St. Augustin - USA's elsdte by


Hei alle sammen! 
I går var vi i byen St. Augustin. Det var en kjempehyggelig by med søte butikker som alle hadde hver sin sjarm. Jeg elsker sånne gamle byer med gamle hus, hyggelige butikker og ikke minst de søte butikkarbeiderene som med glede hjelper deg med alt du måtte ønske! Ellers stakk Anette, Malin, Carina jeg og to av lederene inn i et sånn slott som tydeligvis var hjemsøkt. Jeg haddesuperstore forhåninger om å få se et spøkelse, men den gleden varte ikke lenge, fikk ikke sett noe spøkelse. Men samma det, var faktisk interressant å se på rommene der og lese litt faktastoff (som jeg ikke husker noe av i dag). 

Una og jeg skal løpe ned å spise frokost nå bare jeg får ræva i gir med det blogginnlegget her, og etter det går det rett til Disneyland Magic Kingdom! Jeg elsker Disneyland og det her blir nok en dritfet dag! Gleder meg! :-D 


Tror kanskje Una og jeg oppholdt bussen i går. To timer i buss med musikk på øret, stakkars mennesker..... 
 


It's never a smart thing to sleep... Hehe
F.V: Ingeborg, Susipusi, Rakel (sitter), Ingrid, Una, Katrine, Carina, Anette og Malin (sitter)Hehe, vi sneik oss på en måte inn i det slottet. Da man er over 15 må man nemlig betale for å komme inn der, så de to lederene til høyre sa at det var de to og fire barn som skulle inn, hahah! Vi trodde vi kunne blitt arrestert ellernoe på grunn av det, man vet jo aldri her! 
Sånn så taket ut i alle rommene! 


Fikk bedskjed av Alex at det var dritgøy å rulle ned den gressletta der, og han hadde rett... Det var dødsgøy!!! Vi brukte ganske lang tid inne i denne "godtebutikken"!


"Godtebutikken" het forresten "Aloha"


Vi hadde også et bursdagsbarn i går, noe som selvfølgelig skulle markeres! Gratulerer med dagen som var Katrine! 


Vi bestilte tidenes beste pizza, rettere sagt to... Noe som var alt for mye! Hahahahah! 


Siden det ble for mye pizza på oss spurte vi denne mannen om han ville ha resten av pizzaen, helt sinnsykt å se hvor glad han ble.
Enrique sin rumpe har blitt berømt her på bloggen, i går tok han henna på rumpa si... 

HAR DU GJORT EN GOD GJERNING FØR?

-Turi

4 kommentarer
16.07.2012

Anetteou sier:

så fine bilder :)


Maja Elise sier:

Så utrolig gøy ut! C:


kine sier:

da jeg var i thailand ifjor, så bestilte jeg og søsteren min en posjonspizza hver, men det ble en hel pizza igjen når vi var ferdig, så vi gav det til en random fattig familie som vi så. de ble så glade at det gråt,... men fikk en god følelse etterpå da:) haha


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits