LUMIX DMC-FT3 UNDERVANNSKAMERA


Okei, var mange som ville se videoen der jeg har filmet med undervannskameraet mitt så her kommer det. Desverre er kvaliteten på den videoen her megadårlig i og med at iMovie fucka seg opp da den lasta over til youtube. 

Kameraet er veldig bra og jeg er fornøyd med det, det tåler fall fra 2 meters høyde, er støtsikkert og kan være under vann i 1 1/2 time. Etter 1 1/2 time i vann er man nødt til å rense det, noe som er litt dritt hvis du er på stranda i syden for da må du opp på hotellrommet for å rense det. Ellers tåler det all slags vann, ferskvann, saltvann og klorvann. Det har også mange innstillinger, det kan gjøre det alt fra lang og tynn til tjukk og liten. Vil anbefale dette kameraet, det er ikke veldig dyrt og er lett å ta med seg og ikke vanskelig å håndtere. Ellers har jeg hørt mye bra om andre undervannskameraer også!

En annen ting man kan gjøre er å kjøpe en aquapack du kan ta utenpå speilrefleksen din. Selv har jeg ikke erfaring med dette og er ikke helt sikker på om det fungerer. Har du erfaring med dette, TA KONTAKT! 

HVA SYNES DU OM VIDEOEN? 

-Turi

2 kommentarer
28.05.2012

anno sier:

hvorfor kjøpte du ikke bare GoPro? :O


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits