som viser pease danset hver gang vi "møttes" og disse jentene snakket vi litt om hvordan vi burde sitte under turen og alt mulig rart! Sang også bursdagssang for ei dame og tok litt bilder sammen med henne. Håper ærlig talt vi ikke møter noen av de som stod i kø igjen, det kommer seriøst til å bli det kleineste noen gang! 

HAR DU VÆRT I DISNEYLAND FØR? I såfall hvilken?

7 kommentarer
17.07.2012

HerjePhotography sier:

Håper du koste deg! :))


lina sier:

Hei! Har ei venninne som satser på musikk, og snart kommer på spotify og itunes. Tror hun hadde satt pris på om du sjekket ut sangene hennes ☺

http://www.youtube.com/user/MusicMarita?feature=mhee


bajassene sier:

Heisann! :)

Vi holder en Justin Bieber konkurranse, benytt denne unike muligheten.

Mvh

Bajassene


helene og ingrid sier:

Har ikke vært på Disneyland før, men hadde vært gøy! Kjempefine bilder :)


AlexRB sier:

Kjempe fine bilder! Jeg har ikke vært der før, men det hadde sikkert vært morro! :)


Marzia sier:

Hahha!!

Fine bilder;)


Marina sier:

Si que e estado en Disneylandia, fue muy divertido..

Espero que te haya gustado!

A mi también llovio!!


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits