MIN FREDAG DEN 13.


Ja,dagen startet veldig bra. Våknet ikke litt for sent, hadde prøve i første økt som også gikk UTROLIG bra, legg merke til at jeg skrev UTROLIG. De tre siste timene er noe av det værste jeg noen gang har vært med på! Jeg måtte spille piano. Herregud, jeg hater jo å spille piano og det vet alle dere super duper godt. 

Da jeg kom hjem gjorde jeg ikkeno. Så kom far og hentet meg fordi vi skulle kjøpe snowboard <3<3<3<3<3 halv pris på alt skiutstyr, så det var flaks. Men det er nå det hele begynner. Jeg skulle nemlig opp til kuland, sorry Oda <3, for å være på jentekveld hos den flotte unge damen ved navn Oda. For å komme seg til Oda har man to alternativer. Nummer 1 du kan kjøre en lang skogsvei, Nummer 2 en annen skogsvei (tror jeg). Vi tok alternativ 1, kom oss halvveis opp, møtte en snøhaug midt i vegen, tenkte vi kunne kjøre over den i og med at det ikke var SÅÅÅÅ mye snø der. Det viste seg at det ikke gikk så vi havnet langt nedi grøfta. YEY, hva gjør vi nå? Jo min mor som var sjåføren prøvde å kjøre seg ut og kjørte oss enda mer fast.


Så flaks som vi har møter vi på en annen bil som kommer nedover og i grunn bare triller pga lite bensin igjen. De lurer på om de skal rygge oss opp og vi sier ja. Vi= Synnøve og meg forresten. Vi setter oss inn i bilen (ja vi kjente sjåførene) og den begynner å rygge, det går fint og fort i sånn ca. 20 meter. Der ja, der rygga vi nedi. NICEEEE. Vi får en traktor til å hente oss, eller traktoren kan jo ikke hente oss, pappaen til Oda var en lifesaver med traktoren sin. Takk pappaen til Oda!!!!!! 


En positiv ting var jo at vi fikk sitte i traktor da! Utrolig lenge siden det!!! Og en ting til, etter å ha kost meg max med jentene og var på vei hjem gikk en svart katt over veien!!!!! OH MY GAAAAD 

For dere som ikke gadd å lese så resulterte dagen min i: 1 prøve, 2 biler kjørt seg fast, fikk sitte i traktor, kose meg, se en svart katt gå over veien. 

SKJEDDE DET NOE HOS DEG I GÅR?

-Turi

1 kommentar
14.01.2012

Celina♥ sier:

Hater du piano?:o trodde du elsket det jeg :P spiller keyboard ! ganske gøy!:D


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits