kanskje en ide ?


ja de siste dagene har jeg ikke gjort noe annet enn å trene, trene , trene , trene ! jeg har fått helt treningsdilla og ingenting annet å tenke på enn å trene , trene , trene , og heldige dere som får høre om trening nå!

jeg har laget meg et lite trenings opplegg jeg prøver å holde hver dag selv om jeg har håndball trening og hard gym. 

først så tar jeg en joggetur, den varierer selfølgelig litt etter hvor mye energi jeg har men prøver å hvertfall jogge i ?minst 20 min, så trener jeg litt på magen min, jeg tar 10 vanlige situps gange to , så tar jeg sidemagemusklene, hm heter det sidemagemuskler, ja hvertfall tar jeg å strekker beina helt opp så de står nitti grader mot magen min, og tar venstre hånd mot yttersiden av yttre fot og venstre hånd mot ytter siden av høre fot.  - ja jeg er ikke værdens beste forklarer. men dette gjør jeg hverfall ti ganger på hver side gange to. så tar jeg pushups , dette vet forhåpentligvis alle hva er. men det gjør jeg ti gange to ganger. 

dette er mitt trenings opplegg for denne uken.. 

har ikke veldig mange bilder av meg selv trene .. rart med det men dette er hverfall bilde av meg og turi i 2009 på en ute trening med håndballen, vi har det gøy når vi trener ser dere ! hahah lol 

lol faktisk..

Trener dere mye ? 
Hva trener dere ?

-THEAAAA !! 

1 kommentar
28.09.2011

bortkastettid sier:

jeg danser :)

takk for venneforespørsel :)


Legg gjerne igjen en kommentar:

hits