PIZZABUD HISTORIEN


Florida: 11:56

Heihei!
I går kunne vi velge å ta buss til noen restauranter eller bli igjen på hotellet og fikse mat selv. Vi valgte å bli igjen på hotellet og det viste seg å bli en av de morsomste kveldene mine så langt! Først så måtte vi jo bestille pizzaen, det var gøy fordi Ida fikk latterkrampe fordi hun ikke skjønte noen ting av hva pizzadamen sa. Derfor lot hun Ingro ta seg av snakkingen noe som var gøy fordi hun ikke skjønte hva pizzadamen mente med "Do you want hotelcard og mastercard?". Kan enkelt og greit si vi lo oss igjennom samtalen. Heldigvis så fikk vi det til til slutt da, og vi måtte vente en time på å få pizzaen levert til oss. Noe vi trodde kom til å ta veldig lang tid, men med denne godgjengen er jo ikke det noe problem.

Plutselig ringer telefonen igjen og denne gangen er det Bjørnar som tar den. Her får dere et utdrag av samtalen:

Bjørnar: "Hello??"
Anonymious: "I'm here, who is it?"
Bjørnar:  "I'm someone" 

Også legger han på. Hahaha! 

Vi: "Hvem var det?" 
Bjørnar: "E vetsje"
Ida: "D e pizzabudet!!!!!"

Også får vi alle panikk og prøver å ringe tilbake nummeret, noen av oss løper ned i resepsjonen og spør om det har vært et pizzabud der, og de sier at det ikke har vært et pizzabud der. Deretter løper vi rundt over alt og roper "PIZZAAAA????? PIZZAAAA???". Hahahah, vi spør også resepsjonen om de kan finne ut hvem det var som ringte og det viste seg at det ikke var Pizza Hut som hadde ringt oss! Da vi løper opp til hotellrommet igjen så står pizzabudet der, og vi bare "Hellooo, there you are!!"

Vi tok med pizzaen opp på taket til Mambos og spiste den der, var utrolig hyggelig og for min del kan vi gjerne bestille pizza hver dag!  


Her har vi da pizzagjengen! 


Tok dette bildet i farta, mens vi løp etter pizzamannen! 


Når vi først fikk møte denne pizzamannen var vi jo nødt til å ta bilde med han! Han var en utrolig hyggelig fyr, ikke rart, han er jo amerikaner! Tror ikke jeg har mødt en amerikaner som ikke har hatt et smil på seg :-) 


Her poser vi med pizzaen i hånda, en fornøyd gjeng som fikk pizza til slutt :-D 


Morsomme historier ser dere vel :-D 


Etter vi var å spiste gikk vi ned på stranden og tok et par bilder. Noen av spanjolene kunne ikke la være å bli med på rumpebildet vårt. Noen dro den også helt ut hvis du skjønner hva jeg mener. La faktisk ikke merke til at Enrique flasha ass før jeg begynte å redigere bildene hahaha! F.V: Ny spansk jente jeg ikke har rukket å snakke med enda, Ida, Una, nok en ny spansk jente,Fernando, Enrique,Ingrid, meg og Susanne. Skal nok få snakket litt med de spanske jentene i løpet av tre uker :-) 


Søte Una og Ida! 


De ble like gjerne med på et bilde til mens de først var i slaget! Sporty spanjoler :-) 


Prettiest picture ever!!!! Goooooooodjentene! 


Meet the girls of Norway! Hehe, alle går rundt å synger på den sangen minst en gang om dagen hahahah! 


Ida og Ingro er hipstere 


Susanne, Rakel og Ingrid sier ikke nei takk til å komme på bloggen. Herlige jenter som får meg til å smile og le hver eneste dag! 

Ellers har Una og jeg sovi lenge i dag, ble litt sent i og med at vi hadde litt problemer med døra i går kveld. Det er en historie for seg selv så hvis noen er intresserte i å høre så blir det nok blogget om! :-) I kveld skal vi på discobowling og jeg har en liten konkurranse med noen av spanjolene som går ut på hvem som er best til å bowle. Jeg kan med en gang si at jeg kommer til å tape, med mindre barnerenna er oppe da! :-)

HAR DU EN MORSOM HISTORIE DU VIL DELE MED MEG?

-Turi

4 kommentarer
14.07.2012

Stina Elise sier:

hahaha! digget historien, ikke alltid like lett og være norsk i et annent land:))

Drit kule bilder ogsåå


sier:

synes du skal takke de som har vært med å stemt deg frem til Florida. Har ikke hørt så mye som et takk til oss som gjorde så du vant...?


Marie sier:

Hva heter den sangen?:) meet the girls of norway?


sier:

Hei , kan du hilse til Bjørnar fra Live og Tuva? Håper dere koser dere masse i Florida


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits