Min barndom


Jeg ble født i Trondheim by den 6.Juni i 1996.  Den tiden bodde jeg ikke i Trondheim men i bergstaden Røros. Der Bodde jeg i to av mine første år. Når jeg hadde fylt to år flyttet vi til Trondheim der  bodde vi til jeg var 6 år før vi flyttet til denne såkalte byen Brumunddal.

 I dette innlegget tenkte jeg og fortelle litt om hvordan barndommen min var i Trondheim var.

 Fra de første årene i Trondheim husker jeg ikke stort men jeg kan fortelle dere at jeg har utrolig mange fine minner derifra. Jeg bodde på Flatåsen som er like ved Granåsen der det er hoppbakke om det sier dere noe.  Jeg var veldig heldig og fikk søskenbarnene mine som naboer i Trondheim.  De årene jeg bodde der så bodde vi i en blokk med fem etasjer, vi bodde i den fjerde.

 Vennene jeg hadde i Trondheim var mange. Har kontakten med noen den dag i dag. Men det som var så fint var at de nærmeste vennene jeg hadde bodde i samme blokk som meg. Det var Kristine som er like gammel som meg. Linda som er tre år eldre enn meg og Tiril som er et år eldre enn meg.  Det var rimelig greit og ha de boende i samme blokk med tanke på at jeg ikke var veldig gammel og da kunne jeg bare løpe i sokkene opp til Linda eller ned til Tiril eller Kristine. 

 På Flatåsen hadde vi barna som bodde der nærmest en tradisjon med å leke boksen går på ettermiddagen. Det var utrolig gøy og vi var ganske mange som var med på det, Jeg husker boksen vi brukte var en grønn søppeldunk som hang på en lyktestolpe // random.

 

På Flatåsen gikk jeg på menighetsbarnehagen  som var en barnehage som var like ved. Husker at barnehagen ikke hadde noe gjerde. Det er kanskje litt unormalt?? Men tror ikke jeg stakke av // NICE GIRL.  I Barnehage så spilte vi inn CD og koste oss masse.

 

Litt før vi flyttet fra Trondheim så var jeg, mamma , pappa , Linda og Familien hennes som er helt herlig på froskejakt også når vi kom hjem etter å ha fanget en frosk så slapp vi den løs i leiligheta også hoppet den oppi blomsterkassa og ble borte. Vi fant aldre den frosken igjen // LATTTIS

Vil jo også fortelle at når jeg fikk vite at vi skulle flytte så blie jeg så sint at jeg lipte av meg panne luggen// to bad for mee. haha

 Meg og Linda // Privat

 

Helt ærlig savner jeg Trondheim sykt. Alle de herlige menneskene, og det miljøet vi hadde der. Det var et fantastisk sted og vokse opp på.

Har du bodd i Trondheim?
Flyttet fra et sted til et annet, hvordan var det for deg ?

-theaaa

3 kommentarer
16.02.2012

elsbildeogvideo sier:

Har lyst til og bo i Trondheim, sykt fint der!

Har bodd på Nes. Ble syykt lei meg når jeg måtte flytte fra vennene mine, men heldigvis er det bare 20min unna, så det går greit :)


drunkendolls sier:

Jeg elsker Trondheim <3


kristine antonsen sier:

KOM TEBAKEEE!


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits